Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over smartline Bluesun hotel Neptun – All inclusive 3-sterren

Slatina 3, 21325 Tučepi, Kroatië

#3 van de 6 hotels in Tučepi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 772 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    goed eten, nieuw appartement en prima bedden en super...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 8 nachten

    niets

    goed eten, nieuw appartement en prima bedden en super geruisloze airco . Veel schaduw bij het strand, dicht bij zee. dichtbij Makarska. Prima gratis fietsen en mooie gravel tennisbanen gratis. fitness ook prima en animatie ook prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,8
    Viel helaas tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten zeer matig en weinig tot geen variatie, sfeerloze eetzalen, geen lift in het bijgebouw, erg druk aan het zwembad. Kamer een keer niet schoongemaakt en belofte om het alsnog te doen niet nagekomen. Paspoorten worden in bewaring gehouden in open lades aan de receptie, zo voor het grijpen als de receptionist even weg moet. Compleet onverantwoord met oog op identiteitsfraude. Wij hebben geweigerd de paspoorten af te geven.

    De ligging op loopafstand van Tucepi en direct aan de kust. De relatief lage prijs.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,7
    Goed om te slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten, geluid van op straat, airco werkte niet.

    Zeer goede bedden Zwembad waar de toeristen inlagen en dus was de zee vrij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Verschillende malen te weinig dessert voorzien zodat de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 8 nachten

    Verschillende malen te weinig dessert voorzien zodat de mensen die later aten geen gebak meer hadden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Mooi verzorgd complex
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer - bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uitstraling, ligging, kamers.

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,6
    Top vakantie (uitstekende service/ vriendelijk personeel/ schone kamers& lekker gevarieerd eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    de kamers zijn wel gehorig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    9,2
    Top vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dikke prima en vooral ook goed en gevarieerd eten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    8,8
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie Te vroeg schoonmaken van andere kamers wil uitslapen ik ben op vakantie.

    Buitenbaar,eten en personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    5,8
    plafond in de badkamer : beschimmeld en de verf kwam los
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 5 nachten

    plafond in de badkamer : beschimmeld en de verf kwam los

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    10
    Heerlijk compleet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Temperatuurregeling douche slecht. Van warm, soms ineens gloeiend heet. Verbeterpuntje

    Heerlijk compleet. Goede verzorging. Rustig in het restaurant. Geen lawaai, gewoon gezellig . Gasten dringen niet. Voldoende eten en drinken.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,8
    Vriendelijk en gastvrij personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer aan de kleine kant, geen thermostaat kraan ( en dus variërende water temperatuur)

    Vriendelijk en gastvrij personeel. Vooral het keuken personeel was uitermate vriendelijk en verwelkomend je goed met heerlijk eten en goede bediening.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    10
    Ik zat in het "bijgebouw" dat in 2014 gerenoveerd...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik was erg enthousiast over mijn verblijf en ook de prijs-kwaliteit verhouding. Het enige wat ik minder vond (maar wel in verhouding met de prijs) was het eten. Ontbijt prima, maar het middageten was niet echt ingesteld op "de Nederlander" die toch graag brood eet (althans ik dan). Dit werd wel geregeld toen ik erom vroeg. Het avondeten was eenvoudig, alleen niet echt mijn smaak. Dat geeft niet, want je kunt ook lekker uit eten (ik ben toch geen type die elke avond in het hotel blijft). De eetzaal zelf was vrij ongezellig, maar goed, dat was het enige minpuntje. Verder voldoende fruit en drinken beschikbaar dus je kunt wel aan gezond eten komen als je wil.

    Ik zat in het "bijgebouw" dat in 2014 gerenoveerd was. Prima, heerlijk en erg schoon!! Ik ben normaal erg kritisch maar ik was erg enthousiast over mijn kamer. Klein maar prima en dat is net waar ik naar op zoek was. Bed was van uitstekende kwaliteit (daar ben ik erg kieskeurig in) en ook de zonsverduisterende gordijnen vond ik erg fijn. Mooi uitzicht op de bergen, keurig netjes en schoon. Echt heel fijn hotel!! Ook het personeel was vriendelijk. Zo eten wij bijv. alleen brood met bijv. jam tussen de middag maar dat stond niet op het buffet. Dit werd echter wel elke keer voor ons geregeld. Ook bij de receptie waren ze erg klantvriendelijk. Het zwembad heeft een leuke vorm en is uitstekend voor kinderen. Door de ligging van het peuterbad tegen het grote bad, maar wel met afscheiding dmv een hekje, was het echt super. Mijn zoontje kon lekker badderen in het kleuterbad maar als hij zijn bandjes om had, kon hij ook lekker in het diepe springen.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    9,2
    Kamers mooi proper, zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten kan beter

    Kamers mooi proper, zeer vriendelijk personeel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: