Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Arena Stoja Mobile Homes

Stoja 37, 52100 Pula, Kroatië

#536 van de 938 vakantiewoningen in Pula

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 692 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    7,5
    Zalige snorkelvakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers en Terras
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van het personeel

    De mobile home was perfect in orde en proper. De locatie is super en alles is vlot bereikbaat met get openbaar vervoer. Het personeel was echter zeer onvriendelijk en niet bereid je verder te helpen als je vragen had.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    6,3
    Arena Stoja Camping komt beslist niet meer in aanmerking voor nog een verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een mobile home met zeezicht geboekt. Met als voorkeur nr. 123 dit vanwege een recensie van een eerdere gast. Onze accomodatie bleek echter tussen andere verblijven ingepropt te liggen met half zeezicht en de hele achterkant van een van de vele mobile homes. Anderhalve meter naast ons waren 3 a 4 personen die de hele dag/avond zeer luidruchtig pratend aanwezig waren dit tot ergernis van meerdere gasten. Misschien hadden we aan de bel moeten trekken bij de receptie? 2 persoons bed was vrij klein en zo ook de slaapkamer. Kortom wees kritisch met toewijzing van een m.home! Paspoorten moesten afgegeven worden en werden in een open vakjeskast gedeponeerd achter de balie, niet echt veilig.

    Een aardig park met veel mogelijkheden qua natuur en rotspartijen. De omgeving was gezellig. Er is een fijn restaurant in de buurt genaamd "Karlo".

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,3
    Redelijk comfortabele stacaravan in een wat verwaarloosde omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving komt wat rommelig over. Oude half gesloopte gebouwen op het terein. Je was verplicht om je ID achter te laten, ondanks dat ik ze vertelde dat dit van de Nederlandse staat niet mocht. Ze zeiden: "in dit land hebben we onze eigen regels".

    Zeewater was erg helder. Comfort van de stacaravan was ruim voldoende en de hygiëne goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,7
    Prima vakantie voor een keer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe (vooral het toilet) en verouderde stacaravan Buiten zwemmen in de zee was er weinig te doen voor kinderen; animatie is er nauwelijks en voor zo’n grote camping was er maar een heel klein speeltuintje (was wel nieuw)

    Lekker dicht bij zee (stacaravan met zeezicht) Grote vrije ruimte rondom onze stacaravan Prima supermarktje; wel nauwelijks vlees

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    3,8
    locatie goed, stacaravan verouderd en vies
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    maar de stacaravans zijn oud en de onze stonk qua wc. Verder mogen er honden mee in verblijven wat ook verre van lekker is. Bedden erg klein en deken was heel vies. Voor 6 echt te klein met 4 redelijk.

    de ligging aan zee was prima,

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    We hebben een fijne korte vakantie gehad, maar moesten ons wel behelpen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers en Terras
    • Verbleef 7 nachten

    De stacaravan heeft harde, slechte bedden. Zeker niet geschikt voor mensen die langer zijn dan 185 cm. Douche is laag en bij veel douchen lekt er water in de slaapkamer ernaast. Zeker af te raden is de plek waar de Barbecue naast staat, je zit dan elke avond in de rook.

    Omgeving is erg mooi! Mooi uitzicht. Fijne sfeer op de camping. Veel cultuur kunnen snuiven in Pula. Kom je iets te kort dan is het personeel bereid je dit direct te geven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    Fantastische ligging, prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden verblijf inclusief verwarming gehuurd; daarvoor was een bedrag van €10,00 per dag geoormerkt. Bij check in werd de verwarming eruit gehaald, en €10 per dag mnder afgerekend. Bij vertrek werd de verwarming alsnog berekend, maar nu in locale valuta, tegen een wisselkoers waardoor we zeker 10% duurder uit zijn. Peanuts. Maar deze wisseltruc laat wel een nare smaak achter.

    Het is een kampeerterrein, daar zorg je voor eigen ontbijt. Dat smaakte voortreffelijk!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    6,3
    Super ligging, vlak aan de rotsen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers en Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mobile homes zijn verouderd en aan vernieuwing toe

    Super ligging, vlak aan de rotsen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    6,3
    Omgeving, winkeltje was handig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers en Terras
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stacaravan was niet schoon

    Omgeving, winkeltje was handig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    4,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers en Terras
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gedateerd

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    Superlocarie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mobile home oud, mierenoverlast, geen uitvalzonnescherm meer, maar los parasolletje

    Dicht bij de kust. Rotskust is erg fraai, mooi snorkelwater

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,1
    Uitzicht en ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid personeel

    Uitzicht en ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,9
    Locatie, mobile home, omgeving en vooral dat je zo de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers en Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden lagen niet echt comfortabel.

    Locatie, mobile home, omgeving en vooral dat je zo de prachtige zee in kunt lopen was geweldig!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    9,6
    Een week genoten op camping stoja
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi was slecht

    Geweldig uitzicht,mobilhome was netjes schoon en had alles wat je nodig had,2x schone handdoeken gekregen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Heerlijke vakantieweek gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden

    Heerlijke camping, prachtig gelegen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    Prachtige ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Prachtige ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    8,8
    De liging en de sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers en Terras
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra dekens

    De liging en de sfeer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,8
    De mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers en Terras
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een oude bungalow die niet meer zo waterdicht was en ook veel openingen had waar mieren hun weg snel en goed vonden.

    De mooie ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,2
    Heerlijk plekje aan de kust!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met 2 Slaapkamers met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stacaravan(123) stond op een prachtige rustige plek met schaduw en uitzicht op zee.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,9
    Het zeezicht en de directe toegang tot de zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Rotsige kust, dus moeilijk in en uit zee gaan bij hogere golven. Er is wel een stuk verderop, waar aan twee kanten een baai is met kiezelstrandjes, waar je er makkelijker in kan. Weinig Nederlanders.

    Het zeezicht en de directe toegang tot de zee. De dennenbomen rondom de stacaravan. Het restaurant dat eenvoudig, maar goed en niet duur eten had, en een prettige bediening. De rust, ondanks de grootte van de Camping.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,7
    We denken dat er nwe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    10 jaar komen wij in Kroatië, waarvan 6 jaar bij Camping Stoja. Een deel van de stacaravans worden oud. We hebben heel Veel mieren in de stacaravan gehad. Het schoonmaken van de caravans (van binnen) wordt niet goed meer uitgevoerd. Op alle wanden zitten vettige vlekken. We hebben in 2 stacaravans gezeten en dat verschilde niet van elkaar. Ik zie wel dat ze bezig zijn dingen te vervangen zoals de veranda's. Dus maar hopen dat alles netjes wordt aangepast.

    We denken dat er nwe. leiding is. De receptie is verandert. Ze kunnen nu allemaal Engels en Duits praten. Alles gaat makkelijker per computer. Je kunt nu met alles betalen, visa mastercard, etc. De campingwinkel heeft waarschijnlijk ook een nwe. eigenaar. Ze hebben héél erg weinig meer in de winkel maar misschien komt dat nog. Het is een camping die netjes wordt onderhouden wat betreft het buitengebeuren. Elke dag worden al de papiertjes en dergelijke opgeraapt en alles wordt geveegd. De doucheruimtes en toiletten worden meerdere keren per dag gereinigd. Het restaurant: Je kunt er goed eten. De bediening is vriendelijk en spreekt nu ook alle talen. Kortom een vooruitgang.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: