Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rezidencija Skiper Apartments 4-sterren

Alberi 300, 52475 Savudrija, Kroatië

#2 van de 14 hotels in Savudrija

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 859 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    9,2
    Gezinsvriendelijk complex in een prachtige omgeving!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement Junior
    • Verbleef 5 nachten

    We miste een magnetron en een koffiezetapparaat (althans er was er wel eentje, maar we konden nergens, ook niet in de minimarkt, filters vinden om koffie te zetten). Het privéstrand is niet echt een strand, maar een groot stuk betonnen vloer gebouwd met trappetjes om de zee in te kunnen gaan, de stuk zee is afgezet om veilig te kunnen zwemmen.

    Mooi appartement, goed geschikt voor een gezin (ook met jonge kinderen). Het appartement was heel schoon en vrijwel compleet. Personeel was ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad is zeker geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, groot genoeg om een hele dag plezier te hebben. De locatie is wel ontzettend mooi, je komt er alleen via binnenwegen langs vele olijfbomen velden en leuke restaurantjes. Umag ligt er niet ver vandaan voor eventueel de boodschapjes of om rond te zwerven in het mooi dorp met een leuke haven. Wij vonden het echt wel de moeite waard!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    Aan te bevelen accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement Junior
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de buurt weinig te beleven Je moet naar Umag ( met de auto) om een ijsje te halen of zoiets

    Privé strand en privé zwembad Je hoeft niet om 7 uur s ochtends een ligbed te gaan bezetten maar gewoon om 10 uur naar het zwembad of strand te gaan en er ligbed uit te kiezen..heerlijk dit heb ik nooit eerder meegemaakt!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    5,0
    Prima geslapen, maar zowel plaatsje Savudrija als het verblijf is eenmalig geweest.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement Junior
    • Verbleef 7 nachten

    Wifi was een drama. Zeg maar gewoon geen wifi. Alle gasten hadden er last van. Verschillende wifi code's ontvangen van de receptie, maar geen idee werkte. Ik moest nog wat emails binnenhalen, maar dit lukte simpelweg niet. De locatie is wel wat verder van het bewoonbare, dit betekent dat als je naar een ander restaurant wilt, toch even moet rijden. Dichtstbijzijnde restaurants zijn ook erg duur (in vergelijking met de rest van Kroatie).

    De airconditioning op de kamers was prima. Ook de bedden sliepen prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,6
    Fijne periode in appartement dat ruim en compleet was ook bij slecht weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite Superior
    • Verbleef 6 nachten

    Restauratieve voorzieningen , fitness zonder kleedruimte. En helaas het slechte weer begin september. Geen waterkoker.

    Het luxe en ruime appartement met zijn ligging en uitzicht. Hadden vooraf nog getwijfeld over meerprijs tussen een junior en een luxe superior, maar achteraf blij met de keuze voor een luxe superior.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,6
    Prachtige accomodatie!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite Superior
    • Verbleef 10 nachten

    Douchen in een bad is niet ,meer van de tijd. Ook gevaarlijke met uitglijden enz. Het is een redelijk dure accommodatie. Andere mensen die zouden willen boeken moeten zich realiseren dat het resort kindvriendelijk is.

    De ruime suite met alle luxe die men verwacht. Elke dag schone handdoeken, keukendoeken en kleine schoonmaak. Bed opgemaakt enz. Parkeer gelegenheid!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,5
    Fijn en rustig verblijf in een appartementen complex met goede sport mogelijkheden en dicht bij het
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement Junior
    • Verbleef 3 nachten

    We zaten aan de goede kant van de flat (tuin zijde)met schuin uitzicht op de zee. Echter als je aan de andere zijde zit, dan zit je precies boven de parkeerplaatsen, wat niet fijn is, terwijl je dezelfde prijs betaalt

    Lekker appartement met goede bedden en dicht bij de zee. Rustig gelegen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,9
    Proper appartement in een rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement Junior
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig tot niets te doen

    Rustig Mooi uitzicht Goede airco Rolluiken Steeds vrije zetels aan zwembad en strand Openingsuren lokale winkeltje

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement Junior
    • Verbleef 13 nachten

    interieur

    lokatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    9,6
    top super locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement Junior
    • Verbleef 2 nachten

    X

    Het heerlijk relaxend gevoel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement Junior
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte badkamer

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,8
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement Junior
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken, geen waterkoker, bij het koken sloeg de stop door

    Heerlijke locatie aan zwembad en strand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,3
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement Junior
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement

    Zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement Junior
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van het personeel

    Het appartement was uitstekend. Iets meer keukenspullen had wel handig geweest.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    6,3
    Mooi complex, goed onderhouden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed is te klein we sliepen op het bankbed die was iets groter. we waren laat in het seizoen, daardoor was het restaurant niet open. geen kussens op de stoelen bij het zwembad en aan de zee. De stoelen bij het zwembad lagen niet fijn. Geen koffiezetapparaat. douchekop zakte naar beneden dus die moesten we in onze hand houden.

    Mooi complex, goed onderhouden. Aan zee en met een beetje geluk een mooi uitzicht. Personeel was vriendelijk. Veel leuke eetgelegenheden in de buurt en met heerlijk eten. Makkelijk parkeren.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    9,2
    Schoon, mooi uitzicht, Kempinsky in de buurt, en leuke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was (te) 140cm, kraakte en je kon de boven en benedenbewoners ook heel goed horen, stoelen verschuiven, gesprekken en het kraken van het bed en het doorspoelen van toilet en douchen. Dus dat was een paar keer per dag heel vervelend.

    Schoon, mooi uitzicht, Kempinsky in de buurt, en leuke plaatsen op 10km afstand

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,5
    Elke dag schone handdoeken en nieuwe schone prullenbak
    • Vakantiereis
    • Stel

    S'avonds niets te beleven. Geen enkele avond. Icarus op het park waar je een meeneem maaltijd kunt kopen. B.V. Pizza ,patat , of een broodje of iets dergelijks en waar je ook zo kunt gaan zitten in je hemd als je ergens heen bent geweest

    Elke dag schone handdoeken en nieuwe schone prullenbak

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    8,3
    Heerlijk verbleven, alles was goed geregeld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk verbleven, alles was goed geregeld. We hadden last dat de stroom uitviel terwijl we aan het koken waren, 2 minuten nadat we bij de receptie waren stond er al iemand voor de deur.

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    9,6
    Prettig appartement met groot balkon en fantastisch uitzicht...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enige mindere puntje is dat het bed aan de smalle kant is.

    Prettig appartement met groot balkon en fantastisch uitzicht over de zee; fijn dat er een lift is en een heel goed restaurant.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    9,6
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    3,3
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slecht

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    9,6
    Prachtige accomodatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prachtige accomodatie!

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,9
    schitterende ligging van het complex
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    schitterende ligging van het complex

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: