Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Porto 3-sterren

N. Jurišića 2, 23 000 Zadar, Kroatië

#24 van de 30 hotels in Zadar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 233 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    3,8
    Moesten overnachten om op veerboot te wachten, maar volgende keer in een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed kraakte verschrikkelijk, badkamer was niet schoon, had douchegordijn wat niet meer kan vind ik, douchekop was kapot, moest je on de hand houden.

    Hotel dichtbij veerboot

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    8,3
    We hadden gereserveerd inkl.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Konden de airco op de kamer niet ( zelf ) regelen.

    We hadden gereserveerd inkl. ontbijt. Echter moesten we 's nachts om 04.00 uur afreizen i.v.m. vertrek vliegtuig vanaf Zadar. We krijgen wel een prima ontbijtje mee voor onderweg.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    7,1
    Een slaapplaats op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg pover. Veelal uit blik of pot. Voor de smaak moet je het niet doen. We bleven ook 1maal avondeten... Voor 7 euro mogen de verwachtingen niet echt groot zijn. Toch was er geen dessertkeuze meer voor ons. Er komen vele groepen naar het hotel dat dus niet echt gericht is op individuele reizigers.

    De ligging is buiten de stad; maar je bent op 10 minuten aan het centrum. Ook ligt het slechts enkele minuten van de haven (veerboten). De kamer was erg groot (we kregen de grootste kamer van het hotel).

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Buitengewoon behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Buitengewoon behulpzaam personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,3
    Prachtige kamers en voldoende ruim.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige kamers en voldoende ruim.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    8,3
    -onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -onthaal -kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,6
    Dicht bij Ferry en vliegtuig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen koelkastje

    Dicht bij Ferry en vliegtuig.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: