Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Viktorija 3-sterren

Put Šargere 12, 21218 Seget Vranjica, Kroatië

#12 van de 62 hotels in Seget Vranjica

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 265 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,5
    Prima hotel voor een nacht of twee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer. Wc- rolhouder en handdoekrek vielen bijna van de muur.

    Aardige hoteleigenaren. Prima ontbijt. Lekker bed. Mooi uitzicht over de zee.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen) met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    De goede zorgen van de gastvrouw en haar zoon waren super. Je kon werkelijk voor alles bij hen terecht. Het was een pluspunt dat zij beiden verschillende talen spraken waaronder ook het Nederlands. Het ontbijtbuffet was uitgebreid en voor elk wat wils. Je kon buiten op het terras zitten met zicht op zee. Je kon tussen 15.00uur en 22.00uur aan zeer schappelijke prijzen a la carte eten. Dagelijks werden de kamers schoon gemaakt en voorzien van propere handdoeken. Het hotel is kleinschaliger dan in de meeste grote badsteden. Voordeel vonden wij de rust. Wij werden er helemaal zen van. Ook de kleine strandjes waren fijn. Geen overvolle stranden. Met de boot kon je voor 25 Kuna per persoon naar het nabij gelegen Trogir varen. Er was ook voldoende parking voorzien aan het hotel. Wij vinden dat de uitbaters van hotel Viktorija een dikke pluim verdienen voor hun harde inzet. Wij hebben ervan genoten en deze accommodatie is een aanrader voor iedereen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is eenvoudig maar goed. Minpunt is : Kom wel op tijd want op=op. Om een omelet, kopje thee, glaasje jus moet gevraagd worden. Service en gastvrijheid kunnen veel beter.

    Locatie. Vlakbij de luchthaven, strand en zee. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Trogir,Split, Sibenik, Krka park. Prettige kamer en goede airco. Balcon met mooi uitzicht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,2
    Tevreden klanten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Vriendelijke, Nederlandstalige ontvangst. Verbleven vijf nachten. Centraal punt om omgeving te verkennen. Nuttige tips van gastvrouw ontvangen ivm omgeving. Behulpzame vriendelijke zoon. Lekkere keuken en perfect ontbijt, alles was aanwezig. Indien we nog eens naar Kroatië gaan, gaan we zeker terug.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    Hotel Viktorija: een verborgen juweeltje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Niets! De kamer en badkamer zijn klein maar toch prima.

    Prachtig zeezicht en zeer rustige ligging. Kleinschalig modern hotel (slechts 18 kamers). Prima ontbijt op aangenaam terras met zeezicht. Zeer gunstige prijs/kwaliteit-verhouding. Uiterst vriendelijke gastvrouw.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    10
    Geweldig, wij gaan nogmaals!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, wij gaan graag nogmaals.

    Personeel is heel aardig en behulpzaam. Gewelding ontbijt. Ruime lichte kamer met goed werkende airco. Geweldig uitzicht. Prima eten. Loopafstand tot strand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    10
    Nederlandstalig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nederlandstalig personeel. Heerlijk ontbijt. Mooie schone kamers.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    10
    geweldig!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Geweldig uitzicht. Uitstekende kamers. Netjes personeel. Garage voor je auto. Uitgebreid ontbijt. Wij gaan volgend jaar weer terug!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,1
    Super locatie .Met wat moeite van de gastvrouw een echte aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hartelijkheid van de gastvrouw.Zakelijk maar niet geïnteresseerd.

    Uitzicht en ligging fantastisch.

    Verbleven in september 2016

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9