Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over All Inclusive Resort Funtana 3-sterren

Valkanela 2, 52452 Vrsar, Kroatië

#43 van de 76 hotels in Vrsar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 945 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,8
    heel prettig verblijf in deze heel fijne (all-in) accommodatie op een prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    Hygiëne en de staat van de (bad)kamer kunnen beter. Ook de kwaliteit / constantheid van de sapjes uit tapkraan kan beter (soms te zoet, soms te waterig). Jammer is verder dat veel gasten de strandstoelen bij het zwembad / strand denken te kunnen opeisen door er, in alle vroegte, hun badhanddoeken op te leggen (niet netjes gewoon).

    mooie locatie, lekker en gevarieerd eten, all-inclusive, vriendelijk en behulpzaam personeel, excursie mogelijkheden (receptie zeer behulpzaam), goede zwemmogelijkheden (zwembad, zee), leuk entertainment voor jong en oud (overdag en 's avonds), mooi uitzicht vanuit de balkons op zwembad/zee op familiekamer Nr. 179

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,6
    Zeer goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waten zeer eenvoudig en redelijk ouderwets. Er stond maar 1 (bureau)stoel op de kamer voor 3 personen.

    Geen zandstranden. Het eten was goed. De bedden waren ook goed, alles was bijzonder schoon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    Ondertussen reeds 8 jaar onze vaste vakantieplek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De bedden blijven aan vervanging toe. Een vezelplaat met een matras op. Na een paar dagen begin ik mijn rug al te voelen.

    Ondertussen reeds 8 jaar onze vaste vakantieplek. Elk jaar weer als we gaan merken we toch dat ze investeringen doen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Elke dag goed eten en lekkere ijsjes voor de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    Airco

    Elke dag goed eten en lekkere ijsjes voor de kinderen. Goed zwembad en vriendelijk personeel. Hotel kamer is wel toe aan een opknapbeurt. Airco is slecht en werkt maar half.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    We hebben een heerlijk verblijf gehad met super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heel uitgebreid en goed verzorgd. De kamers vonden wij wat gedateerd en kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Hier en daar wat bijgesmeert op de muur en kapot lampje aan de wand....... en badkamer hier en daar voegen uit...... maar wel schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,9
    Prachtige locatie direct aan zee met behulpzaam personeel en veel faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Eigenlijk viel ons niks tegen. Wel zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Veel trappen, dus ben je slecht ter been of rolstoelafhankelijk, dan dit resort niet kiezen. De appartementen en bijgebouwen worden iedere dag goed schoongemaakt. Wil je luxe en heb je hoge eisen? Dan kun je dit resort beter niet kiezen. Wij vonden het wel goed maar je moet wel rekening houden met de leeftijd van de gebouwen. De gangen zijn erg gehorig. Je kan alles in je kamer horen. Iedere avond een enthousiaste medewerker die de kinderen vermaakt. Hele luide stem 😉 Het bezet houden van bedden. Daar zouden ze een beleid op moeten zetten. Nogmaals, wij hebben ons enorm vermaakt. Prachtige locatie, maar wil je een modern verblijf....dan is dit niet jouw plekje.

    Prachtige locatie direct aan zee. Prima eten, als wij lezen dat mensen niet tevreden zijn dan vragen wij ons af waarom. Iedere dag een ander aanbod, volop drinken, et cetera. Ook al is Engels en Duits niet voor alle medewerkers vanzelfsprekend. Ze doen er alles aan om je te helpen. Lief voor de kinderen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,1
    Leuke all in voor aantal dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koud zwembad, verouderde kamers, m.n. de badkamer.

    Aan zee, zwembad, constant toegang tot frisdrank bier en wijn.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    5,8
    Blij dat t maar een kortverblijf was
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamer, niet propere badkamer, hygiëne kan beter Airco werkt slecht

    Eten was in orde Ligging perfect

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Leuk en betaalbaar hotel met ruim zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi zwembad Vriendelijk personeel Ruim ontbijtbuffet

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    8,8
    Voor een paar dagen de ideale verblijf plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Na een paar dagen begint het eten in herhaling te vallen. Wel goed en ook divers.

    Mooie plek, goed onderhouden tuinen.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,9
    Ondertussen 3 jaar geleden dat we dit resort bezochten en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamers zijn aan vernieuwing toe, waren wel proper. Concept van de entertainment is veranderd , teveel shows , die vooral kind gericht waren.

    Ondertussen 3 jaar geleden dat we dit resort bezochten en ondertussen hebben ze heel wat vernieuwingen doorgevoerd. Zwembad ,nu zoet vroeger zout water Free Wifi Nieuwe wegen aangelegd op het resort. Vernieuwd concept voor het eten. Tv's vernieuwd op de kamers Airco werkte top. Sterke drank vanaf 21:00 All in ;-)

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,1
    ok voor een all-in hotel zeker? Ben voor alle duidelijkheid...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen zandstrand in de wijde omgeving van het hotel

    ok voor een all-in hotel zeker? Ben voor alle duidelijkheid geen geweldige fan van all-in hotels: elke dag zelfde platgekookte kost is niet mijn ding, maar al bij al viel het nog mee. Volgende keer terug b&b of huisje huren

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    8,3
    lekker eten, gratis sportactiviteiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    onze kamer is 3 maal op 2 weken niet gereinigd en was verouderd.

    lekker eten, gratis sportactiviteiten

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,1
    Gezellig complex en goede animatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In 6 dagen werd bed niet verschoond en wc niet schoongemaakt.

    Gezellig complex en goede animatie.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: