Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Valamar Lacroma Dubrovnik 4-sterren

Iva Dulcica 34, Babin Kuk, 20000 Dubrovnik, Kroatië

#15 van de 54 hotels in Dubrovnik

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 662 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    9,2
    Het ontbijt was heerlijk en erg uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een stedentrip in Dubrovnik is de ligging van het hotel niet goed, daarvoor ligt het te ver weg van het centrum. De prijzen waren aan de hoge kant (40 kuna voor één glas wijn).

    Het ontbijt was heerlijk en erg uitgebreid. De bedden erg comfortabel waarbij we keus hadden uit drie soorten kussens. Het personeel was erg vriendelijk. Het zwembad was erg goed bijgehouden en had een erg mooi uitzicht over de zee en de bergen. Kortom, het was genieten!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    8,3
    Goed weer, mooi uitzicht over de zee.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van centrum Kamer was niet op tijd klaar om in te checken. Vroeg uitchecken (10 uur) en ook zelfde tijd einde ontbijt. Niet direct aan zee, en onderdeel groot resort. Ondiep buitenzwembad.

    Goed weer, mooi uitzicht over de zee. Upgrade naar grote kamer. Goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    Ontzettend uitgebreid ontbijtbuffet : hier je keuze niet...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 4 nachten

    Geheel is groot en voor het aantal gasten zijn de ligbedjes & de ruimte rondom het zwembad iets te klein ingeschat tijdens de drukke zomermaanden.

    Ontzettend uitgebreid ontbijtbuffet : hier je keuze niet vinden is onmogelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,9
    basis 4 sterren resorthotel dat je voor deze prijs mag verwachten. Snufje 5 sterren ervaring.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 3 nachten

    De eerste nacht ontdekten wij haren in het bed en op de kussens! Gebeld, er werd in eerste instantie gezegd dat Room Service pas de volgende ochtend bereikbaar was. Uiteindelijk kwam de bell boy aanzetten met een te klein hoeslaken dat we toch maar gebruikt hebben omdat er geen alternatief (andere kamer) was. De volgende dag gemeld bij de receptie, er werd wel serieus naar ons verhaal geluisterd maar welgemeende excuses kregen we niet te horen, dat viel ons wel tegen.

    Mooie wandeling naar het strand via het Velamar President hotel, dat onder dezelfde keten valt als ons hotel. Daarom mochten we van alle faciliteiten daar gebruik maken. Na 16.30 aankomen op het strand: strandstoelen en parasol gratis!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,5
    Super verblijf met alles wat we nodig hadden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat te weinig variatie in het eten. Zeker als je voor meer of 4 dagen gaat.

    Heel mooi hotel met alles wat je nodig hebt. Mooi binnen en buitenzwembad. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Propere kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,3
    Goed hotel, maar uiteraard niet zo charmant als de vele B&B's.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden onze verblijfplaatsen geselecteerd op de parkeer mogelijkheden. Die is er wel degelijk maar kost een 10euro per dag. In functie van de kostprijs van een overnachting, zou dit gewoon inclusief moeten zijn. Wij stonden dan ook eenvoudigweg op straat.

    Goede slaapplaats op enkele kilometers van het centrum. Gemakkelijk te bereiken per auto. Wij hadden een huurwagen maar namen telkens de bus richting centrum. Kost een 15 kuna per persoon en neemt een kwartier in beslag. Al onze andere overnachtingen deden we in B&B's welke natuurlijk een andere charme met zich mee dragen. De faciliteiten zijn in orde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,9
    Prima verblijf voor een week
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Apart Bedden - Balkon en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 8 nachten

    Ligging een beetje afgelegen, doch een zeer stipte en uitstekende busverbinding met Dubrovnik stad in 10-15 min. Weinig te doen in de directe omtrek.

    Personeel vriendelijk, ontbijt zeer goed en diner ruim voldoende. Mooi zwembad met genoeg zonnebedden (geen handdoekje leg...).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    9,2
    Prettig en comfortabel verblijf!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zonder zee uitzicht wat minder spectaculair, maar je verblijft toch voornamelijk buiten

    Mooie faciliteiten, heerlijk zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,5
    Mooie zon zee strand en cultuur vakantie beleefd!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen voor excursies zijn idioot duur, ik dacht dat Kroatië zo voordelig was.

    Ik mag niet klagen, iedereen was dik tevreden met de faciliteiten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    Ruime, luxueuze kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid personeel.

    Ruime, luxueuze kamers. Mooi zwembad met voldoende ligzetels.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    Zeer mooie ligging, rechtstreekse buslijn naar Dubrovnik...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zeezijde
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet altijd even proactief

    Zeer mooie ligging, rechtstreekse buslijn naar Dubrovnik centrum, eten, zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,9
    Prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op het Park
    • Verbleef 4 nachten

    Badkamer was niet helemaal schoon bij aankomst

    Best wifi ever (even for streaming video's)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    8,3
    Prima voor weekje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Apart Bedden - Balkon en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 8 nachten

    weinig in de directe omgeving

    zeer goed op alle gebied.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    9,2
    Wij hadden een kamer bij de hoofdingang wat we ook zelf...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Apart Bedden - Balkon en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer bij de hoofdingang wat we ook zelf geboekt hadden. Houd er rekening mee met af en aan van tour bussen, met draaiende motors.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    9,6
    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep

    Op het strand werden op praktisch alle ligbedden reeds van heel vroeg in de morgen handdoeken gelegd door gasten waarvan sommigen pas laat of helemaal niet kwamen opdagen. Hierdoor was het voor anderen vaak onmogelijk om nog een ligbed te bekomen.

    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,3
    Grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche wisselend warm/koud. Ontbijt heel veel keus, maar erg veel herrie. Je moest 29 kuna betalen voor vers geperste jus d'orange. Erg veel geld als je per nacht 180 euro hebt betaald.

    Grote kamer. Goed bed. Mooi uitzicht Mooie zwembaden . Dichtbij bushalte naar centrum. Heel uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    9,6
    Heel mooie kamers, prachtig zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eten was heel lekker en een heel ruime keuze, maar er mocht iets meer afwisseling zijn. Op het buffet was het nogal vaak hetzelfde.

    Heel mooie kamers, prachtig zwembad. Aangename ligging aan zee met privé strand.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    9,6
    Comfort, luxe, zwembad, erg uitgebreid ontbijt, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Buiten het centrum, bus om de 15 minuten, maar in het hoogseizoen is de bus erg vol.

    Comfort, luxe, zwembad, erg uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel. We hebben genoten van ons verblijf!

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,2
    Ligging was goed, uitzichten heel mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ligging was goed, uitzichten heel mooi. Alles heel proper, vriendelijk personeel. Buffet 's avonds was héél lekker. Wat méér variatie misschien in de warme gerechten, of eens een thema-avond inlassen kan ook andere gerechten geven.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    7,5
    het totaal concept
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het totaal concept

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    9,2
    Mooie locatie, zeer uitgebreid ontbijt, aangenaam zwembad,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen mogelijk tot all-inclusive

    Mooie locatie, zeer uitgebreid ontbijt, aangenaam zwembad, goede verbinding met het openbaar vervoer naar de oude stad

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    9,6
    enige wat tegenviel was personeel aan receptie wat bestons...
    • Vakantiereis
    • Stel

    enige wat tegenviel was personeel aan receptie wat bestons uit stagiairs zonder kennis van zaken

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,2
    2 zeer grote zwembaden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt te hextisch

    2 zeer grote zwembaden

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,2
    Zwembad, ontbijt, ligging,.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi valt soms weg, drankjeq en eten aan de dure kant.

    Zwembad, ontbijt, ligging,.....bijna alles dus!

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    9,2
    Vriendelijkheid van het personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat je op het strand nog moest bij betalen voor de ligstoelen

    Vriendelijkheid van het personeel!

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    9,2
    Alles was OK:
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het fruitsap bij het ontbijt en geen leuning aan de trappen om naar het zwembad te,gaan'

    Alles was OK:

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: