Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pinia Sunny Residence by Valamar 3-sterren

Spadici Bb, 52440 Poreč, Kroatië

#219 van de 376 vakantiewoningen in Poreč

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 530 beoordelingen over dit appartement

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    6,3
    Verouderd appartement, ligging wel oke!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 7 nachten

    De appartementen kunnen wel n opfrisser gebruiken, niet meer van deze tijd. Keuken uitrusting erg beperkt. Vooraf had ik gelezen dat wij van alle faciliteiten van het hotel gebruik mochten maken, maar ter plekke was dat anders, we mochten geen gebruik maken van het zwembad. We hadden een late vlucht naar huis, we konden de koffers wel ergens stallen, maar er was geen gelegenheid om te douchen/ om te kleden. Dus voor het bedrag wat je moet betalen, hadden wij meer comfort en service verwacht.

    De ligging vonden wij het grote pluspunt, aan n klein strandje, maar je moest wel voor alle ligbedjes betalen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    6,7
    korte, leuke strand/stap vakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 6 nachten

    Klein appartement was oude bende, jaren 60 betonnen bak. keuken matig, badkamer matig. spul heeft echt renovatie nodig

    Locatie aan mooi strand en dicht bij de stad. goede airco in appartement. dicht bij winkels en restaurants

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    De dagelijkse verschoning van de handdoeken en beddengoed.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De betaling voor de hond ,viel erg tegen. Bij de boeking staat meestal ,honden zijn welkom ,mogelijk worden hier kosten voor in rekening gebracht. Dat mag zeker duidelijker vermeld worden hoeveel de kosten ongeveer bedragen ,om verrassingen te voorkomen, bij de een is dat 0 euro bij de ander 12 euro per dag, in ons geval +-10 euro per dag en dat viel erg tegen.

    De dagelijkse verschoning van de handdoeken en beddengoed. Uitzicht goed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    5,8
    Mooie ligging, schoon appartement, slechte bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 4 nachten

    er was ons door de receptie een appartement beloofd, toen wij daar later incheckten kregen wij die niet omdat degen die er voor inzaten langer wilden blijven. Dit is niet netjes. Verder waren de bedden slecht.

    omdat wij de bovenste verdieping hadden was er veel privacy en de ligging met uitzicht en dichtbij zee

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    7,5
    Uitzicht, parkeren bij apartement en locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 7 nachten

    Uitzicht, parkeren bij apartement en locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,5
    Locatie aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras van de slaap bank was erg hard.

    Locatie aan het strand. Het was wel een stuk lopen richting de stad. Oud appartement maar wel netjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,8
    Prettig verblijf met vriendelijke medewerkers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 21 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit en de ontvangst van de tv-zenders was niet echt o.k. Voor alles extra geldt de regel extra betalen,,,stoelen aan het strand,,enz.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Super locatie!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 7 nachten

    Geen tegenvallers

    dagelijks schoonmaken van de apartement en ook opmaken van het bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    prima locatie en accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 9 nachten

    weet niet

    kamers waren prima en het uitzicht ook

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    Ligging, ontbijt en zwembad waren super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen WiFi in de kamer beschikbaar.

    Ligging, ontbijt en zwembad waren super!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    2,5
    Zeer slechte accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. Het was embarlijk. Zeer gedateerd. Het leek wel op een hondenhok.

    Helemaal niets. Wij zijn na 1 dag al weg gegaan naar andere locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    10
    Locatie en faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen) - Zeezijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en faciliteiten

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    4,2
    Dat we toch voor 1 nacht ons geld terug kregen omdat we 1...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorm!!! Maar dan ook echt enorm gehorig zo erg dat we 1 nacht eerder zijn vertrokken. Heel erg gedateerd nee echt de appartementen zijn ronduit slecht!

    Dat we toch voor 1 nacht ons geld terug kregen omdat we 1 nacht eerder weg gingen

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    9,2
    Het waren mooie, schone appartementen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen WiFi maar dit was bekend.

    Het waren mooie, schone appartementen. Van alle gemakken voorzien. Daarnaast wordt je wakker en kijk je uit het (enige raam) en je ziet de zee! Super mooi wakker worden.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,3
    Wij hadden appartement wat buiten de standaard accomodatie...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen Wi-Fi op de kamer (alleen in de lobby en en dan nog traag).

    Wij hadden appartement wat buiten de standaard accomodatie viel, maar dichterbij zee lag. Hierdoor liepen we bijna direct de zee in.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    Locatie aan zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Appartement verouderd hoewel toch redelijk qua inrichting. Een donkere betonnen doos met uitzicht op zee tussen de bomen door. Lopen naar Porec is langer dan aangegeven, de auto toch gebruikt.

    Locatie aan zee. Iedere dag beddenopmaak, schone handdoeken en regelmatige schoonmaak van appartement. Parkeergelegenheid bij accommodatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,9
    De service is hotelwaardig, vooral de schoonmaak die...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Erg drukke omgeving, het appartement is echt gedateerd en een betonblok. De airco maakt het verblijf nog enigzins comfortabel.

    De service is hotelwaardig, vooral de schoonmaak die dagelijks gebeurde was super. Veel faciliteiten en activiteiten. Mooi uitzicht op de zee.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    9,2
    Het personeel, en het appartement aan zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets. Jammer dat het voor volgend jaar niet te boeken is.

    Het personeel, en het appartement aan zee. Een schitterende locatie de moeite waard.

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    10
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zoute zwembad

    Ligging

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,9
    Het zand strand en het appartement was keurig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets eigenlijk !!

    Het zand strand en het appartement was keurig!!

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    10
    Gratis fietsen en prachtige fietstochten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Diverse groepen rondom ons en de extreem gehorigheid

    Gratis fietsen en prachtige fietstochten

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    8,3
    Ontbijtbuffet en service!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtbuffet en service! Excursie regelen, telefoontjes plegen en... Fietsen in aparte afsluitbare fietshuisjes!

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: