Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Meliá Istrian Villas for Plava Laguna 4-sterren

Stella Maris 8a, 52470 Umag, Kroatië

#83 van de 247 vakantiewoningen in Umag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 847 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    5,4
    Mooi park, slechte accommodatie/villa, zeker geen 4 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Inchecken: Aankomst is vooral zelf puzzelen hoe het werkt. Voor de villas moet je door een poort, je auto parkeren en dan zoeken naar de receptie die op het terrein van de villas ligt. Als je mazzel hebt, nemen ze je mee met een karretje om in te checken. Sommigen zeggen dat je er naar toe moet lopen, inchecken en dan word je met een karretje weer naar je auto gebracht. Dan kan je al je spullen inladen en word je naar de accommodatie gebracht. Dat gaat dus allemaal prima zodra je bent ingecheckt. De villa: De binnenkant van de villa is sterk verouderd. Het keukentje mag de naam niet hebben. Er is geen diepvries, geen koffiezetapparaat. De deur van de koelkast zit los. Er zijn twee badkamers: de een wat groter dan de ander. We hebben nauwelijks warm water. Er wordt wel gereageerd op ons verzoek om langs te komen, maar deze persoon spreekt nauwelijks engels. Het commentaar: vooral de kraan te laten lopen en dan wordt het vanzelf warm. De grote badkamer zijn de kranen kapot, je moet dus de douchekraan in je hand houden om te douchen, de wc bril valt uit elkaar. Van de kleine badkamer trekt de wc nauwelijks door. Van het zitgedeelte is 1 stoel kapot (daar zak je bijna doorheen) en daar moet je het maar mee doen. Dit is geen goede prijs/kwaliteit verhouding en zeker geen 4 sterren waard.

    Het park: Het park is schoon en mooi en de faciliteiten zijn goed. Zwembaden zijn mooi. Het is een autovrij park. Het ene restaurant is beter dan het andere. Voor de kinderen dus prima. De villa: Wij hebben een 6 persoons villa gereserveerd, voor ons vieren (twee pubers). De villa zelf ligt er mooi bij, positief is de afbakening van je terras met 'gordijnen'. Die zijn schoon en geven je privacy. Positief is dat er elke dag wordt schoongemaakt en de handdoeken worden vervangen. Ook de bedden zijn goed en schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,2
    Leuke locatie voor een aantal dagen zon, zee, zwemmen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Istrian Villas is een leuke locatie voor een aantal dagen zon, zee, zwemmen. De villa's liggen op een complex waartoe ook appartementen en een camping behoren. Desondanks was het relatief rustig aan de 'zeekant'. De villa's staan relatief dicht op elkaar maar bieden toch voldoende privacy. Istrian Villas is autovrij, een golfkarretje brengt jou en de bagage heel erg vlot van de parking, via de receptie, naar het huisje. Bij vertrek wordt je op het afgesproken uur terug naar de parking gebracht. Het domein heeft een binnen- en een buitenzwembad. Aan zee zijn er voldoende ligstoelen en voldoende schaduwrijke plekken. Er zijn een aantal restaurants en een supermarkt binnen wandelafstand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Mooie locatie, uitstekende accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de restaurants, receptie en zwembaden is geen voorziening aanwezig om een baby te verschonen of om te kleden. Meerdere restaurants waren nog gesloten of hadden beperkte (middag)openingstijd (eind mei) Het buffetrestaurant is oké, maar niet geweldig. Eind mei is er tevens het seastarfestival op dit park waardoor 4 dagen geluidsoverlast tot diep in de nacht. Wij hebben ons daar overigens niet aan gestoord.

    Iedere dag schoonmaak, vriendelijke mensen erg behulpzaam. Het park wordt ontzettend goed onderhouden. Voorzieningen op het park zijn mooi en schoon. Ligging is prachtig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,9
    Lekker verblijf na slechte start!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken is erg onhandig en personeel niet behulpzaam. Daarnaast hadden we doorschijnende gordijnen in de slaapkamer?

    Goede airco, groot terras, lekker bed & goede badkamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    zeer zonnige en aangename vakantie in Umag
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten

    de zwembaden waren met licht zout water,ik heb liever gewoon zwembad zonder zout

    het ontbijt was lekker en je had de keuze om zelf een ontbijt te gaan halen of bij te boeken in het centraal restaurant ook voor het avond eten. de huisjes waren verzorgt en netjes met een prachtige ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    2 badkamers en elke dag schoonmaak/bedden opmaken
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Keukenuitrusting was mager, maar 2 pitten en geen afwasmachine. Lichten in woonkamer konden niet uit, tenzij je kaart eruit haalde maar dan kon je ook niet opladen.

    2 badkamers en elke dag schoonmaak/bedden opmaken Het tosti-ijzer

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    6,7
    Perfect huisje, naast de zee!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Auto kan niet bij het huisje geparkeerd worden. Afhankelijk van personeel die he bagage er naartoe brengt. Ontvangst was erg leuk, met aardige gastvrouw. Check-out was buitengewoon slecht. Dame zei ons amper gedag, en we moesten half uur wachten op personeel die bagage naar de auto kon brengen.

    Perfect huisje, naast de zee!

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,8
    Wij zijn in september hier geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kookplaat heeft maar twee pitten en er ontbrak een koekenpan. Verder jammer dat de supermarkt niet meer werd bijgevuld omdat het blijkbaar het einde van het seizoen was ondanks dat bijna alle villa's nog wel bezet waren.

    Wij zijn in september hier geweest. Mooie schone en ruime villa en mooi terras. Park is groot en biedt veel faciliteiten. Lopen naar het stadje Umag is erg ver maar er rijdt tegen betaling een treintje.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,5
    Geen verwarming in huisje
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen verwarming in huisje Water was niet echt warm

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    7,9
    De accommodatie dichtbij het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De accommodatie dichtbij het strand.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,5
    De rust en centrale ligging van zwembad, zee, huisje
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Weinig vernieuwend ten opzichte van voor gaande jaren. Stil blijven staan.

    De rust en centrale ligging van zwembad, zee, huisje

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: