Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bungalows Korana - Campsite Korana 3-sterren

Plitvička Jezera, 53231 Seliste Dreznicko, Kroatië

#17 van de 21 vakantiewoningen in Seliste Dreznicko

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1132 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    8,8
    Erg genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen was even improviseren ivm uit en aankleden. Maar verder viel er helemaal niets tegen eerlijk gezegd.

    Het omringende landschap en het heuvelachtige natuurterrein met de schattige bungalowtjes. Echt fantastisch.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,9
    Prima voor 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de bungalow geen hor waardoor je verplicht bent alles dicht te houden voor het o gegedierte...erg heet. Het ontbijt erg weinig keus.

    Het sanitair keurig schoon

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,1
    De bungelows zijn klein en basic, maar precies wat wij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij entree moeten er twee persoonsdocumenten worden laten zien, waarvan er één moet worden ingenomen. Deze krijg je pas terug op de dag van vertrek. In ons geval hadden we alleen een paspoort en rijbewijs bij, waardoor je al in de problemen komt. Een kopie vinden ze niet voldoende.... Daarnaast is sommig personeel erg terughoudend, na een vraag over meer info met betrekking tot de plitvice meren kregen we het antwoord: 'zoek maar in de folders uit' of 'koop het boekje uit de camping supermarkt'.

    De bungelows zijn klein en basic, maar precies wat wij zochten. Douches en toiletten erg schoon. Maaltijden en ontbijt waren goed!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    9,2
    Nachtje slapen voor plitvice
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant in de avond ziet er wat minder uitnodigend uit, maar genoeg andere tentjes in de buurt.

    Locatie is mooi, huisjes zijn klein maar prima om een nachtje te overnachten,bedden zijn goed en het ontbijt is goed en vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,3
    Super leuke stek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Paspoorten werden in het begin ingenomen voor registratie. Die konden we eventueel een paar uur later weer terugkrijgen voor een ander identiteitsbewijs. Wij vonden dit niet zo netjes. En opmerkingen daarover richting personeel werden afgekapt ‘moet van de politie’. Restaurant in de avond was een beetje matig. Als vegetariër geen keus, wel een oplossing met uiteindelijk wat diepvriesgroente.

    Blokhut had alleen een tafeltje en twee bedden - op booking.com las ik dat er kookgelegenheid was, maar dat is er dus niet. Nergens op de camping Daarentegen werd er wel een prima ontbijt aangeboden Leuke restaurantjes in de omgeving. De blokhut was wel super leuk! Op een hele leuke plek met leuke bankjes waar je buiten kan zitten. Douches netjes en schoon! Locatie naar plitvice meren, er gaat een shuttle vanaf de camping en je kunt zelf rijden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,5
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In z'n algemeenheid was het naar verwachting. Enige minpunt was dat het bed erg klein was (ik ben zelf 2.05 meter). Maar goed, dat was ook te verwachten..

    Leuk huisje, prima locatie om te overnachten voordat je naar het nationale park gaat.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,3
    Leuke houten bungalows om te overnachten en vlakbij natuur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed. De accomodatie was goed bereikbaar en mooi gelegen. Vanaf de camping kon je direct prachtige wandelingen maken. Het ligt echt vlakbij, 5 min. met eigen auto of met de gratis pendeldienst, de prachtige Plitvice meren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,1
    Dichtbij pletvice, prima huisje, genoeg faciliteiten op de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbinding telefoon viel weg wanneer er veel mensen waren, geen wifi, vooral leuk als je naar pletvice gaat - verder is er niet veel te doen in de omgeving.

    Dichtbij pletvice, prima huisje, genoeg faciliteiten op de camping.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,7
    Leuke huisjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Restaurant is geen topper. Zwemmen in de rivier was niet mogelijk aangezien het waterpeil te laag was.

    Leuke huisjes. Ruime camping met veel groen. Verzorgd ontbijt. Prijs/kwaliteit is het ok.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    Genoten van de prachtige natuur en rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prachtige camping vlakbij de Plitvice meren. Wij hadden 2 blokhutjes gehuurd voor 1 nacht. Blokhut is erg leuk. Basic maar dat wisten we. Alles is zeer schoon. De omgeving is prachtig. Het Nationale park vlakbij. het was een heerlijk verblijf.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,9
    Sterrencamping
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bungalow was zeer warm en moeilijk te verluchten wegens de vele muggen. We werden wakker gehouden door honden op het domein die geen baasje leken te hebben. Ze vochten met elkaar en door dit lawaai kon onze baby niet slapen. Het personeel was wel zeer vriendelijk en probeerde de diertjes op een zachtaardige manier te verplaatsen. De uitleg bij aankomst over het restaurant en de openingsuren was niet zo duidelijk. Hierdoor aten we een hamburger in de snackbar maar deze was eigenlijk niet te eten.

    De gemeenschappelijke ruimtes werden netjes onderhouden. Het ontbijt en diner waren tip top in orde. Het personeel handelde alsof je in een sterrenrestaurant was. Wij waren heel tevreden over de regel 'no shirt no food!' Het einde van de rivier vlakbij de camping is zalig om in te zwemmen. Waterschoentjes zijn hier wel aangeraden. De camping is zeer dicht bij het nationaal park en heeft een gratis shuttlebus hiernaartoe.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,3
    Leuke bungalows om te overnachten, klein maar fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke bungalows om te overnachten, klein maar fijn! Het sanitairgebouw is zeer schoon! De perfecte locatie om een bezoekje te brengen aan de Plitvice meren!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    Heel leuke propere camping , ideaal voor de watervallen te bezoeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel in de ontbijtzaal verstond geen woord Engels. Zelf ben ik zwanger en vroeg of de kaas gepasteuriseerd was maar hier konden ze niet deftig op antwoorden (ookal is het kroatische woord bijna hetzelfde). Ik vond de dames echt heel onbeleefd. Het ontbijt was over het algemeen niet echt super maar misschien moet je ook wel niet meer verwachten voor de prijs :-).

    De gemeenschappelijke douches en WCs zijn echt proper! De camping is zeer goed gelegen en het is hier heel aangenaam vertoeven. Voor niet veel geld kan je savonds in het restaurant van de camping eten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    9,6
    Prachtige camping op een mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, de blokhut was klein maar precies wat we verwacht hadden.

    De camping in zijn geheel. Super mooi aangelegd, schoon en van alle gemakken voorzien. De bus brengt je naar de meren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    6,7
    Een goede en grote overnachtingscamojng.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weinig comfortabele zitplaatsen bij de blokhutten. De stugge bediening in het restaurant

    Het is een praktische overnachtingslicatie bij een heel mooi natuurpark.zeer mooi aangelegde camping.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    3,8
    Verschrikkelijk verblijf in vieze bungalows met slechte service!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne was ronduit slecht. De bedden zaten onder de troep: stro, stof, wat insecten waaronder een spin.. Op de grond lag ook overal vuil zeker onder de bedden. En dat terwijl het mini bungalows zijn met 2 bedden en een kast. Dan zorg je er toch voor dat 6m2 aan vloer en de bedden schoon zijn!? Niet dus. De muren en het vieze rolgordijn zaten ook onder de rare vlekken (zie foto’s). En toen kwam nog het ergste een bedbug bedwants skin gevonden (zie foto). Na onze klacht werden we gewoon uitgelachen. We mochten uiteindelijk naar een andere bungalow maar die was net zo vies!! Na 1 verschrikkelijke nacht zijn we weggegaan terwijl we er 2 geboekt hadden!

    Restaurant was knus en goed. Ook vrij goedkoop voor het eten wat je krijgt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    Goede uitvalbasis voor plivice meren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voldeed meer dan onze verwachtingen

    Grote maar rustige camping en zeer schoon en goed onderhouden , wij verbleven in een kleine bungalow waar alleen 2 bedden en een tafel met 2 stoelen in stond , voledoende voor 2 nachten. De camping is ruim van alles voorzien , winkeletje en restaurant waar we een zeer uitgebreid ontbijtbuffet kregen . Een cafe, snackbar en goed en schoon sanitair. Deze camping is een zeer goede uitvalbasis om de plivice meren te bezoeken. 5 mijn rijden van de camping vind je nog een supermarkt en diversen restaurants lang de doorgaande weg. Naar de plivivi meren is het 10 min met de auto.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,3
    Prima voor kort verblijf bij Plitvice
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is basic. Als je wat later bent is de keuze ook erg beperkt.

    Ligging vlak bij de Plitvice meren was perfect. Prima bungalows, zeker gezien de prijs.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,2
    Eigenlijk is 1 nachtje te kort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dit is geweldig prijs/kwaliteit. Voor de prijs heb je een heel fijne bungalow, klein, maar heel clean. Het ontbijt is zeer goed. Wij hadden helaas geen lekker weer, maar bij zon is het een paradijsje denk ik. Ook heel goed(koop) restaurant om 's avonds te blijven eten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Knusse bungalow met schoon sanitair, maar er zijn zeker m.b.t. het personeel wat verbeterpunten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst vragen ze je om identiteitsbewijzen van de bezoekers, en deze krijg je pas terug als je vertrekt. Nadat wij aangaven dat we dit niet op prijs stellen, was ineens één document genoeg, maar het moest nog wel een officiëel document zijn (in ons geval een rijbewijs). Dit document wordt vervolgens later opgeslagen bij de receptie, in een open postvak waar iedereen bij zou kunnen als je even je arm over de balie steekt, dat leek ons een beetje vreemd. Verder was het personeel niet heel erg vriendelijk, en het eten in het restaurant niet smakelijk. Als je 's ochtends ontbijt in het restaurant eet staat het personeel op vrij korte afstand afkeurend te kijken naar hoeveel plakjes kaas je op je broodje neemt.

    De bungalow waar wij sliepen was zeer eenvoudig ingericht (alleen 2 bedden, een tafel en een kast), maar wel lekker knus. Sanitair was schoon. Er is een bar, een restaurant en een winkel, die allemaal tot redelijk laat open zijn. Algemene indruk van de camping is gezellig, en het uitzicht is fantastisch. Deze camping heeft een ideale locatie om de Plitvicemeren te bezoeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Leuk voor een kort verblijf om naar Plitvice te gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een bungalow geboekt, echter kregen we een bungalow op een locatie naast ijzeren hekken met een verschrikkelijk uitzicht. Na een klacht hierover mochten we een andere uitzoeken.

    Goed restaurant, dichtbij Plitvice

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    8,8
    huisje waarin wij sliepen was basic, maar wel goed voor 1...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen zwembad, was bekend, maar afkoelen kon je niet, rivier waar je kon zwemmen was "opgedroogd" doordat er al een tijd geen regen was gevallen.

    huisje waarin wij sliepen was basic, maar wel goed voor 1 nacht (hebben de plitvice meren volgende dag bezocht) sanitair van de camping was schoon. mooie omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,0
    De cottage en bedden bevielen goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen rivier was zoals beschreven, deze stond droog. Verder geen alternatief aan zwemmogelijkheden. Het eten was erg zout.

    De cottage en bedden bevielen goed. De hygiene van het toiletgebouw was goed !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Prima verblijf als je de Plitvice meren wilt bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudig huisje, maar echt prima! Verwacht geen enorme bungalow, want dan kom je bedrogen uit. Je gebruikt het enkel en alleen om in te slapen. Bedden sliepen heerlijk, ontbijt was prima! Op de camping kun je voor een goede prijs lekker eten! Je zit op ongeveer tien minuten rijden vanaf de parkeerplaats vd Plitvice meren. Wij hebben een kaart geboekt voor twee dagen. Zijn de ene dag vanaf de ene parkeerplaats gestart en de tweede dat vanaf de andere. Persoonlijk vonden wij de route vanaf parkeerplaats 1 het mooist. Dán zie je de meren zoals je ze ook ziet op de foto's. Twee dagen was de moeite waard, er valt zoveel te zien. Wij hebben uiteindelijk nog een nacht bijgeboekt en hebben dus drie nachten overnacht op de camping. Een goede plek om te overnachten wil je de Plitvice meren bezoeken. Verder is er in de omgeving dan ook weinig te doen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    Rustige, grote camping.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met minimum aanpassingen (vb. kleinere lampjes, extra stopcontact) zou bungalow nog aangenamer kunnen zijn.

    Rustige, grote camping. Niet op elkaar gepakt. Op 10 min rijden van Plitvice NP. Wij sliepen in bungalow met ontbijt. Was ok met extra vermelding van heerlijke croissants.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,6
    Erg schoon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naast de Plitvicemeren is er niet heel veel meer te doen. Als je een fiets hebt kan je daar wel prima fietsen

    Goed ontbijt, behulpzame mensen, erg schoon, dichtbij de Plitvicemeren waar iedere dag een gratis bus naar toe rijdt, restaurant daar is niet te duur

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    4,6
    ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij gingen van een bungalow uit, maar kwamen in een hutje met 2 bedden en verder niets. Rook niet fris. Met het huren van een bungalow hadden wij iets anders verwacht. Geen toilet in bungalow. Toiletgebouw was niet schoon.

    ontbijt was prima.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    8,3
    Het ontbijt was tip-top in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De bungalow is klein. Ietsje meer opbergruimte en een kapstok aan de wand zou al verschil maken.

    Het ontbijt was tip-top in orde. Het is een prachtig uitgestrekt domein volop in het groen. Het onderhoud in de sanitaire blok is meermaals per dag. Een groot voordeel is dat je maar een 6 km van de Plitvicemeren zit.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    10
    prachtige camping voor tussenstops naar de Plitvice meren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is een ruime , propere camping gelegen aan een prachtig natuur gebied. De gratis shuttle bus naar de plitvice meren is een groot pluspunt. Ontbijt was heel goed en gevarieerd , het restaurant , de winkel en bar zijn goed. De houten huisjes zijn heel handig als men zoals wij maar twee overnachtingen blijft. Het sanitair wordt meerdere malen op een dag gereinigd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    7,9
    Prima voor overnachting bij de Plitvice meren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bungalow had iets schoner gemogen

    Goede locatie ten opzichte van de Plitvice meren Goed ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    9,6
    Een goed verblijf voor bij de plivtsmeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste een kleine ijskast voor wat drinken we verbleven 3 nachtjes

    De omgeving dicht bij plivtsmeren en het ontbijt was prima

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,9
    Douches erg lekker en warm.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet zo vriendelijk. Kijken je niet eens aan. Bedden in houten Blokhutjes zijn wel erg zacht.

    Douches erg lekker en warm. Mooi terrein

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,3
    prima camping voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    mooie camping, heerlijk ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,5
    prettig en goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    niet elke bungalow had een tafel bij de bungalow

    de bedden, de netheid van de toiletten en wasruimtes, de rust en de parkeergelegeheid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    Ideale overnachtingsplaats voor Plitvice
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toffe bungalows.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    Ideale tussenstop voor Plitvice
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer leuke bungalows!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    Mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Zeer uitgebreide ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,3
    Gratis bus naar de plitvicimeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair en bungalows waren verouderd en niet zo netjes.

    Gratis bus naar de plitvicimeren. Goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    Geen mening, was alleen voor overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Daar zijn we te kort voor geweest

    Geen mening, was alleen voor overnachting

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    10
    Schitterende parkachtige opzet, glooiende natuurlijke en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, anders dat de WiFi steeds weg viel

    Schitterende parkachtige opzet, glooiende natuurlijke en rustige camping.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,5
    Dichtbij de plitvice meren, schattige huisjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg klein. Bij de badkamer was geen rekje voor de spullen op te leggen.

    Dichtbij de plitvice meren, schattige huisjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,9
    De locatie en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doordat er geen doormatten waren , was de grond van de bungalows snel smerig

    De locatie en het ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,2
    Hygiënisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiënisch

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,1
    Mooi park.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt goed. Dicht bij de plitvicemeren. Mooi park.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    6,3
    als overnachtingsverblijf om de plitvicka meren te bezichtigen is dit wel te doen
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    jammer was helaas geen toilet in wat hun noemen "bungalow" wij vonden het meer een trekkershut

    prachtige omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,1
    Leuk hostel midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast

    Midden in de stad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar, comfortabel en betaalbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De omgeving, het aanbod van de supermarkt en het ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,9
    Rust
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc blok wat ver 's nachts

    Rust

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    6,3
    Kost weinig maar is niets. In de "bungalow" is buiten 2 bedden, een tafel met 2 stoelen en een kast NIETS!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair op 3 minuten lopen

    De prijs, de bedden en het ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,8
    Het was een camping die erg geschikt was voor onze hond!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een camping die erg geschikt was voor onze hond!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,5
    Was goed om er te zijn
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doches krap

    Leuke huisjes

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,6
    PrimA
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie, natuur in het park, faciliteiten, hygiëne was zeer goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    Erg schoon en restaurant top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was tevreden!

    Goed schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,5
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima accommodatie om 1 of 2 nachten te verblijven en de plitvice meren te bezoeken. Ontbijt was niet bijzonder.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Prima voor 2 nachtjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en het personeel was een beetje chagrijnig. Ook waren de huisjes erg benauwd en warm.

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,1
    Ligging, slechts 5min rijden naar de Plitvice meren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel chagrijnig, dit schijnt wel normaal te zijn in Kroatië.

    Ligging, slechts 5min rijden naar de Plitvice meren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,9
    Voor de prijs en kwaliteit een perfecte plek om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gammel slot, gehorig.

    Prijs kwaliteit verhouding, prima ontbijt, service schuttle bus naar Plitvice meren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    De accommodatie was slechts 8 km van de Plitvice meren waar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne blokhut, vloer had beter geveegd/gedweild kunnen worden.

    De accommodatie was slechts 8 km van de Plitvice meren waar wij voor kwamen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De camping lag dichtbij plitvice meren. Zeker een aanrader

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,5
    Ontbijt was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg warm in de bungalow tijdens de zomermaanden.

    Ontbijt was erg goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    De rust en ruimte op het park en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De rust en ruimte op het park en het ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,6
    Alles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zwembad

    Alles....mooie omgeving nette bungalows

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Ruim opgezette camping met goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matig avondeten restaurant

    Ruim opgezette camping, dichtbij Plitvice NP, goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    Perfect verblijf voor bezoek aan Plitvice NP
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt mocht beter

    Ligging tov plitvice park

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    9,2
    SUPER!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    2 leuke houten huisjes gehuurd op de Camping, schoon toiletgebouw. Heerlijk gegeten in het Restaurant. Super ontbijtbuffet. We komen graag weer!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,5
    prijs verhouding goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    prachtige omgeving.Lokatie eenvoudig maar voldoende

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,9
    Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zachte bedden

    Ontbijt was prima

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,9
    Goede plek om te overnachten bij het park.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De grootte van de kamers en geen wifi op de kamers.

    De omgeving en de natuur in de buurt was prachtig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    10
    Dichtbij de Plitvicemeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Dichtbij de Plitvicemeren. Goed ontbijt. Schone blokhut

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    8,3
    Prima voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima voor kort verblijf. Schoon sanitair, prima douches. Dichtbij plitvice. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ontbijt is prima verzorgd. Goede dikke dekens.

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    7,1
    De bungalow was schoon en prettig, de locatie tov het park...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De wifi was erg slecht en zeker als er veel mensen op zaten deed hij het niet. De bugalow was klein maar voor 1 persoon prima, voor 2 misschien iets te klein. Daarnaast moet je wel gebruik maken van alle gedeelde camping voorzieningen.

    De bungalow was schoon en prettig, de locatie tov het park was ideaal net als de gratis bus dienst die wordt aangeboden. Ontbijt zit inbegrepen bij se bugalow.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,1
    Leuke bungalows, comfortabele bedden, prettig sanitair,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Informatiecentrum midden op de dag gesloten en nauwelijks echt 'advies', ontbijt ronduit matig qua aanbod.

    Leuke bungalows, comfortabele bedden, prettig sanitair, goede uitvalsbasis voor Plitvice.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Dichtbij Plitvice meren, prima ontbijt, gastvrije mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed te kort voor de langere gast. Je mist de airco wel tijdens de warme Kroatische zomernachten

    Dichtbij Plitvice meren, prima ontbijt, gastvrije mensen

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    7,5
    Rustige camping.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij het inchecken moesten wij onze beide identiteitsbewijzen in leveren en bij uitchecken pas terug krijgen, dit geweigerd met veel problemen toen moest er een rijbewijs ingeleverd worden.

    Rustige camping. schoon sanitair. mooie omgeving

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,9
    Ligging tov Plitvice meren
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel in restaurant spreekt weinig tot geen Engels of Duits. Komt wat stug over... Restaurant zelf overigens prima!

    Ligging tov Plitvice meren Heerlijke bedden Prachtig sanitairgebouw Superdouches

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: