Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Lero 4-sterren

Iva Vojnovica 14, 20000 Dubrovnik, Kroatië

#35 van de 54 hotels in Dubrovnik

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1160 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Goede verhouding prijs/afatand tot de oude stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laatste nacht werden we midden in de nacht uit de slaap gehouden door feestvierende jongeren. Dit werd 's ochtends een beetje gebagatelliseerd door de receptie.

    Gezellige hotelbar tijdens WK-voetbal.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    4,6
    We boekten al onze hotels via booking.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Kamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    We boekten al onze hotels via booking.com gedurende een hele week... Geen problemen... Tot we hotel Lero boekten. Eerst was de prijs 180 euro all, zo werd het duidelijk vermeld op jullie website. Ik ging ervan uit dit dus 180 euro voor één nacht was. Bij het nakijken van de mail, bleek dat de prijs 580 euro voor één nacht was. De prijs werd dus berekend per persoon voor een kamer/ We waren te laat om nog te annuleren. Het is niet netjes dat de prijs weergegeven wordt voor één kamer per persoon! Dit is eigenlijk mensen misleiden. Normaal wordt de prijs altijd weergegeven per nacht per kamer. We hebben een hele week rondgereisd in de Balkan en voor alle hotels die geboekt hebben via booking liep dit steeds voortreffelijk en kregen we tegen een correcte prijs héél aangename verblijfplaats, maar dit grapje heeft onze reis wel verknald... .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    5,8
    Slechte prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel heel zwak en duidelijk ongemotiveerd. Bij aankomst vragen hoe je de parking moet oprijden en als antwoord krijg je "gewoon oprijden en de slagboom gaat naar boven". Maar om eraf te rijden moet je aan de receptie een ticket vragen om te scannen en dat werd niet gezegd op voorhand bij het inrijden. Dat moet proefondervindelijk blijkbaar. Onvoldoende kussens voor de ligstoelen aan het zwembad, ze waren naar de cleaning... Personeel is s ochtends vanf 9u30 volop bezig met indekken voor de lunch terwijl er nog geen tafels opnieuw zijn opgedekt voor het ontbijt dat tot 10u30 is. Geen mogelijkheid om buiten te ontbijten. Enfin veel minpunten voor toch een redelijk duur hotel.

    Ruime kamer maar zeer ontoegankelijke bad/douche

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,2
    Fantastisch en luxueus verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Na het uitchecken kwam ik terug voor een uitrijkaart. Ondanks dat de receptie-medewerkster mij zag, liet ze mij gewoon staan. Ik werd later door een andere medewerker geholpen.

    Het prachtige uitzicht vanaf ons grote balkon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,5
    Goed verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar oude stad was verder dan verwacht.

    Mooi hotel, zalig zwembad, dichtbij zee en strand. Uitgebreid ontbijtbuffet, standaard hotelkamer maar alles is aanwezig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,5
    Mooie, redelijk ruime en propere kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Mooie, redelijk ruime en propere kamers. Toevoegen van een zetel zou een pluspunt zijn. Ontbijt zeer verzorgd, ruim en smakelijk. De ruime piano bar (waarvan de helft kan buiten zitten) is eveneens een belangrijk pluspunt. Totaalindruk is uitmuntend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,9
    Keurig verzorgd hotel met leuke bediening.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    oppervlakte van de kamer, dit ook i.v.m. 3 personen op een kamer. De muziek bij het zwembad klonk door op de kamer.

    Het ontbijt was prima verzorgd. Vooral de lekkere muesli.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,2
    Prima hotel om Dubrovnik te bezoeken. Zwembad relatief klein en beperkte ruimte om te zonnen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Mooie en nette kamer. Uitgebreid ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede ligging ten opzichte van de stad: 20 min. stappen of om de 15 min. bus aan het hotel. Privé-parking.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    discussie omtrent de reservatie

    koffie op de kamer goed bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,6
    Restaurant - keuken in buffetvorm en niet geslaagd, zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Restaurant - keuken in buffetvorm en niet geslaagd, zeer banaal. Prijs - kwaliteit, voor 27 Euro per maaltijd is dit een grote onvoldoende.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    10
    Heerlijk dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk dicht bij het centrum.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,9
    Ontbijt was uitstekend en kamers waren netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ietsje grotel balkon...

    Ontbijt was uitstekend en kamers waren netjes. Douchen in bad niet ideaal.... Maar... Wel een bad!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    2,5
    Niks
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niks

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,9
    Heerlijke bedden goed ontbijtbuffet!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heerlijke bedden goed ontbijtbuffet! Alleen dat je in bad moet douchen, die ook nog eens een hele hoge instap had was minder prettig. Verder fijn hotel met goede busverbinding met oude centrum.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    7,1
    -locatie van het hotel was dichtbij oude kern van Dubrovnik
    • Vakantiereis
    • Stel

    -herrie van het verkeer, letterlijk niet van kunnen slapen -te smalle bedden

    -locatie van het hotel was dichtbij oude kern van Dubrovnik -ontbijt was zeer goed verzorgd

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,5
    De gym is gratis (wellness niet).
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs van de taxiservice naar de luchthaven is hoog (275 HRK), al krijg je serieus wat comfort mee (privéwagen). Met de bus (40 HRK?) raak je er niet zo makkelijk (stopt enkel aan 1 stadspoort). Een 'gewone' stadstaxi (ipv de hoteltaxi) zal wel goedkoper zijn... Het zwembad is erg klein.

    De gym is gratis (wellness niet).

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    8,3
    Kamers ok, badkamer ok, uitgebreid ontbijt, fijn dat we...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi was goed in de ontbijtruimte, slecht in de kamers. Er was geen ruimte voorzien waar we ons konden opfrissen bij vertrek aangezien we pas s'avonds onze vlucht terug hadden

    Kamers ok, badkamer ok, uitgebreid ontbijt, fijn dat we handdoeken kregen aan zwembad

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    6,7
    Ligt op 10 min wandelen van het prachtige Dubrovnik.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas te weinig plaatsen aan het zwembad in verhouding met het aantal hotelbezoekers. Moeilijk dus om een ligstoel te bemachtigen.

    Ligt op 10 min wandelen van het prachtige Dubrovnik.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,8
    Dit is een hotel voor volwassenen, er zijn weinig kinderen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad is aan de kleine kant en omringd door de hotelkamers. Je moet dus af en toe verplaatsen om in de zon te blijven. Voor het begin van de grote vakantie is het rustig aan het zwembad, vanaf 1 juli is er muziek. Wij hebben gevraagd om die muziek af te zetten en dat was geen probleem. Het zwembad was ook 1 dag gesloten wegens onderhoud. Dit hadden ze ons niet verteld bij het inchecken. Gelukkig hadden we niet gepland om die dag aan het zwembad te liggen.

    Dit is een hotel voor volwassenen, er zijn weinig kinderen. Er is ook niet veel speelruimte in het zwembad voor kinderen. Onze kamer was uitstekend met fantastisch bed! Goede service en gratis parkeerplaats. Aanrader!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    6,7
    locatie van hotel is perfect je kan over lopend of per...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel geeft een zwembad maar deze is te klein voor aantal mensen die hotel bezoeken. Te weinig ligbeden.

    locatie van hotel is perfect je kan over lopend of per lokale bus naar toe.

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    3,8
    De ligging dicht bij de stad en het uitgebreide ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De zuiverheid van de kamer liet veel te wensen over: vuile muren, slecht onderhouden badkamer. Kamer aan de straatzijde was zeer lawaaierig door het verkeer en muziek uit de bar.

    De ligging dicht bij de stad en het uitgebreide ontbijt.

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    5,8
    Goede locatie te lopen of met de bus voor de deur
    • Vakantiereis
    • Stel

    In t dekbedovertrek zat een gat evenals in t gordijn.De kamer was erg klein, aan t voeteind was een ruimte van een halve meter om te lopen .Een heel smal balkon met ondoorzichtig glas .Wilde je iets zien moet je gaan staan . Ook het tafellinnen was rafelig en kapot . Ze waren wel bezig om delen van het hotel te vernieuwen . Wij betaalde voor deze "betere" kamer ruim 600 euro voor 4 nachten

    Goede locatie te lopen of met de bus voor de deur

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,5
    zwembad gesloten
    • Vakantiereis
    • Stel

    zwembad gesloten

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    10
    Geweldig ontbijtbuffet en hele goede bedden😁
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geweldig ontbijtbuffet en hele goede bedden😁

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    7,5
    dat alles schoon en verzorgd was
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    dat alles schoon en verzorgd was

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    7,1
    Douche in het bad is voor ouderen moeilijk, een inloop...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche in het bad is voor ouderen moeilijk, een inloop douche veel comfortabeler. Wasbak ziet er leuk uit maar is te klein, geeft een klieder boel.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs

    Locatie

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    zwembad als afkoeling, ruime kamer met airconditioning, goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    zwembad als afkoeling, ruime kamer met airconditioning, goed ontbijt, vriendelijk personeel.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: