Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bellevue 2-sterren

Plitvička Jezera, 53231 Plitvička Jezera, Kroatië

#45 van de 56 hotels in Plitvička Jezera

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2023 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 73

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    8,3
    De ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje simpele wat kleine kamers.

    De ligging! Erg mooi bij ingang2. Fijn was het ook dat je entreekaartje door het hotel verlengd kon worden. Zolang als je in het hotel blijft zoveel dagen stempelen ze bij. Ontbijt vond ik ook prima.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,3
    Ideaal gelegen naast de ingang van het park.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als je goedkope(re) hotels boekt moet je ook niet te veel zeuren. Maar dit hotel kan wel een opknapbeurt gebruiken!

    Het grote voordeel van dit hotel is, is dat het op 5 min. lopen van de ingang van het park ligt. Ideaal. Voldoende parkeergelegenheid bij het hotel. Het ontbijt is goed en voldoende. Voor een bezoek aan de Plitvice meren een goede plek om te overnachten, maar niet meer dan dat.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    4,6
    Ligging van het hotel tov ingang park!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend gedateerd, douche water liep niet af, douchegordijn vies , oude vloerbedekking, helft verlichting defect, bedompte kamer, ontbijt weinig keuze en niet al te verse broodjes!

    Ligging van het hotel tov ingang park!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    5,0
    Verwacht niet teveel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondermaats ontbijt, water is zelfs niet gratis. Badkamer minder hygiënisch, douche stinkt tijdens gebruik.

    Vriendelijk personeel aan de receptie. Leuk wakker worden in de natuur. Dicht bij ingang 2 van het natuurpark.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    7,5
    Gedateerde maar prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is echt gedateerd. Eet mogelijkheden in omgeving zeer beperkt

    Dichtbij het park en de mogelijkheid om het entree ticket tot de meren te verlengen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,9
    Ideale ligging als je het park bezoekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten. Basic accomodatie

    Ideale ligging als je het park bezoekt. Gratis parking en de hotelbalie verlengt je toegangsticket gratis voor een tweede dag. Aanrader!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    3,8
    De goede locatie in het nationaal park nabij de watervallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud, heel erg oud, en daardoor ook vies en on-hygiënisch. Na de bouw in 1963 waarschijnlijk niets meer aan gedaan. Op 1 enkele stoel na waarschijnlijk ook nog het orginele interieur.

    De goede locatie in het nationaal park nabij de watervallen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    De locatie is perfect, vlak aan de ingang van de Plitvice...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en de badkamer zijn klein, een beetje vergane glorie. Maar ik zou daar opnieuw logeren omdat het zo praktisch was. Er is geen restaurant in het hotel maar je kan aan de overkant gaan eten in hotel Plitvice, maar dat is geen aanrader.

    De locatie is perfect, vlak aan de ingang van de Plitvice meren en gratis parking voor het hotel. We moesten een 1 dag ticket kopen en de 2de dag werd gratis door het hotel verlengd. Het ontbijt was goed en genoeg.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    3,8
    De locatie is prachtig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was slecht onderhouden, voornamelijk de badkamer was zeer gedateerd. Er was schimmelvorming in de douche, het doucheputje liep niet door en er was geen afzuigsysteem of raam voor tijdens het douchen. Onder het personeel leek de stemming gedrukt. Ook het ontbijt viel ons tegen.

    De locatie is prachtig! Vanuit het hotel loop je in ongeveer 5 minuten naar de ingang van het park.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,8
    Geen uizicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouder maar opgeknapt hotel. Maar niet tot in de details... In tegenstelling tot de naam geen mooi uitzicht

    - het hotel ligt in het nationale park - parking - paar restaurants op loopafstand

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,3
    De omgeving is fantastisch en het personeel bij de receptie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is enigszins gedateerd en het ontbijt viel tegen. Broodjes waren niet bepaald vers, verder prima. De omgeving is zo mooi, er valt veel meer uit dit hotel te halen. Beetje jammer.

    De omgeving is fantastisch en het personeel bij de receptie zeer vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,3
    Prima om naar NP Plitvice te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer is toe aan vernieuwing, schimmel en beschadigingen. Ontbijt was prima, echter iets sneller bijvullen zou mogen.

    Heerlijke centrale ligging tov het park, geen gedoe met parkeren. een mooie bonus was de 'gratis' upgrade van de dagkaartjes voor Plitvice NP naar geldig zolang je verblijf duurt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    6,7
    Perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is oud en mist onderhoud. De bedden zijn erg zacht. Doucheputje laat het water niet goed weglopen. Hierdoor sta je al snel in een bak vol water te douchen. Daarnaast veel geluidsoverlast van buren door het gebrek aan geluidsdichte wanden. Het toilet, de douche en de gesprekken van de buren Kun je allemaal horen!

    Hele goede ligging bij de ingang van het nationaal park. Binnen 5 minuten sta je in het park. Daarnaast word je ticket voor het park gratis door het hotel voor de tweede dag verlengd. Onze tip: ga vroeg of in de namiddag naar het park!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,1
    Heel dichtbij het park, erg fijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel modern is het niet meer allemaal. Het ontbijt is qua keuze wat mager.

    Heel dichtbij het park, erg fijn. Ook hoef je maar 1 dagticket te kopen. Zolang je in je hotel verblijft, kun je de andere dagen gratis gaan. Dat biedt de mogelijkheid om de grote drukte in het park te vermijden en meerdere keren het park te bezoeken. Heel aardig personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    8,3
    Dicht bij het park, prima personeel en lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je niet van oud en klein houdt is het niks, maar prima voor 1 a 2 nachten. Wel weinig parkeerplek.

    Dicht bij het park, prima personeel en lekker ontbijt!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    5,8
    Direct bij ingang nr 2.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is gedateerd. Geen airco, warme kamers, gehorig. Maar er is ook erg veel kapot. Tegels, wasbak. Douche vol schimmel. Gewoon erg. Niet aan te bevelen.

    Direct bij ingang nr 2. Van de plivici meren en boot. Gebouw naast het hotel heeft zeer goede kwaliteit eten tegen schappelijke prijs. Ruime parking. Vriendelijk personeel. Geldautomaat naast hotel. Goede bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,2
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche. Bed staat bijna tegen de radiator waardoor je je been stoot als je naar het toilet wil gaan.

    De ligging. Pal aan het park, bij in entree. 5 minuutjes lopen en je bent in het park. Als je een dagkaart koopt, krijg je van het hotel de 2de dag park gratis. Prima parkeer gelegenheid. En pin automaat aan het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,1
    Redelijjk voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het water van de douche en het wasbakje liep niet of nauwelijks af. Ik kan me niet voorstellen dat de poetsploeg dat nooit opgemerkt heeft.

    Het ontbijt was prima. De ligging perfect, kort bij de ingang in een bosrijke omgeving. Het personeel heel vriendelijk. De kamer voor een nachtje slapen groot genoeg, met klein balkonnetje.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,0
    Te duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon, geen lekker ontbijt, slechte informatie over het halen van de tickets voor de meren, terwijl die te krijgen zijn bij de meren zelf, dus we waren voor niets naar de overkant van de weg gelopen via een loopbrug

    Loop afstand van de plitvicemeren

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,3
    Leuk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de avond is er rondom niets te doen of je moet al een taxi nemen naar een ander dorp.

    Ligt op 100m van het natuurpark van plitvice, personeel is zeer vriendelijk en ontbijt is lekker

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    5,8
    Als je niet teveel eisen hebt, een prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotelkamer te klein voor de inhoud. Douche zag er vies uit, net als het kitten mislukt was. Matras was doorgezakt. Waterleiding veel lawaai als er meer mensen gebruik maakten van de douche of toilet.

    Het ontbijt en de omgeving. Heerlijk om s' avonds de watervallen te horen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    8,3
    Topverblijf op een prachtige lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen barretje in het hotel waar je s avonds even gezellig kunt zitten en wat drinken, wel op loopafstand overigens. het hotel is ietwat gedateerd, geen echte tegenvaller hoor want alles is redelijk schoon en functioneel

    ontbijt ruim voldoende, locatie vlakbij de ingang van het park vriendelijk personeel, we kregen duidelijke uitleg over het park vlakbij een restaurant voor goed en betaalbaar eten veel hotel voor het geld wat je betaald per nacht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Prima lokatie voor prima prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer stonk en savonds was het personeel buiten aan het praten, helaas hadden wij een kamer vlakbij de ingang.

    Ligt vlakbij de ingang vd Plitvice meren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    Locatie , daar was het ons ook om te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel moet zeer nodig gerenoveerd worden , douche liep bijna over handdoekrek was los en stoeltjes op het balkon oud en kapot , dacht je nog lekker op het balkon te genieten , echt niet.

    Locatie , daar was het ons ook om te doen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Goed hotel voor paar nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was basic, park om 7u open , onbijt bv. om 6u30, badkamer aan kleine kant en water douche liep niet goed door.

    Mooie omgeving .goede prijs kwaliteit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Top locatie met directe toegang naar de meren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien iets gehorige kamers, niet erg bezwaarlijk.

    Erg goede locatie met de Plitvice meren op loopafstand. Je loopt een kleine kilometer naar de bootjes of het busvervoer en je dag kan beginnen! Zo ben je de wachtrijen bij de andere ingangen voor. Kleine maar wel prettige kamers met goede faciliteiten. Keurig schoon. Prettige bedden en kussens. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Bijkomend voordeel: het hotel verlengt de toegangskaart naar het park gratis voor de tweede dag.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg last van geluidsoverlast door dronken jongelui op de gang en hun kamer. Er na toe gegaan en later helaas receptie moeten verwittigen. Werd gelijk actie ondernomen waarop het direct stil werd.

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    Alles binnen het park was goed te bereiken, hierdoor kon je...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was allemaal oud en hierdoor voelt het al snel wat vies aan.

    Alles binnen het park was goed te bereiken, hierdoor kon je 's ochtends makkelijk voor de massa het park in.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,7
    Ideaal gelegen maar matig hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is echt van de jaren '70-'80 (denk maar aan knaloranje meubilair, roze wc, etc.). De kamer is OK, niet meer dan dat. Geen deftige isolatie, dus als je buren douchen kan je alles horen... Er is ook geen airco, wat voor ons toch wel een minpunt was. Maar de ligging van het hotel maakt veel goed. Ontbijt is ook matig. Je merkt dat de avond ervoor alles wordt klaargemaakt: vers fruit is helemaal niet zo vers, brood en pistolets zijn wak, etc.

    Hotel ligt ideaal gelegen, op 2 min stappen van ingang 2. Ingang 2 is ook perfect omdat alle dagtoeristen via ingang 1 komen, waardoor het daar enorm druk is! Bij ingang 2 is het vele kalmer. Vlakbij ook restaurantje waar je lekker kan eten!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,8
    Bezoek meren en niets meer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ouderwets, onvriendelijk personeel, je bent een nummer, men zegt nauwelijks of niet goeiedag, beperkt ontbijt, niet gezellig, klein, wc-bril lag los,...

    Ideale locatie voor bezoek van de meren, op 100 m afstand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,8
    Prima hotel naast park
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik hier iets moet noemen is het de gedateerde kamers en geluidsdichtheid dat te wensen over liet maar voor 1 nachtje neem je dit voor lief

    Hotel vlak naast het plitvice park, met prima ontbijtje in de ochtend voordat je het park gaat verkennen. Parkeren voor de deur

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,5
    fijn hotel dicht bij ingang Plitvice Park
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zijn vanuit Trogir naar het Plivice park gereden en hebben 1 nacht overnacht bij hotel Bellevue. Het hotel lag bij de ingang van het park en van het hotel kreeg je de tweede dag entree van het park gratis.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Prettig verblijf in hotel Bellevue met super ligging in het park.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was karig door de aanwezigheid van groepen.

    Dit hotel is één van de drie hotels in het park. De parking is gratis. De kleine kamer met badkamer is gedateerd maar alles was in orde en net. De kamer lag op de benedenverdieping. In de badkamer is een douche met haardroger. Er is een balkon met mooi uitzicht op het park. Het is er zeer rustig. In de kamer is een TV en gratis wifi. De kamer heeft verwarming en dit was 's morgens nog nodig. Het ontbijt kan al vanaf 7 u. Er is een klein buffet die onvoldoende is als er groepen logeren. Het brood is niet vers. Er zijn eieren en charcuterie. Er is ook fruitsap, yoghurt, confituur, honing, fruit, ontbijtgranen enz. De drank komt uit een automaat. Als je een dagkaart koopt voor het park dan verlengt het hotel gratis deze kaart tot 3 dagen. De ingang van het park ligt op ongeveer 300 m afstand van het hotel. In het hotel is enkel kamer met ontbijt mogelijk. Er is een restaurant Poljana vlakbij. Dit hotel is aan te raden voor de nabijheid van het park. We betaalden 1061,52 kn (145,61 euro) (taks inbegrepen) voor 2 nachten kamer met ontbijt voor 2 personen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,7
    Locatie is alles maar dringend update nodig !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik sluit me aan bij de vorige beoordelingen. Basic comfort maar dit hotel is sinds de jaren 60 niet meer geupdated.

    Locatie IN het park

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    4,6
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud en sfeerloos

    Ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    4,6
    De ontvangsten van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein en warm , de badkamer oud en niet erg schoon. Verder het bed niet comfortabel.

    De ontvangsten van het personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    8,3
    zeker twee sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer: te weinig beenruimte aan toilet

    mooie kamer;

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    Uitstekende ligging vlakbij ingang
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douche-cel veel schimmel of blijkbaar moeilijk verwijderbare vlekken op muurtegels

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,8
    Locatie locatie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift

    Ontbijt, locatie, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    6,3
    Aan renovatie toe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gedateerd

    Dicht bij de ingang van de Plitvice meren

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    5,8
    Location is great
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wc en badkamer stonk! Heel erg vies.

    Entrance park is paar meter vandaan. Dus geweldig locatie voor een hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    8,8
    Prima overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sober

    Locatie, ontbijt Prijs - kwaliteitverhouding, aardige medewerkers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,1
    prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prima ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,1
    prima ontbijtje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prima ontbijtje

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,5
    Plitvice meer is prachtig om te zien..adembenemend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is heel verouderd en een heel slecht ontbijt

    Lokatie was perfect

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,1
    goed eenvoudig hotel met goed ontbijt , ideaal gelegen aan...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets op aa te merken

    goed eenvoudig hotel met goed ontbijt , ideaal gelegen aan de ingang van Plitvice Meren

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,9
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche erg verouderd. Afvoer water stroomde niet weg.

    Ligging bij het parc. Volgende dag gratis entree. Ontbijt ook voldoende.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    Ligging is perfect om mooie wandelingen te make
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ziet er gedateerd uit

    Ligging is perfect om mooie wandelingen te make

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,3
    Omdat het zo dichtbij Plitvice ligt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud en gedateerd, maar een likje verf hier en daar zou wonderen doen. Slechte geluidsisolatie

    De lokatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,1
    Heel geschikt verblijf als je meerdere dagen bij de Plitvice meren wilt zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is allemaal enigszins gedateerd.

    De uitstekende locatie voor de Plitvice meren. Zeer betaalbaar restaurant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,8
    Ideaal voor een nacht om het nationaal park te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douches zijn aan vernieuwing toe.

    Het hotel ligt ideaal om het nationaal park te bezoeken.prijs kwaliteit is het ok.d

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Recht voor de ingang van het parkp

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,4
    Gedateerd en niet heel hygiënisch, maar locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was vies en doucheputje was verstopt. Het hotel was ook erg gedateerd.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,9
    Lag dicht bij de plitvich meren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was matig.

    Lag dicht bij de plitvich meren.Oud hotel, maar wel schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    wij zijn 1 overnachting geweest om de Plivitz meren te bezoeken. Dus weinig in het hotel geweest.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was helemaal goed, De kamers gewoon, maar prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    5,8
    De locatie was goed, het ontbijt was acceptabel maar je kunt beter zelf oploskoffie meenemen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    the breakfast, and the coffee in particular

    The location

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,5
    Locatie en ontbijt goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud slecht onderhouden hotel met oude kamer.

    Locatie en ontbijt goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,3
    Direct gelegen aan ingang plitvicka jezera national park
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direct gelegen aan ingang plitvicka jezera national park

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,5
    Comfortabel, maar niet echt fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting was ouderwets, de kamer erg klein, het hotel vrij ongezellig.

    De kamer had een balconnetje.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,7
    Mooie locatie, oud hotel maar goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderdom hotelaccomodatie

    Mooie locatie in het natuurpark

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    6,3
    Top locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is gedateerd.

    Top locatie.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    5,4
    Vlakbij de ingang van het park.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De stank in de badkamer en de douche die niet goed doorliep. De bedden waren heel erg zacht. Geen tweepersoonsbed. Jeugdherberggevoel. Sfeerloos. Geen WiFi op de kamers. Ontbijt was heel beperkt en wat er stond was de goedkoopste (minst lekkere) variant.

    Vlakbij de ingang van het park. Balkonnetje. Fijn dekbed. Na aankaarten problemen douche en stank kwam er gelijk iemand naar kijken, maar de problemen zijn helaas niet verholpen.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets viel tegen.

    De locatie. Je zit midden in het Nationaal Park. Je hebt gewandeld en bent moe, dan hoef je niet zo ver om lekker naar je hotel te gaan en tussendoor een poos op je heerlijke bed te gaan liggen. In de ochtend kan je al vroeg ontbijten zodat je de drukte in het park vóór kunt zijn. Het is dan ook niet voor niets dat ik hier voor het tweede jaar kom, het is heel comfortabel!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Heel erg gedateerd - men doet duidelijk geen moeite om aanpassingen te doen omdat de ligging erg goed is en men bussen met toeristen krijgt voor bezoek meren Plitvice. Geen airco, geen vliegenraam, maw je doet geen oog dicht van de warmte.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,5
    ligging uitstekend voor een trip naar de watervallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    was niet mogelijk in dit hotel of aanliggend hotel met de hond te gaan eten. Allen buiten bij het buffetrestaurant. Dat was echt heel slecht eten en vergeleken met de regulieren restaurants duur. bijna een soort gevangenis buffet. Dus dan toch maar in de auto ander restaurant zoeken

    ligging uitstekend voor een trip naar de watervallen. goede prijs/kwaliteit verhouding. wel erg gedateerd maar volstaan voor een kort verblijf

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    7,5
    We hebben heerlijk geslapen met het geruis van de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer was wat achterhaald, waardoor de hygiëne niet top was. De keuze in vegetarische gerechten is zeer beperkt.

    We hebben heerlijk geslapen met het geruis van de watervallen op de achtergrond. Het beddengoed rook lekker naar zeep. Het hotel lijkt de laatste veertig jaar niet te zijn veranderd maar is wel goed verzorgd. Het voelt een beetje alsof je bij je grootouders logeert.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    7,9
    Geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geweldige locatie!

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    5,0
    Ligging tov de Plivice meren uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorm oud en gedateerd hotel. Schimmel in badkamer. Slecht ontbijt.

    Ligging tov de Plivice meren uitstekend.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,8
    Bellevue betekent zoiets als "mooi uitzicht", maar...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bellevue betekent zoiets als "mooi uitzicht", maar dat viel vanuit mijn kamer bitter tegen.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,1
    De badkamer is verouderd
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer is verouderd

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    5,8
    Locatie, verrassend goede bedden
    • Vakantiereis
    • Groep

    Schimmel in de badkamer, kleine en oude kamers wat op zich geen probleem was, maar die schimmel was echt vies

    Locatie, verrassend goede bedden

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,8
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was al vroeg opgeruimd. We hadden geen ramen.

    De locatie. De kamers met balkon hebben ook mooi uitzicht.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi

    Locatie

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 73

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: