Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Guesthouse Franjkovic 3-sterren

Selište Drežničko 8a, 47246 Seliste Dreznicko, Kroatië

#2 van de 20 B&B's en herbergen in Seliste Dreznicko

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 259 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,5

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    9,6
    We hadden het 3 kamer appartement geboekt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers - Split-Level
    • Verbleef 3 nachten

    Plaats is direct aan de weg richting Plitvicemeren, daardoor wel verkeerslawaai.

    We hadden het 3 kamer appartement geboekt. Dit was echt heel royaal: Grote living en open keuken. Twee badkamers met douche en toilet. Drie (tweepersoons) slaapkamers met airco!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    8,3
    Ideaal voor een bezoek aan de Plitvice meren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer! ;-)

    Perfecte lokatie om de Plitvice meren te bezoeken. Direct aan de weg naar de Plitvice meren, nog ongeveer ruim 10 minuten rijden je ben bij de ingang van de Plitvice meren. Twee supermarkten bijna naast de accomodatie, waar je je ontbijt kunt kopen. Een paar restaurants op loopafstand. En je kunt voor de deur parkeren. Mooie grote tuin, helaas was het weer te slecht om daar gebruik van te kunnen maken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,1
    Ideaal adres en ligging om de Plitvice Meren te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als je buiten wou ontbijten, was er maar 1 tafel voorzien voor 2 kamers. Misschien kunnen ze toch nog een extra tafel voorzien in de tuin aangezien de mensen van het appartement op de eerste verdieping ook in de tuin komen eten.

    De ligging was heel goed. Op 5 min rijden van de ingang van de Plitvice Meren. Op een paar minuten stappen, liggen 2 kleine supermarkten waar je het nodige kan vinden om te ontbijten. Restaurants te voet of per auto bereikbaar op 5 à 10 min.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging aan de weg. Maar geen last van verder.

    Super voor bezoek Plitvice. Vlakbij supermarktje en restaurants. Vriendelijke eigenaar. Leuke tuin. Maar wij waren er voor Plitvice.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Perfecte locatie rond Plitvicemeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie: super dicht bij ingang Plitvice meren. Wandelafstand resto en lokale supermarkt! Frigo aanwezig!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij de ingang van het park. Vriendelijke eigenaren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie kamer! Niet duur. Uitstekende ligging. Supermarkt en restaurants vlakbij.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,9
    Leuk appartement, goede bedden, dicht bij Plitvice.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het appartement ligt aan de doorgaande weg, wanneer je buiten zit bij het appartement is die weg goed te horen. Overigens geldt dit voor de meeste appartementen daar.

    Leuk appartement, goede bedden, dicht bij Plitvice.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,6
    Heel ruim en schoon appartement, van alle gemakken voorzien...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het huis ligt aan de drukke doorgaande weg naar de Plitvicemeren. Dit hoor je slechts op één slaapkamer, en alleen als je de deuren open houdt. Vrij korte bedden.

    Heel ruim en schoon appartement, van alle gemakken voorzien (incl. airco op de kamers en 3 badkamers). Ondanks veel te vroege aankomst werden we vriendelijk ontvangen en mochten we het appartement al in. Supermarktjes en restaurants op korte loopafstand. Slechts 4 kilometer van ingang Plitvicemeren. Prima WiFi.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    10
    Veel ruimte, airco op de slaapkamers, goede ligging tot de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    -

    Veel ruimte, airco op de slaapkamers, goede ligging tot de meren, supermarkt in de buurt, vriendelijke en behulpzame verhuurders

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: