Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tourist Settlement Amarin 4-sterren

Monsena bb, 52210 Rovinj, Kroatië

#15 van de 16 hotels in Rovinj

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1063 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,8
    Fijne vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wandeling van het appartment naar zee/zwembad was een hele opgave in de brandende zon. Redelijk prijzige bedjes en parasols (ca 6 euro per item per dag), maar wellicht daardoor ook altijd wel beschikbaar.

    Het ontbijtbuffet was goed en gevarieerd. Zwembaden en terras ook prima, vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij aankomst kwam het appartment wat eenvoudig op ons over, maar het was praktisch en functioneel. Dagelijkse schoonmaak (globaal) en handdoekenwissel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,1
    Prima voor de paar dagen dat wij er waren maar we gaan er nooit een hele vakantie door brengen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor ligbedden bij zwembad en zelfs voor de parasol ad 40 kn per stuk. En de prijzen van de frisdrank bij de poolbar: 50 kn voor een flesje van 20 cl!

    Het ontbijtbuffet en restaurant

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,3
    Met ons tweeën is appartementje goed te doen gaan elke dag op pad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie antwoord boven. Weinig 's avonds te beleven. Ligt heel mooi aan zee en zeer groot restaurant wel massaal . Rovinj is te ver om lopend te doen.

    Zijn eenvoudige appartementjes niets bijzonders. Elke dag kijken ze of je schone handdoeken nodig hebt en afval halen ze op. Schoonmaak is weinig en het terras konden wij amper zitten door afval bomen. Zelf een bezem gekocht zo dat wij toch buiten konden zitten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,3
    Appartementen Amarin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg ongezellig eigen terras met veel Mieren en beestjes , helaas ook binnen. Geen gezellig uitzicht. Groot negatief punt vonden wij het feit dat je , in de zomer periode, voor je ligbedden aan het zwembad moet betalen (rond de 5 euro per bedje)! En het kan er erg druk zijn, waarschijnlijk in het hoog seizoen helemaal; erg massaal en toeristisch allemaal!

    Goed en uitgebreid ontbijt, groot mooi zwembad en direct aan het strand aan zee. Mooi uitzicht vanaf daar, over Rovinj. Iedere dag schoonmaak met schone handdoeken en de kamer was koel, mede door de airco. Klein, maar fijn appartement.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,2
    Heerlijk ontbijtbuffet, vriendelijk en hard werkend...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijtbuffet, vriendelijk en hard werkend personeel. Prachtige locatie aan het strand. Nette verzorging van de kamers. Zit er geen ontbijt of buffet bij je arrangement, kun je er toch tegen betaling gebruik van maken Een echte aanrader!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,6
    Het was een geweldige vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten

    5 dagen lang niet kunnen eten in het restaurant omdat het te druk zou zijn voor a la carte.

    Ontbijt was perfect en het uitzicht vanaf het balkon was geweldig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,5
    Geweldige locatie waarbij je zicht hebt op Rovinj en een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het domein is heel erg groot waardoor je ver moet wandelen van de huisjes/appartementen naar het zwembad- en strandgedeelte. Daarnaast moet je de stoelen en paraplu's aan het zwembad en op het privéstrand betalen, wat eerder in de prijs inbegrepen zou moeten zijn.

    Geweldige locatie waarbij je zicht hebt op Rovinj en een deel van de omliggende eilanden. Zeer leuk dat je buiten kan eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    6,7
    het domein op zich is heel mooi, ligging top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    de appartementen zijn verouderd, de douche schimmel en aangekalkt. geurtjes in de badkamer kluis stuk, gevraagd om te herstellen maar is niet gebeurd. airco werkte niet. koffie was dus niet te drinken

    het domein op zich is heel mooi, ligging top zwembaden : in orde ontbijt was goed, maar als je wat later ging was er al veel bijna op of op en werd niet bijgevuld.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,8
    Het ontbijt was zeer veelzijdig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het babybadje was IJSkoud, vandaar onbruikbaar voor mijn zoontje (7mnd). Ook was er verder niets voor baby's, geen speelmat en ook aan de ruimte om het babybadje was niet nagedacht hoe dat geschikt zou kunnen zijn voor een baby.

    Het ontbijt was zeer veelzijdig. Elke dag hetzelfde maar door het ontzettende aanbod, at je toch zeer divers. De zwembaden waren met zout water gevuld en de locatie was schoon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,1
    Heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Bij aankomst bleek het appartement niet volledig te zijn schoongemaakt. Schoonmaakploeg was gelukkig snel ter plaatse. Personeel aan de incheckbalie onpersoonlijk. Geen ruime appartementen.

    Heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel in restaurant. Apart hondenstrand/rotsen. Het park is mooi en netjes.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    6,7
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De nummers van de appartementen zijn niet goed aangegeven je zoekt je eigen rot. Het appartement was ook niet echt schoon. De douchecabine is heel klein! Voor je appartement heb je terras met tuin....De tuin is echt niet goed onderhouden.

    De locatie zwembad met de zee is heerlijk!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,5
    Het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Wifi ontvangst/bereik erg slecht.

    Het ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    5,8
    Het was oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht gepoetst, oud appartement, elke dag betalen voor bedjes en parasol. Ontbijt eentonig

    Zwembad was mooi, fijne ligbedjes, strand kortbij

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    Zeer prettig verblijf gehad allen wat moeite gehad met niveau verschil terrein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten

    Douche cabine in appartement erg klein

    Geweldig ontbijt volop keuze

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet de hygiëne die je verwacht op een resort, maar schoon genoeg

    Mooie locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,3
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zetels en parasol is niet gratis ! 90 kuna per dag ! In dergelijke accommodatie verwacht je dit niet!

    De ligging en het zwembad aan zee is prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,5
    Goede locatie, uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enig hoogteverschil

    Locatie vh appartement tov strand en restaurant. Uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,9
    Prachtige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    zeer zwakke wifi ontvangst in de kamer

    Prachtige ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Wij hebben hier een heel aangename en stressloze, deels ook actieve, vakantietijd doorgebracht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten

    Heerlijk ontbijtbuffet, ruimte (geen ingesloten gevoel), weinig lawaai. Parking onder schaduwnet voor de voertuigen dicht bij het appartement.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,6
    Mooi vakantiepark met zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig stopcontacten op kamer in huisje.

    Prachtig park met megaveel mogelijkheden en activiteiten. Zeer vriendelijk personeel. Aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,1
    Ontgoocheld betreffende accomedatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gaf meer een camping gevoel inplaats van een hotelverblijving.

    Het ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,5
    Ideale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie Erg ruime en schone appartementen Super mooi zwembad Uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,1
    Vriendelijk personeel, veel faciliteiten, ontbijt uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het appartement is echt berekend op 2 personen. Als het slecht weer is heb je geen mogelijkheid om ergens binnen te zitten. Ja op je bed of in de keuken die ook erg klein is. En weinig daglicht.

    Vriendelijk personeel, veel faciliteiten, ontbijt uitgebreid en goede prijskwaliteit.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    9,2
    De mensen van het complex waren zeer vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Huisje was vrij beperkt qua ruimte, Alles wat echt nodig was, was aanwezig (Keuken,Douche,WC,Bed,Eettafel enz) , maar bv een plekje om "lekker" te zitten ontbrak. Ook was er vrij weinig ruimte om spullen kwijt te kunnen.

    De mensen van het complex waren zeer vriendelijk en behulpzaam, Met grote regelmaat werden handdoeken gewisseld en bed verschoond/opgemaakt. Gezien het matige weer zelf ervoor gekozen om een dag eerder te vertrekken, welke door de medewerkster die onze check-out afhandelde meteen uit zichzelf gecrediteerd werd. Dit is een echte TOP service.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,2
    Ontzettend vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ligt tegen een heuvel aan, dus behoorlijke klim naar de huisjes. We hadden een flinke storm en daarbij waren een hoop huisjes onder gelopen.

    Ontzettend vriendelijk personeel! Heerlijk en voor een goede prijs kunnen eten in het restaurant op het terrein.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,1
    Strand voor de hond, dichtbij de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Keuze eten (Weinig verse vis of vlees) Ontbijt zou niet inbegrepen zijn maar was bij het afrekenen wel inbegrepen! Apartementen vrij prijzig voor de ruimte.

    Strand voor de hond, dichtbij de stad.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    10
    Mooi locatie met mooi uitzicht op Rovinj.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De parkeer gelegenheid is goed geregeld, overdekte parkeerplaats met het app. nr. maar gasten houden niet aan. Huur ligstoelen en parasol heel duur aan zwembad & strand. WIFI slecht.

    Mooi locatie met mooi uitzicht op Rovinj. Vriendelijke en behulpzaam personeel in het bijzonder personeel van receptie. Ruime appartementen van alle gemakken voorzien. Ontbijt buffet was uitstekend. Prijzen in restaurant redelijk met dagelijkse aanbood

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    9,6
    We hebben een upgrade gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben een upgrade gehad. Mooi, ruim 2 kamer appartement met uitzicht op zee. Goed ingericht

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,3
    Prijs kwaliteitverhouding en mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg veel hoogteverschil op accomodatie

    Prijs kwaliteitverhouding en mooie omgeving

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    7,1
    ligging aan het strand en zwembaden en taxiboot naar Rovinj
    • Vakantiereis
    • Stel

    Baliemedewerkers

    ligging aan het strand en zwembaden en taxiboot naar Rovinj

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: