Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Miramar Sunny Hotel by Valamar 3-sterren

Svetog Andrije 1, 52221 Rabac, Kroatië

#37 van de 91 hotels in Rabac

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 671 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    5,4
    “Erg matig”
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren een ramp. Er was nooit een plekje vrij, en de manier hoe je je auto daar moest parkeren is lachwekkend. Gelukkig kon onze auto tegen een stootje, maar met een wat oudere auto zou ik het niet aanraden. Airco is geen airco maar een ventilator. Bloedheet in de kamer. Zelf een extra ventilator gekocht. Personeel erg onvriendelijk. In de tijd dat wij er waren liep ik een zonnesteek op waardoor ik totaal geen hitte kon verdragen, ik vertelde dit bij de receptie, maar het deed ze niks. Ik heb meerdere malen gevraagd of er iets aan de airco gedaan kon worden, maar ze vertelde mij dat dit het was. De eetzaal is chaos, je mag blij zijn als je een plekje kunt vinden. Het eten is voor volwassenen van 20:00 tot 21:00 ‘s avonds. Een hele lastige tijd, want als je een avondje weg wilt moet je rekening houden met het eten, dit vonden wij niet fijn. Als je een hotel zoekt om te slapen (als je tegen hitte kunt) en binnen een uur eten naar binnen te werken, dan is dit het hotel voor jou. De vakantie maakte het voor ons goed dat je naar het water kon lopen en daar lekker de dag kon doorbrengen.

    Dichtbij het strand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,1
    Gezellige drukte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden mazzel met parkeren voor het hotel. Maar het is erg druk met auto's. Een parkeergarage zou wellicht een oplossing kunnen bieden. En strand is net als (bijna) in de rest van Kroatie voorzien van kiezels en rotsen. Het bedrag dat we hebben betaald staat niet in verhouding met de kwaliteit.

    Het is een gebied met verschillende hotels. s'Avonds vaak live muziek bij het hotel. Ook in de buurt zijn veel hotels en bars met live muziek. Het is een leuk stukje waar families zich prima kunnen vermaken. Het is een soort luxe camping.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    9,5
    goed met verbeterpuntjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon - Zeezijde
    • Verbleef 3 nachten

    Parking, is een parking op domein waar 3 hotels zijn. je moet parkeren langs weggetjes op dit domein, zeer steil en nauwelijks plaats daar men ook tegen betaling anderen dan hotelgasten toelaat. Eetzaal, had iets weg van een kantine, veel lawaai daar iedereen in een korte tijdspanne moet eten veel te druk

    De kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,6
    Onwijs groot appartement voor maar 50€ p.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onwijs groot appartement voor maar 50€ p.p met ontbijt en diner !!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,1
    Voldeed aan verwachtingen....goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms gehorig....dicht slaande deuren....weinig avondvermaak in hotel

    Vriendelijk personeel....schone kamers....uitgebreid buffet...vlak bij strand

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    6,7
    Mooi schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onvriendelijke ontvangst. Heel druk met parkeren. Veel hotels op 'een kluitje'.

    Mooi schoon hotel. Vlak bij het strand en de boulevard van Rabac

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,1
    Prijs-kwaliteit zeker een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er mocht 's avonds iets meer variatie zijn aan het buffet. Busvervoer uit rabac naar andere stadjes in de buurt is niet goed op elkaar afgestemd.

    Prijs-kwaliteit zeker een aanrader. Kamer was compact maar alles is aawezig. Zeer vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    8,3
    Geen op of aanmerkingen, Prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het enigste is het parkeren. Dat is slecht. Te veel hotels vlak bij elkaar die allemaal hun auto willen parkeren.

    Geen op of aanmerkingen, Prima

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: