Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Guest House Plitvička 3-sterren

Mukinje 56, 53231 Plitvička Jezera, Kroatië

#11 van de 14 B&B's en herbergen in Plitvička Jezera

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 845 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    4,6
    De ligging perfect voor bezoek aan de meren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zonder venster nr 4 zou niet als logeerkamer mogen aanzien worden. Kamer was klam ook de lakens en schimmel door vochtigheid omdat er nooit zon aan kan.Andere kamers leken ons perfect maar wij kwamen als laatste aan en kregen daarom deze kamer . Onze buren hadden ook kleine kamer geboekt hadden kamer met terras en dit voor dezelfde prijs.

    De ligging perfect voor bezoek aan de meren.Ontbijt standaard maar ok.Personeel vriendelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    Top hostel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Het gehele plaatje, je bent binnen 10 minuten loopafstand van de entree af waar je de mooie tochten kan beginnen (ik raadt tocht H aan). Het personeel is erg vriendelijk en ze helpen je graag. Ontbijt is goed en de kamers zijn netjes!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,6
    Perfecte locatie Plitvice meren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De locatie is perfect om te voet naar de plitvice meren te gaan. Er zit een prima pizzeria net om de hoek en een supermarkt voor broodjes etc. Na de wandeltocht hadden we behoefte aan een frisse duik en werden we verwezen naar een meertje op 10 min rijafstand. Wij hadden een familiekamer voor 4 personen. Prima, zelfs met airco. Kamer was erg schoon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,3
    Prima uitvalbasis om Plitvice meren te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 2 nachten

    Je kan er enkel met cash (Euro en Kuna) betalen, dus we moesten op zoek naar een bankautomaat (aan Plitvice ingang 1). Je kan pas vanaf 8u ontbijten.

    We sliepen in een zeer mooi ingerichte kamer, met terras. Er is een gemeenschappelijke frigo op de gang. De Plitvice meren zijn op wandelafstand (2km) bereikbaar via een bosweg, achter het hotel. Er is een brasserie op 100m gelegen waar je voor 6€ een degelijke pizza kan bestellen. Het ontbijt is basic voor 7€ bij te betalen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    6,3
    Ontbijt moet je apart betalen €7,-- p.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst werden we ingecheckt door een dochtertje, schat 14/15 jaar. Moeder had geen tijd.zou ons later uitleg geven over de plitvice meren etc. De volgende morgen zijn we om 7.30 naar ontbijt gegaan. Kregen we te horen dat dít pas om 8 uur kon. Was ons bij aankomst ook niet verteld. Staat ook in hotel nergens aangegeven, Ook met creditcard kun je er niet betalen. Accepteren alleen cash.

    Ontbijt moet je apart betalen €7,-- p.p. Zeer eenvoudig. Brood krijg je in een mandje op tafel, de eerste morgen 4 dunne plakjes brood van midde lmatige grote. De tweede morgen een mandje met meerdere plakjes met bijna alle maal super kleine plakjes leek einde van meerdere broodjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    prima .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de grootte van de kamer en dat we geen uitzicht naar buiten hadden . geen ramen !

    de kamer was te klein zonder ramen ! het was wel schoon en het ontbijt is prima .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,8
    Gezellig en schoon verblijf dicht bij het natuurpark van Plitvice
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou meer varieties van brood willen gezien hebben, de laatste ochtend was alleen wit brood...... maar wij waren de laatste gasten voordat de guesthouse ging sluiten voor het seizoen.

    Ontbijt was simple maar wel voldoende. Gastvrouw echt behulzaam

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Hotel is op wandelafstand van ingang 2, een 2 km.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer is een beetje "goedkoop".

    Hotel is op wandelafstand van ingang 2, een 2 km. Alles was binnen de normen, ontbijt was ok. Het was 2 dagen zeer slecht weer, dus we hebben niet echt kunnen genieten van de omgeving van het hotel. De badkamer mocht wat beter zijn: vochtig, haardroger niet aangesloten,... Het restaurant vlakbij aan de skipiste ?!, is zeer basic. Wij hebben er niet goed gegeten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    6,3
    - De locatie lag op leuke wandelafstand van de Plitvice...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Vermoedelijk hadden wij de kleinste kamer van heel het verblijf (kamer 5). Met name de badkamer was echt super klein! - Op loopafstand is slechts 1 restaurant te vinden waardoor je tot buiten moet aanschuiven en wachten voor een tafeltje.

    - De locatie lag op leuke wandelafstand van de Plitvice meren - Lekker ontbijt voor €7

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,2
    goed te bereiken, rustige omgeving, goede ligging voor Plitvice
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    kleine badkamer

    goed bed, klein maar leuk balkon, ligging is vlakbij Plitvice meren en supermarktje, héél propere kamer, zéér vriendelijke uitbaters (als je zelf ook vriendelijk bent uiteraard :-) )

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    6,7
    Ideale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was voor ons veel te hard waardoor we slecht geslapen hebben. Maar dat is persoonlijk natuurlijk.

    De ligging was ideaal, op wandelafstand van de Plitvice meren

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    6,3
    Ligging naar ingang meren is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Gastvrouw maakte weinig tijd om ons te ontvangen.

    Ligging naar ingang meren is goed. Rustige omgeving. Prima doorreis verblijf. We wisten van externe badkamer, die was aan overkant van de gang maar heel ruim tegenover de grootte van de kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,1
    bezoek van de meren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 2 nachten

    matras was versleten ontbijt was zeer sober niet echt vriendelijk

    ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kleine twee persoonskamer geboekt. Deze was ook echt een beetje te klein.

    Perfecte locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel, nette kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, nette kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,2
    Moderne en schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Moderne en schone kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,5
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche.

    Goed ontbijt, ligging t.o.v. Het park ideaal, makkelijk naar toe te lopen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    5,4
    Niet echt een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets te verkrijgen van water of frisdrank, geen service. Veel te kleine badkamer.

    Rustig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    6,3
    Het totaalplaatje valt tegen; prijs is te hoog!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sober ontbijt; matig internet en weinig tv-zenders.

    De ligging t.o.v. de meren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,5
    Uitstekende propere lokatie om de meren te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was geld niet waard.

    Op wandelafstand van de meren. Propere kamer, goed bed. Parkeergelegenheid.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,9
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iet wat kleine badkamer

    Heerlijke kamer met zeer vriendelijke fam die de guesthouse runnen met een zeer goed ontbijt, klasse

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,2
    Dichtbij het Plitvice Park
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een zwembad voor verkoeling was prettig geweest.

    Dichtbij het Plitvice Park

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    prima kamer en ontbijt, slechts 1 nacht ivm bezoek Pilitvice meren, vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kraan douche was kapot

    prima kamer en ontbijt, slechts 1 nacht ivm bezoek Pilitvice meren

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    9,2
    Super ligging dichtbij parkingang.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    eenvoudig ontbijt, maar voldoende.

    Super ligging dichtbij parkingang.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,6
    Perfecte locatie om het meer te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extrene badkamer

    Gast vrijheid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,9
    Aardig personeel, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 2 nachten

    Betaling kan niet via pin, weinig restaurants. Badkamer klein maar oke.

    Locatie bij de meren is geweldig, aardig personeel. Hygiëne goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    4,6
    Matig tot slecht is onze ervaring, een grote tegenvaller deze accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Zie bovenstaand....... Advies niet meer aanbieden via Booking. com.

    Het uiterlijk van het gebouw met de parkeer faciliteiten..............

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,9
    Korte afstand naar de meren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Korte afstand naar de meren.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    8,3
    heerlijke kamer, goed bed in een mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    heerlijke kamer, goed bed in een mooie omgeving. goede WiFi verbinding. heerlijk gegeten bij de Bistro op de hoek. super fijn dat de bewoners je eerst even uitleggen hoe je het makkelijkste naar Plit meren loopt.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    8,3
    Ligging is nabij ingang park Plitvice meren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is karig, geen eieren. En er is geen airco waardoor het erg warm was op de kamer.

    Ligging is nabij ingang park Plitvice meren. Leuk dorpje met chalets. Mooi huis. om de hoek is een leuke bistro.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,5
    Propere guesthouse, mooie kamers, rustige ligging, op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs ligt misschien ietwat te hoog (geen ontbijt inbegrepen & tijdens ons 2-daags verblijf werden de kamers niet gekuist)

    Propere guesthouse, mooie kamers, rustige ligging, op wandelafstand van de Plitvice meren (25-tal minuutjes te voet)

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,1
    Perfecte locatie voor een bezoek aan de Plitvice meren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de bedden zijn vrij kort en het ontbijt was wat karig voor 7 euro pp

    Perfecte locatie voor een bezoek aan de Plitvice meren. In vijftien minuten wandel je van het hotel naar ingang 2.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    5,8
    Schoon en goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer 5 te klein, iets groter dan een kast. Voor de prijs van € 7,-- een karig ontbijt

    Schoon en goede bedden

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    7,1
    ontbijt,koffie niet te warm
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt,koffie niet te warm

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    9,2
    vriendelijk uitbaters
    • Vakantiereis
    • Groep

    wij hadden een kleine kamer, de andere waren beter

    vriendelijk uitbaters

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,9
    Het ligt 2km van de ingang van het park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ligt 2km van de ingang van het park. Het is een mooi huis.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    5,8
    De ligging vlakbij de ingang van de plitvicemeren
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ongezellige kamer en prijs/ kwaliteitverhouding slecht

    De ligging vlakbij de ingang van de plitvicemeren

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,9
    De omgeving en het gemak om bij de watervallen te komen
    • Vakantiereis
    • Stel

    De omgeving en het gemak om bij de watervallen te komen

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    10
    Alles was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij zouden de volgende keer een eigen balkon willen.

    Alles was geweldig.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    10
    vriendelijke mensen en ruime kamer met goed bed en groot...
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijke mensen en ruime kamer met goed bed en groot balkon.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: