Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Guest House Spoljaric Sasa 3-sterren

Rastovača 29, 53231 Rastovača, Kroatië

#11 van de 18 hotels in Rastovača

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 291 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    4,2
    Lokatie is goed de service is slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid, service, informatie o.a. over de omgeving, geen supermarkt(je) in de buurt, gebrekkig keukengerei, fietsen in slechte staat (onverzekerd). Geen airco.

    Lokatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,3
    Hartelijke mensen en een prima plek om een paar dagen te verblijven als je het natuurpark bezoekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer had geen balkon of iets dergelijks dus een zitje buiten was prettig geweest. Wel kan je gebruikmaken van het overdekte terras en het "reataurant". Niets is een probleem daar :-)

    De kamer (met badruimte) was niet heel groot maar prima. Heel hartelijke mensen en heel prettig is het restaurant en terras "aan huis" waar je kunt ontbijten en ook 's avonds prima kunt eten. De ingang van het natuurpark is goed te lopen maar als je vind dat je in het park genoeg loopt kan je de auto aan het begin van de weg gratis parkeren (zolang er plek is natuurlijk). Tip voor het natuurpark, ga zo vroeg mogelijk om de drukte bij de ingangen voor te zijn (08:00 open), later op de dag kan het erg druk zijn met name bij de ingangen en het centrale deel bij de bootjes welke je naar het andere deel van het park kunnen brengen. Wij hebben echt 2 dagen rond gelopen om "alles" te kunnen zien.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,9
    Eenvoudig huisje, prima voor een kort verblijf en een bezoek...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Wifi bereik in het huisje, wel in het restaurant.

    Eenvoudig huisje, prima voor een kort verblijf en een bezoek aan het Plitvice Park. Goede bedden, na 2 nachten nieuwe handdoeken. Wij bleven 3 nachten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    Het is voor het bezoeken voor plitvice ideaal, verder niet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige accommodatie, het is een hotel maar je krijgt geen schone handdoeken als je twee nachten verblijft. Er waren niets te doen, ouderwetse accommodatie...

    Ideale locatie om de plitvice meren te bezoeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,3
    Kamer prima, maar blijf weg uit 'restaurant'.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Het 'restaurant' is de naam 'restaurant' niet waardig. Wij kregen de slechtste maaltijd ooit voorgeschoteld. Mijn partner had Goulash gevraagd. Je verwacht dan een stoofpotje (vlees met wat saus) maar hij kreeg een grote kom vette soep met amper een drie-tal stukjes vlees in. Ik had forel met gebakken aardappelen, de aardappelen waren vet en koud (!!) - echt walgelijk. Om dit te serveren moet je echt geen kok zijn, een gemiddeld persoon kookt beter dan dit. Hiervoor betaalden we alles samen 30 euro. Dus best veel geld. Je kan ook enkel cash betalen.

    Wij hadden vier-persoonskamer met keukenfaciliteiten. De kamer is ruim, net, goede bedden, goede badkamer. De ontvangst was vriendelijk. Je kan parkeren op het domein. De kamer zouden wij zeker aanraden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    7,1
    Matig interieur , goede lokatie, goed ontbijt en avondeten. Gied te doen boor 1 of 2 nachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interieur van kamer erg donker. Wasbak ondersteund dmv een balk. Slecht warm water van de douche en totaal geen druk op het water, dus kleine douche straal. Verlichting was slecht en constant aan het knipperen

    Prachtige omgeving. Vriendelijk personeel. Zeer goed ontbijt en goed avondeten .

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    5,4
    spinnenkot
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    spinnenkot

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,5
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was zwak en geen WiFi bereik op de kamer

    Gastvrijheid

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,2
    Goed verblijf alvorens je het park gaat bezoeken
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer! Je mag hen vragen wat je wilt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,9
    Het was erg schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche deed het niet zo goed en werd niet echt warm

    Het was erg schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    6,7
    Was ok maar niets meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tamelijk ver van ingang meren om te voet heen te gaan. Restaurant was duur voor wat je kreeg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,2
    Gezellig, in een mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    /

    Het geheel. Leuke loacatie en goede accommodatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    Kort verblijf vlak bij Plitvicemeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten zitten was op houten klapstoeltje

    Gezellig appartementje en aardige gastvrouw

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,6
    konden te voet naar de Plitvice meren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    konden te voet naar de Plitvice meren. Heel rustig gelegen

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,8
    Lekkere maaltijd in het restaurant van de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lekkere maaltijd in het restaurant van de locatie Goede ligging ten opzichte van het natuurpark (ingang)

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,8
    Zeer vriendelijk en vlakbij de plitvice meren
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk en vlakbij de plitvice meren

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    7,9
    was goed mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    was goed mooie kamer

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: