Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over House Samardzic 3-sterren

Jezerce 5, 53231 Jezerce, Kroatië

#24 van de 32 B&B's en herbergen in Jezerce

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 459 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    9,6
    Lokatie was dicht gelegen bij de Plitvice meren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muren waren vrij dun waardoor we de gesprekken van onze buren duidelijk mee kregen.

    Lokatie was dicht gelegen bij de Plitvice meren. Vriendelijk ontvangst en het was geen probleem om 6 uur te ontbijten wegens vroeg bezoeken van national park.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,6
    Prachtige kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze adverteren met dicht bij de ingang te zitten, dit is ook zo. Alleen moet je langs een drukke weg lopen zonder voetpad of omlopen, berg op, berg af. Of alsnog de auto pakken natuurlijk. Het lopen was ongeveer 1 km tot ingang 2.

    We hadden een mooie kamer, heerlijk ontbijt, de eigenaresse was heel aardig. Onverwachts hadden we in onze kamer toch een airco. Aan de eigenaresse hebben we de afstandsbediening gevraagd en dit was geen probleem.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    10
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles was perfect. Jammer dat we er maar 1 dag verbleven.

    Zeer hartelijke ontvangst in een rustige omgeving. Alles is kraaknet. De eigenaar doet echt alle moeite om de gasten het naar de zin te maken. Zeer bezorgde eigenaar. het ontbijt en de maaltijd ter plaatse waren heerlijk. Een appeltje uit de tuin kregen we mee voor onderweg. Zeker een aanrader.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,3
    Prachtig park waar we twee dagen van hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kwaliteit viel ietsje tegen, niet vers brood, te hard gekookt ei, oploskoffie.

    Zeer vriendelijke eigenaresse en hulpvaardige familie, heerlijk avondeten (forel vd grill) lekkere wijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,1
    Ligging dichtbij ingang van park Plitvick.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Boter, confituur, choco, muesli... geserveerd in grote verpakkingen. Ik vind dat niet hygiënisch. Tapijten op parket in kamer niet hygiënisch.

    Ligging dichtbij ingang van park Plitvick. Grote parking.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    Fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden het fijn gevonden, als de kamer dagelijks nagekeken werd, b.v. schone handdoeken.

    Goede locatie om de meren te bezoeken. goed verzorgdt ontbijt, s'avonds was er de mogelijkheid mee te eten, wat erg fijn was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,2
    Rustige, mooi gelegen verblijfplaats met alles erop en eraan en enthousiaste eigenaars.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het fraaie uitzicht brengt natuurlijk mee dat je op hoogte logeert. De klim naar het dorp en de zee hebben wij, door de warmte, slechts één keer te voet gedaan. In het dorp is het op drukke dagen een beetje zoeken naar een parkeerplaats.

    Het uitzicht vanaf het terras van het appartement is fenomenaal. Er is uitzicht over de hele baai, eiland Krk en zijn brug er naartoe. Er is altijd wat te zien. De hulpzaamheid van de eigenaars; ze doen al het mogelijke om het de gasten naar hun zin te maken; info over uitstapjes, zelfs kontakt gelegd met plaatselijke garagist bij probleempje met onze auto.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,3
    Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Plivitcer meren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair en vloer in badkamer waren wel schoon, maar plafond en wanden oogden niet schoon

    Vriendelijke ontvangst, ruime kamer. . Leuke zitjes in de tuin en op het balkon. Goede locatie voor bezoek aan Plivitcer meren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,3
    Rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig winkels in de buurt

    Rust

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was niet heel goed. Gelukkig wel goed bereik 4g bereik

    De bedden waren heel goed. Je kunt leuk buiten zitten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,9
    Het waren hele vriendelijke mensen zij doen alles om het je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets was super

    Het waren hele vriendelijke mensen zij doen alles om het je naar je zin temaken een aanrader.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,7
    De omrekening van euro naar juni was erg ruim en niet...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omrekening van euro naar juni was erg ruim en niet conform de dag-conversie. Tip: je betaalt Best in euro om discussie te vermijden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,5
    Prijs/kwaliteit in verhouding, mooie rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Tussendeur
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer werd tijdens ons 3 daags verblijf niet schoongemaakt en het ontbijt is niet heel uitgebreid.

    Hele vriendelijke familie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    heel aangenaam hotel en supervriendelijke mensen !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Tussendeur
    • Verbleef 3 nachten

    de vriendelijkheid !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    Leuke kamer op mooie lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koelkastje maakte veel geluid

    Locatie op loopafstand van de plitvice meren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,2
    Perfecte ligging, aardig personeel en goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kosten van het ontbijt en het avondeten. Dit hebben we ook niet genomen.

    De ligging was erg goed en het personeel wou helpen waar nodig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    10
    Een aanrader !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De oploskoffie !!!

    Zeer vriendelijke gastvrouw! Mooie kamer! Gezellige tuin om in te zitten !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    5,8
    Uitzicht en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bedden en de ligging weg er naar toe

    Uitzicht en personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    9,2
    Haretelijke ontvangst en gastvrouw zou alles willen doen om het ons naar de zin te maken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden waren niet echt je dat

    Hartelijke ontvangst, prachtige locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    8,3
    prachtige locatie, veel groen, doet aan Oostenrijk denken
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    we werden er door verrast dat je in het hotel contant moest betalen. Moesten kwartier rijden voor geldautomaat, die leeg bleek te zijn. Gelukkig een andere gevonden

    prachtige locatie, veel groen, doet aan Oostenrijk denken

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,8
    De ligging, dicht bij politici meren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was terug in de tijd. Het deed mij denken aan m'n kindertijd, toen ik bij familie ging logeren. Bed nog met dekens.

    De ligging, dicht bij politici meren. WiFi

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    5,8
    De afstand naar de Plitvice meren is ideaal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer rook muf.erg kleine badkamer en oud meubilair.

    De afstand naar de Plitvice meren is ideaal. Gastvrouw deed goed haar best om het aangenaam te maken.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    8,3
    Perfecte locatie, 5 minuten van Plitvice meren (p2).
    • Vakantiereis
    • Stel

    Perfecte locatie, 5 minuten van Plitvice meren (p2).

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    8,8
    Kort bij het park
    • Vakantiereis
    • Groep

    pover ontbijt, geen verse koffie.

    Kort bij het park

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    9,2
    Zeer vriendelijk ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt viel wat tegen. Weinig keuze.

    Zeer vriendelijk ontvangst.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: