Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Kastel Split 3-sterren

Mihovilova Sirina 5, 21000 Split, Kroatië

#171 van de 333 B&B's en herbergen in Split

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 502 beoordelingen over deze B&B

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    9,2
    Geweldig verblijf in Split, heel gezellige stad en uitstekende plek om te overnachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zonder lift 4 trappen op met zware koffers viel wat tegen. Bovendien nergens een vluchtweg te vinden zoals een brandtrap. Geen prettig gevoel. Ontbijt was redelijk goed maar de koffie niet te drinken.

    De ligging in het hart van Split is fantastisch. 50 m van de boulevard en uitzicht op zee. Praktisch binnen het Paleis van Diocletianus. Heel sfeervol. Zeer vriendelijk personeel. Alles zeer schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,8
    Er zijn verschillende locaties van deze B&B in Split.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Uitzicht op de Stad - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    Het parkeren valt tegen, je moet eerst iets zoeken om je te melden dan wordt je verwezen naar parkeerplaats aan de haven wat 15 euro per dag kost en zeker 20 minuten met je koffers lopen is tot de B&B.

    Er zijn verschillende locaties van deze B&B in Split. Wij hadden een appartement op een plein middenin de oude stad. Ligging perfect je stapt zo oude centrum in, echter dat is ook nadeel het is hele dag rumoerig, je kunt dus niet met raam open slapen. Gelukkig heeft app airco.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,5
    Lokatie in Split
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op de stad (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tweede verdieping, geen lift, 1 badkamer/toilet voor 2 kamers (4 personen)

    Lokatie in Split

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    6,3
    Je betaalt de ligging...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte was veel te klein en het buffet was snel leeggeplunderd, niet zo interessant als je eens wil uitslapen...

    De ligging was echt super!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,9
    betere aanwijzingen betreffende bereikbaarheid was minder frustrerend geweest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereikbaarheid kon duidelijker

    Ligging en comfortt

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    6,7
    De ligging binnen de muren van het paleis is werkelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ingang en de trappengang zijn niet meteen uitnodigend. Jammer dat er geen aandacht ging naar de akoestiek van de vloeren, want die is slecht.

    De ligging binnen de muren van het paleis is werkelijk ideaal. Het bed en de douche zijn prima. Wie een aangename ingang en trappengang onzin vindt, zit hier perfect!

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    7,9
    Perfecte ligging voor uitstapjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    BRANDVEILIGHEID (tempex plavondplaatjes ) en geen brand/rookmelders op de kamer wij zaten op 3 hoog en kan je geen kant meer op

    Perfecte ligging voor uitstapjes

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,1
    De locatie is perfect, er zit een hele leuke nieuwe wijnbar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je moet wel fit zijn gezien het aantal trappen. De badkamer was ook erg klein wat een hoop hilariteit opleverde. Oftewel, goed hotel voor jonge fitte mensen/gezinnen.

    De locatie is perfect, er zit een hele leuke nieuwe wijnbar onder het hotel, la Bodega, en een stukje de straat in zit wine and food bar Zinfandel. Ook een aanrader! Met gesloten ramen hadden we helemaal geen last meer van de levendigheid buiten.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    9,6
    Wat een fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt was prima, maar had iets uitgebreider gemogen. De entree van het hotel is minder (donker en smal steegje met afvalbakken).

    Wat een fijn hotel. Fantastisch uitzicht over de boulevard en de zee. Goed bed, schone badkamer, vriendelijk personeel.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: