Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Daniela 3-sterren

Domovinskog Rata 54, 21420 Bol, Kroatië

#4 van de 10 hotels in Bol

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 243 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    7,5
    De kamer op zich was ruim, net zoals de badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het raam in onze kamer kijkt uit op een ander gebouw en garages, op zich vinden wij dit niet erg. Maar het gordijn was doorzichtig en je kon dus van buiten in onze kamer kijken. Ook was het niet geluidsdicht, je kon alles horen uit de gang en onderhoudskamer, Ook de buren kon je af en toe horen (zoals douche).

    De kamer op zich was ruim, net zoals de badkamer. Het personeel is heel vriendelijk en regelden zelfs een taxi (ook heel vriendelijke man) voor ons. We konden vroeger op ons kamer wat voor ons heel leuk was en konden na het uitchecken onze bagage stockeren, wat voor ons goed uitkwam want we hadden pas in de avond onze vlucht. Er was ook een gezellig zwembad, maar hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. Het hotel is gelegen tussen het centrum en zlatni rat. Dit is dus naar beide bestemmingen zo'n 12min wandelen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    10
    Ontzettend vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De extra opties op de douche waren kapot. De douchekop kon ook niet opgehangen worden. Deurtje van de koelkast was kapot. Verder niets aan te merken!

    Ontzettend vriendelijk personeel! Kamer was schoon, lekker zwembad erbij en de ligging is perfect. Op loopafstand tussen centrum Bol en Zlatni Rat. Tip: rij zeker ook naar de andere kant van Brac zodat je meer ziet dan alleen het toeristische (maar zeker mooie) Bol!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,9
    Prima hotel op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche werkte niet geweldig. Gehorig hotel, maar hadden wij geen last van. Niet storend dus voor ons.

    De locatie, vlakbij centrum en strand (ook Zlatni Rat). ontbijt was prima, niet heel uitgebreid. Ook prima bedden. Fijn balkon waar je ook badhanddoeken kon ophangen. Schoon!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Een geslaagd verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Familie hotel:, alles was zeer ok: ontbijt was uitgebreid. Vriendelijke bediening.,zeer verzorgde kamers! Uitgeruste badkamer en goede airco.zeker 3 sterren waard: klein maar verzorgd zwembad!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,1
    Degelijk hotel, zonder meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer was degelijk maar enigszins verouderd. Vooral de badkamer kon een renovatie gebruiken. Ondanks dat was ze wel proper.

    Zeer goede ligging van het hotel, tussen het bekende strand Zlatni Rad en Bol Centrum, vlakbij enkele zeer goede eetgelegenheden (zie Tripadvisor nr 1 Ranc en nr 2 Gradele). Zeer vriendelijke ontvangst in het hotel. Basic degelijk ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    Prima hotel voor een relaxt verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche zelf was goed maar de douche cabine had wel iets ruimer gemogen.

    Leuk hotelletje, relaxte sfeer. Nette kamer. Ruime Balkon met uitzicht op zee. Locatie is goed. Kleine wandeling naar de boulevard/strand. Je loopt zo door naar de binnenstad van bol en naar de bekende strand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jebent in een ander land dus moeten wij ons aanpassen aan de minpuntjes.

    Alles was in orde. Daar het zo warm was tijdens ons verblijf was het zwembad een welgekomen extra.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,6
    Vriendelijk personeel, handig dat gebruik kan maken van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je voor Zlatni Rat komt raden wij het hoofdseizoen niet aan.

    Vriendelijk personeel, handig dat gebruik kan maken van strijk/was diensten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,3
    Mooi zwembad met ijskoud water.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi zwembad met ijskoud water. Loopafstand van strand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    6,3
    Prima voor 3 nachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad erg klein. Geen balkon of zitje met droogrek buiten.

    De locatie ten opzichte van centrum en strand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    Heel fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk balkon en goed ontbijt. Hele goede prijskwaliteitverhouding. Ligt midden tussen dorpje en strand

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    8,8
    Goede locatie omdat je tussen de stad en het strand(Zlatni...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets.

    Goede locatie omdat je tussen de stad en het strand(Zlatni rat) in zit. Receptie is 24u open. Goede wifi. Goede airco.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    10
    Hotel is gerund door een hele aardige familie die er alles...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is gerund door een hele aardige familie die er alles aan doen om je iedere keer "thuis" te laten komen.

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    8,3
    Hotel ligt op een centrale plek vlakbij strand en stadje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt op een centrale plek vlakbij strand en stadje. Goede voorzieningen en aardig personeel

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    7,5
    Privacy op balkon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Privacy op balkon

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: