Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Arbiana Heritage Hotel 4-sterren

Obala Kralja Petra Kresimira IV br.12, 51280 Rab, Kroatië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 391 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,8

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    8,3
    Imposant hotel in het prachtige Rab
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op basis van de informatie van het hotel had ik persoonlijk meer verwacht. Kamer met tapijt en beperkte opbergruimte voor kleren en bagage. Douche in bad zonder anti-slip mat.

    Prachtige locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,3
    Goede locatie, mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze kunnen veel meer hun best doen er een sfeervol hotel en zeker restaurant van te maken. Ontbijt is erg goed zo ook het diner, maar zelden in zo’n sfeerloze ruimte gedineerd en dan vind ik het prijs kwaliteit geen goed verhaal meer. Jammer.

    Mooie kamer met prachtig uitzicht op de baai en centraal gelegen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    10
    Nostalgische romantiek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden kamer met balkon aan de tuinzijde : prachtig uitzicht vanop dit balkon op de tuin en de aangemeerde schepen aan de kade. Via de achter-ingang ben je onmiddellijk in de oude centrumstraten Heerlijk ontbijt in de tuin De aankleding van het hotel, de kamers en buitenkant : straalt grandeur met nostalgische romantiek uit Parking op terrein van het hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    10
    Mooie kamer voorzien van alle gemakken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer voorzien van alle gemakken. Hotel is gelegen in rustige uithoek van de drukke oude binnenstad van Rab. Service en personeel van hoog nivo. Heerlijk ontbijten in prachtige buiten tuin. Hotel heeft ook een goed restaurant waar je kunt dineren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    10
    We moesten onverwacht eerder vertrekken wegens overlijden in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten onverwacht eerder vertrekken wegens overlijden in de familie.Hotel heeft aanpassing en herboeking geregeld via booking.com Zeer vriendelijk en behulpzaam, een aanrader voor iedereen! Dirk en Mieke

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    10
    Hier ga je echt geen spijt van hebben. Gegarandeerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gewoon perfect hotel, prijs heel goed voor wat je hier voor service krijgt. Eigenlijk een 5 sterren waard. Heerlijk restaurant vlak in het centrum aan de haven. Echt een aanrader, hier ga je geen spijt van krijgen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    10
    Diner op terras is sprookje en van goede kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Terras is heel sfeervol

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    10
    Buitengewoon goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    De zeer prettige bediening die alles voor je doen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,6
    Historisch Rab
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    - Geen koffie/thee op de kamer. - Airco viel steeds uit.

    - Geweldige locatie bij de haven. - Prachtig tuinterras.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,8
    Het hotel heeft een absoluut prachtige ligging in het oude...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bediening in het restaurant mag wat verfijnder, meer op met niveau van een viersterrenhotel. Bv.: ober liep 3 keer tegen een (ongebruikte) stoel van onze tafel en het water werd nogal bruut ingeschonken. We hadden net onze laatste hap van het hoofdgerecht binnen en de ober kwam al afruimen en vroeg of we een dessert wensten.. we hebben tijd! Het personeel was wel vriendelijk!

    Het hotel heeft een absoluut prachtige ligging in het oude deel van de stad. Het interieur en de aankleding zijn een welkome afwisseling op de typische Kroatische stijl. Het eten, zowel het ontbijt als het avondeten in het restaurant, is puur genieten. Bij aankomst lag er een gepersonaliseerde brief in onze kamer en werd er een welkomstdrankje aangeboden.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,8
    Prachtig gerenoveerd gebouw, lijkt wel een paleis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Keiharde matrassen (worden, naar vermeld door hotel, komende winter vervangen). Douche in bad. Jacuzzi deed het niet.

    Prachtig gerenoveerd gebouw, lijkt wel een paleis. Zeer ruime suite, met aparte woonkamer en prachtig meubilair. Professioneel en zeer vriendelijk personeel. Leuk balkon met geweldig uitzicht over de jachthaven en de stad. Heerlijk ontbijt. Perfecte wifi op de kamer.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,9
    Mooie locatie, prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Isolatie kan beter, nogal prijzig

    Mooie locatie, prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    10
    Was allemaal uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Was allemaal uitstekend.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    Hotel had wel charme en is uitstekend gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco werkt niet goed, maakt veel lawaai en kan je zelf niet regelen.

    Hotel had wel charme en is uitstekend gelegen.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    8,3
    Room, view, breakfast, people all nice.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bathroom bit outdated.

    Room, view, breakfast, people all nice.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: