Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Kimen 3-sterren

Melin I Br. 16, 51557 Cres, Kroatië

#17 van de 107 hotels in Cres

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 635 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Kamer en de ligging zijn prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zeezijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant is een soort mensa met slecht eten. Oost Europese uitstraling van vroeger. Erg jammer!

    Kamer en de ligging zijn prima. Receptie functioneert uitstekend

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,6
    Fijn voor het gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkzijde
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Halfpensiondiner was soms te gaar, vooral tonijnsteak. Internet niet heel snel

    Prima locatie aan het strand op nog geen 15 min lopen van de stad Cres.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,8
    Aan te bevelen gunstig gelegen hotel op Cres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zeezijde
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden halfpension geboekt maar het diner viel wat tegen, meer een eenheidspot. Van de andere kant kun je voor €14,- p.d. voor 2 personen ook niet echt veel verwachten. We zijn een avond elders gaan eten en toen werd het diner niet in rekening gebracht zonder dat we daar zelf om gevraagd hebben. Heel netjes dus. Kiezelstrand niet echt geschikt voor hele kleine kinderen. De ligbedden voor de tuin huur je voor 25 Kuna per dag, jammer dat je daarvoor moet betalen. Er is geen zwembad maar wij hebben het niet gemist omdat je zo de zee inloopt.

    Prima hotel direct aan het strand. Mooie kamer met klein balkon. Ontbijtbuffet is prima. In 15 min. loop je langs het water naar het centrum van Cres met een leuk haventje en terrasjes waar je voor weinig geld kunt eten, lekkere ijscoupes en drankjes kunt nuttigen. Erg vriendelijk personeel. Grote tuin waar je kunt relaxen en ligbedden kunt huren. Vanuit de tuin loop je zo de zee in. Douche aan t (kiezel)strand. Zeewater is ongelooflijk helder.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,8
    Prima locatie voor een betaalbare prijs (half pension zeer betaalbaar)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zeezijde
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs kwaliteit prima en geen tegenvallende zaken

    Aardig personeel, zeer uitgebreid ontbijt. Wij hadden half pension... Voor de betaalde prijs was het avondeten goedkoop kwaliteit was redelijk. Ligging nabij Kiezelstrand prima (waren begin mei en was toen aan de koude kant 16-18graden). Loopafstand naar het gezellige Cres prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,8
    Perfect hotel op een prachtige locatie. Op loopafstand van het mooie authentieke Cres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkzijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima kamer met voor een prikje meer half pension. Lekker eten dat ook op het terras uitgeserveerd wordt en dus nu eens niet de vaak in Kroatie gebruikelijke vreetschuur met bakken met opgewarmd voedsel. Een verademing!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,8
    Hotel aan zee in Cres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zeezijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel heeft geen zwembad ; hoeft ook niet want zee is zeer toegankelijk ; kamer is ruim en goed maar niet bijzonder ; geldt ook voor hotel en ontbijt

    Geweldige locatie in Cres aan zee op loopafstand van dorp

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,2
    Mooi groot hotel op een boogscheut van het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zeezijde
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappen bij de ingang van het hotel ivm bagage.

    Heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt. Ruime kamers voorzien van alle comfort.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,5
    Fijn voor een kortere vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten.

    De ligging ofschoon ze dat beter moeten aangeven een paar honderd meter voor het hotel .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    Mooi hotel mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkzijde
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi hotel mooie ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Motoren

    Ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    8,8
    Prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Parkzijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    8,8
    Goed Hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik had de kamers iets groter verwacht.

    Goed Hotel. Mooi locatie. Aardige personeel. Je bent binnen 15 min lopen in centrum. Cres is echt leuk. Receptie geeft ook tips om het eiland te bezoeken. Zeker een aanrader en volgende keer ga ik weer terug.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    9,2
    Avondmaal à la carte met bediening mogelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beperkt strandje

    Avondmaal à la carte met bediening mogelijk

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: