Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cosmai Residence 3-sterren

Ivana Zajca 5, Babin Kuk, 20000 Dubrovnik, Kroatië

#57 van de 280 B&B's en herbergen in Dubrovnik

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 257 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    5,8
    Viel wat tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met balkon en zeezicht
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer , die is zo klein dat mijn man via zijn zij de douchecabine in moest en als hij klaar was met douchen zich in de kamer moest afdrogen !!! Was geen doen !!! 👎🏼

    De eigenaar en de dame die schoonmaakt zijn top !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,8
    prima verblijf voor een bezoek aan Dubrovnik
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met balkon en zeezicht
    • Verbleef 1 nacht

    De naam van Cosmai is moeilijk te vinden op het pand, misschien nog een aandachtspuntje.

    Ontbijten aan de overkant bij Orsan was Super! Tips en ontvangst van hoogzwangere gastvrouw waren ook geweldig! Half uitzicht op de cruiseboten die aanmeren.Via een wandelpad kom je uit bij de mooiste stranden van Dubrovnik. Openbaar vervoer dichtbij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    8,8
    Nette kamer en personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette kamer en personeel. Fijn dat iedere dag de kamer werd opgeruimd (bed opgemaakt, schoongemaakt). Bushalte naar de stad is om de hoek net als strand, supermarkt en restaurants. Marko hielp met t parkeren van de auto. Die hebben we daar alle dagen laten staan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    Fijn verblijf met TOP host Marko!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In onze kamer waren alleen 2 barkrukken om op te zitten met hoge tafel aan muur en we hadden geen balkon. Lagere tafel en gewone stoelen zou fijner zijn (ivm mijn knie problemen). Maar dit ligt aan onszelf. Ik had bij boeken niet goed opgelet bij omschrijving kamers. Voor 1 of 2 nachten is het prima (wij waren er 5).

    Fijne locatie met een TOP gastheer! Bij vragen was er snel antwoord en goede tips. Je moet wel trap kunnen lopen. Keuken goed voorzien zodat je zelf kunt koken indien gewenst. Supermarkt en bakker dichtbij. Restaurant tegenover (Orsan) is goed en leuk aan het water zitten. Reserveren raden wij aan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Een prachtige locatie en wat een geweldige service van Marko en de rest
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon en Zeezicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rioollucht uit de badkamer

    De locatie was geweldig. Recht tegenover orsan waar je heerlijk kynt ontbijten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    10
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon en Zeezicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De ligging en het uitzicht

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    Uitstekende service.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heel af en toe rook je op balkon een kookluchtje uit de keuken van een kwaliteitsrestaurant in de buurt.

    Uitstekende service. Supermarkt lekker dichtbij. Goede restaurantjes op loopafstand.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: