Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Horizont Resort 2-sterren

Verudela 6/b, 52100 Pula, Kroatië

#23 van de 27 hotels in Pula

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1167 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,1

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    4,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    6,3
    Prima verblijf voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet betalen voor de bedjes bij het zwembad, het personeel doet weinig moeite om drinken op te komen nemen. Het appartement is prima voor een paar dagen, het mist en waterkoker. Voor de airco moet je ongeveer €5,50 per dag betalen...

    Het is een lekker park met prima accommodaties, lekker zwembad en een kleine supermarkt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    4,2
    Zeer matig complex, mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer verouderde complexen, heel basic niet zoals de foto's op booking.com 80% van de appartementen had geen airco Minimale schoonmaak zijn er twee weken geweest geen eén keer schoongemaakt, wel 2x handdoeken wissel gehad (ook erg weinig)

    Dicht bij de zee, mooie omgeving

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    Heerlijke vakantie gehad, jammer dat het zo ver rijdenis vanuit NL
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    Jammer vond ik dat het een zout water zwembad was, maar beter een bad dan geen bad. Miss zou de service nog wat meer opgekrikt kunnen worden door een eigen pendelbus met het centrum van Pula, maar dat is meer een tip!

    We hadden de eerste 3 dagen een kamer zonder airco maar na aanvraag bij de receptie hebben ze hun best gedaan om ons na 3 dagen over te plaatsen naar een kamer met airco voor de overige 8 dagen. We gingen van twee kleine kamers (2 a 3 pers) naar 1 grote (6 pers) met 2 badkamers en 2 slaapkamers,groot balkon en airco. Vragen die we hadden over bv handdoeken werden meteen in behandeling genomen en zijn snel opgelost.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    5,0
    Zeer oud en vies appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van het appartement is erg hoog voor wat je daadwerkelijk krijgt, daarbij komt dat je extra moet bij betalen om gebruik te maken van de airconditioning dat kost je €5.- per dag. Als je aan het zwembad wilt liggen kan je maar beter je portemonnee mee nemen want als je van plan was op een bedje te liggen kost het je geld.

    Twee goedwerkende airconditionings in de slaapkamer en "woonkamer".

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    5,0
    Een appartement zonder airco met zeer kil personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de eerste dag van onze vakantie sprong mijn zoon met beide voeten in een zee egel. Hij kon nauwelijks terug de rotsen op klimmen. Niemand van het personeel was bereid te helpen, een rolstoel om naar de auto te gaan mochten we niet gebruiken. We hebben de vakantie voortijdig beëindigd, naar restitutie was niet mogelijk. Erg onpersoonlijk. Wat zou het gescheeld hebben als iemand wat betrokkenheid getoond had.

    Prachtige kustlijn. Zwembad fijn.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    3,8
    Geen aanrader, prijs /kwaliteit verhouding is helemaal zoek ....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud, slechte verlichting van het park geeft onveilig gevoel. Geen airco of ventilator te huur. Personeel klant onvriendelijk. Iedereen kan het parc op en af, geen toegang controle, waardoor dag toeristen die gebruik maken van de faciliteiten (druk). Mini keuken en uitrusting ver beneden peil, geen waterkoker. Geen handdoeken wissel .

    Restaurant op het park was goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,3
    Pula
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was er niet bijzonder vriendelijk, ze waren kortaf en deden alsof het tegen hun zin was. De kamer had geen airco en je hoorde alles van bij de buren (douche, toilet, stoelen verschuiven, ruzie of feestjes...) Voor het eten moest je nog eens bijbetalen, wat niet zo duidelijk was tijdens het boeken. Er was ook niet veel variatie in het eten en het was niet altijd vers gemaakt (bijv overschot van eergisteren krijg je deze avond nog voorgeschoteld, vooral dessertjes)

    Het was mooi gelegen, dicht bij de kust en je kon gemakkelijk een plekje zoeken die wat afgelegen was. Op wandelafstand van een gezellige bar waar je lekkere cocktails en hamburgers kon krijgen. Het eten van het cafeetje in het resort was lekker en vers gemaakt. Met de fiets kon je gemakkelijk naar het centrum en de rest van het schiereiland verkennen. Met de bus is het ook gemakkelijk te bereiken, deze stopt praktisch voor de deur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    4,6
    viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Overal moet voor betaald worden; de bedjes bij het zwembad, de wifi en zelfs voor het toiletpapier! Wij hebben hier 5 dagen verbleven en zouden op de dag van vertrek pas nieuwe handdoeken krijgen. aangezien je om 10.00 uur moet uitchecken, hebben we deze uiteraard niet gezien. Ook was het toiletpapier op en bij navraag bij de receptie bleek dat dit zelf aangeschaft diende te worden. Het resort zit redelijk buiten het centrum, daarom ben je afhankelijk van de bus die dan wel voor het resort stopt.

    ruime kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    5,8
    Het blijft een prachtige locatie vlak bij de stad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Slechte staat van onderhoud, Handdoeken die al jaren weggegooid moesten worden. Werklui die ook appartementen hadden gehuurd en veel geluid produceerden. Het kostte 2,5 dag om te kunnen verhuizen naar een rustiger appartement.

    Het blijft een prachtige locatie vlak bij de stad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,4
    Kroatie is top goede prijzen en lekker weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op het Park (6 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Goed dag wij kregen een sterk verouderde accomodatie zonder airco en niets lijkend op de fotos die op de side staan. Maar gelukkig was het personeel wel behulpzaam en konden we na 1 nacht voor 74 euro na een appartement met airco s omboeken het was een wereld van verschil 2 keer zo groot 5 keer zo schoon en heerlijk koel, ik zou iedereen aanraden om absoluut geen appartement zonder airco te nemen en anders om te boeken ter plaatse indien beschikbaar uiteraard.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,2
    Top vakantie gehad in een heerlijk appartement direct aan zee!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    In eerste instantie lijkt het eenvoudige complex een beetje vergane glorie doordat deze aan de buitenkant qua schilderwerk niet goed bijgehouden is. Er zijn ook veel appartementen die een minder goede ligging hebben. Alles is verder schoon en wordt goed onderhouden, dus niks mis mee. Als je locatie belangrijk vindt en daar wat extra voor wilt betalen, dan zou ik zeker adviseren om bij boeken te kiezen voor een appartement met 'uitzicht op zee'.

    Het uitzicht op zee was echt geweldig. Dit geldt natuurlijk niet voor alle appartementen. Wij zaten in blok 'Florida' wat direct aan zee ligt. Het was verder een redelijk rustig complex met over een heel lang stuk leuke rustige rotsstranden waar heel goed gesnorkeld kan worden als de zee een beetje rustig is. Lopend kan ook een kiezelstrand bereikt worden en er is voor de kids in de zee een groot opblaas parcour voor lekker klauteren en plonzen (tegen betaling). Wandelen kan ook prima en de stad Pula is binnen enkele minuten met de auto te bereiken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,4
    Prima voor een paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatiestaat erg gedateerd en versleten. Te hoge prijzen voor de kwaliteit die je krijgt. Eten in restaurants erg matig. Brood heel droog. Geen strand maar rotsen.

    Goede bedjes en parasols bij zwembad. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    6,7
    Het prachtige zwembad met super uitzicht over de zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement was erg verouderd en slecht onderhouden. Geen airco.

    Het prachtige zwembad met super uitzicht over de zee. Heerlijk gegeten bij de restaurants.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,1
    Fantastische ligging, vlakbij het water met veel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op het Park (6 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde huisjes (maar op één of andere manier had dat ook zijn charmes), parking soms volzet (maar net buiten het resort was er nog voldoende plaats), en zeer onbeschofte medegasten (Duitse jongeren die baseball speelden met voedsel en alles vuil achterlieten), maar daar kan het resort niets aan doen, was trouwens erg snel weer schoongemaakt achteraf.

    Fantastische ligging, vlakbij het water met veel mogelijkheden tot ontspanning (zwemmen, snorkelen, huren van pedalo's enz). Ideale uitvalsbasis om Pula en Rovinj te ontdekken. Winkeltje aanwezig op wandelafstand, en ook een aantal eetgelegenheden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    4,6
    Toestand van de accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Ondanks het afgedrukte contract met Booking.com dat de airco inbegrepen was, moesten wij 5€ per dag betalen om deze te mogen gebruiken. Nadat wij hierover reclameerden, was het enige voorstel men ons deed om het verblijf gratis te annuleren en een ander hotel te zoeken in de buurt. De badkamer was zeer onhygiënisch, de voegen tussen de vloertegels ontbraken en de spleten zagen zwart van de schimmel. Er was een lamp kapot en er was geen stop in de spoelbak. Men heeft dit wel allemaal opgelost tijdens de eerste dag (zelfs aanbrengen van nieuwe voegen). De muren lijken van karton, zeer veel lawaai van aanpalende kamer. Algemeen is het resort volledig onderkomen: scheuren in betonconstructies, verroeste onderdelen, leegstaande gebouwen, nauwelijks toiletten in de verbruiksgelegenheden, vervallen minigolf en tennisterrein. Geen wifi in appartement, enkel aan de portiersloge bij de slagbomen aan de ingang, en bij het zwembad waar men voor stoelen en parasols moet betalen; Het is onbegrijpelijk dat Booking.com dit resort aanbiedt.

    Locatie aan strand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    2,9
    Oud park dat het opblazen nog niet waard is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud park dat het opblazen nog niet waard is. Stamt uit de koude oorlog en alle oostblokkers gedragen zich erna. Niet doen en is prijs zeker niet waard.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    6,7
    Geweldig mooie locatie maar simpel en ongezellig appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer eenvoudig appartement. Geen lekkere stoel of zithoek. Lawaaierige bovenburen, tot diep in de nacht.

    Prachtige locatie, aan de rotskust. Prima om te zonnen en te zwemmen. Eenvoudig met ov naar de stad te reizen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    8,3
    superleuke vakantie voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    NIETS

    goed weer lekker eten mooi weer mooie locatie prijs kwaliteit

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,1
    In het appartement was een airconditioning aanwezig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (4 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden uitkijk op de parkeerplaats...dat viel ons tegen...

    In het appartement was een airconditioning aanwezig! Deze was onmisbaar

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,4
    vriendelijk personeel bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontzettende oude appartementen, oud terrein, zag er allemaal slecht uit. Wi-Fi alleen bij de receptie.

    vriendelijk personeel bij de receptie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    5,4
    Ligzetels aan het zwembad zijn te betalen, zwemmen zelf is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Ligzetels aan het zwembad zijn te betalen, zwemmen zelf is wel gratis. Mieren en vliegen in het appartement. Eerder verouderd complex.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    2,9
    Slecht personeel, onvriendelijk en niet meedenkend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht personeel, onvriendelijk en niet meedenkend. Betalen voor een bedje aan het zwembad. Vieze kamer en erg klein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    6,3
    Het ruime en goed verlichte balkon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op het Park (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    appartementjes klein en oud, keukentje kun je amper mee uit de voeten

    Het ruime en goed verlichte balkon

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    Mooi gelegen appartement aan zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Appartement is oud. Er zijn 2 kookplaatjes, waarvan 1 het nauwelijks deed. Maakte verder niet uit, want je kan in de omgeving heel goed en goedkoop uit eten. Gezien het mooie weer zit je altijd buiten op het balkon, je slaapt alleen binnen. Parkeren op het centrale parkeerterrein is moeilijk, is vaak te vol. Auto kan niet bij het appartement staan.

    Mooi gelegen appartement aan zee. Lekker balkon om op te zitten. Mogelijkheid om ligstoelen en parasols te huren bij het rotsstrand. Gratis Wifi bij receptie, niet in het appartement. Goede grote koelkast met vriesvak. Vriendelijk personeel. Pula is leuk.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    5,8
    - Locatie (aan de zee, 5 minuten met auto naar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Te klein zwembad, betalende zetels aan zwembad (5 euro per zetel), niet genoeg parasols - Betalende airconditioning (8 euro per dag) slechts in een bepaald aantal appartementen beschikbaar - Slechts (matige) wifi in het gebied van het zwembad en de receptie, niet op de appartementen.

    - Locatie (aan de zee, 5 minuten met auto naar stadscentrum) - Winkel en restaurants in het resort beschikbaar

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,3
    Goed uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zout zwembad en dat je de ligstoelen en parasols bij het zwembad extra moet betalen. Het uitklapbare bed was zeer hard. Geen wifi in het appartement.

    Goed uitzicht. De zee was goed bereikbaar. Vriendelijke receptie.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    8,8
    Prachtig resort, gevestigt in een groene omgeving, met...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De winkeltje op de resort gaat om 2 uur dicht, lidel op 5 km afstand! Geen WiFi in de appartement wel bij de zwembad en receptie!

    Prachtig resort, gevestigt in een groene omgeving, met prachtige strandjes en helder blauwe zee!!! Goed bereikbaar met openbaar vervoer! Centrum van Pula dichtbij!

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,9
    Veel ruimte in de gerenoveerde accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Tweepersoons-slaapbank was vrij hard om op te liggen.

    Veel ruimte in de gerenoveerde accommodatie. Prachtige zee volledig rondom het resort.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,9
    Het was een mooi resort en.
    • Vakantiereis
    • Stel

    'MAtrassen waren erg hard. Niet goed voor iemand met rugklachten

    Het was een mooi resort en. En heel mooi appartement

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: