Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Villa Dubrovnik Garden 3-sterren

Zagrebacka 50, 20000 Dubrovnik, Kroatië

#186 van de 280 B&B's en herbergen in Dubrovnik

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 684 beoordelingen over deze B&B

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    5,4
    Prijs kwaliteit ok - hygiëne niet ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenares is onvriendelijk. Zeezicht wil niet zeggen dat de zee zichtbaar is. Ze bedoelen daar mee dat de zee zichtbaar is als de bomen die het zicht volledig belemmeren zouden weg zijn. Ontbijt pas om 8u30 mogelijk. Zeker niet proper. Geen lichtverduistering in de kamer (is er wellicht ooit geweest). Zeer kleine badkamer met een douche die zo laag is dat een persoon van 1m80 er niet confortabele onder kan.

    Ruime kamer (hadden de duurste gekozen) met apparte zithoek en ruim terras. Aangename tuin om in te zitten en te ontbijten. Goede prijs - kwaliteit. Rustig gelegen in de bovenstad maar wel 380 trappen vanuit de oude stad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Rustig gelegen kortbij oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Rustig gelegen kortbij oude centrum. Zeer aangename locatie met tuin om te ontbijten of te verpozen, midden in de stad. Rustieke, warme inrichting van de kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    8,3
    Aangenaam verblijf in de nabijheid van de oude stad Dubrovnik..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Badkamer was iets klein, maar als we de prijs/kwaliteit bekijken is dit zeker aanvaardbaar.

    Zeer variabel ontbijt, iedere dag iets anders... De gastvrouw Anita was een echt duiveltje-doet-al ...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,2
    goede kamer met een beetje krappe badkamer in een villa op 3...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    goede kamer met een beetje krappe badkamer in een villa op 3 minuten loopafstand van het historisch centrum. ontbijt was uitstekend. toen we de laatste dag vroeg moesten vertrekken en dus niet konden ontbijten gaf de gastvrouw uit zichzelf lunch(ontbijt)pakketten mee.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Prachtige tuin, waarin we 3 schildpadden zagen lopen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige tuin, waarin we 3 schildpadden zagen lopen!! Sfeervol huis. Dichtbij oude centrum. De aangevraagde parkeerplek was eerst niet mogelijk, maar gelukkig bleek er toch een beschikbaar te zijn. Anders duur parkeren (naseizoenprijs circa 50 euro per 24 uur) in de openbare parkeergarage tegenover het pand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    9,6
    Prima appartement op wandelafstand van oude stadscentrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer is nogal klein & douchekop is aan vervanging toe.

    Zeer leuk appartement, gelegen op 10 minuutjes wandelen van het oude stadscentrum. Om het appartement te bereiken moet je wel een aantal trappen op. Gastvrouw was zeer behulpzaam. Parkeren kon in een vlakbij gelegen openbare parking (met ticket van de gastvrouw). Uitgebreid ontbijt wordt geserveerd het pittoreske tuintje. Goede bedden met muggennet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    5,0
    Ik zou een verblijf in deze accomodatie niet aanraden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenaresse is heel onvriendelijk, erg gestressd en zeer bazig. Op een normale vraag die je als toerist hebt krijg je een preek op zeer luide toon. Totaal niet klantvriendelijk. Het ontbijt zoals op de website staat hebben wij niet gezien. Het was karig. De kussens in de ligstoelen waren geschimmeld. De foto's op booking.com zijn erg geflatteerd.

    De locatie t.o.v. de oude stad was prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    SUPER
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De trappen haha

    het was een fantastische locatie ontbijt was super indien mogelijk werd het ontbijt in de tuin geserveerd en ook als we vroeger weg moeste was dat geen probleem wij mijn zus en ik hebben genoten de vele trappen vond ik minder ,maar ja goed voor de conditie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,3
    Heerlijk ontbijt in een prachtige tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Heerlijk ontbijt in een prachtige tuin. Elke ochtend iets nieuws en lekkers bij het buffet (taart, hartige taart, muffins...). Lekker brood. Gastvrouw is heel aardig en heeft ons erg geholpen met een probleem dat we hadden met de parkeergarage. B&B op loopafstand van de oude stad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De mevrouw is erg stug, zakelijk en niet bepaald flexibel.. De check out staat op 10.30. We waren met een kind van 3 en vlogen pas om 15uur. Dus vroeg ik of het een probleem was dat we wat langer zouden blijven. Om kwart voor 11 hadden we nog niet alles ingepakt en werden we letterlijk de kamer uitgezet.. Ze had best een half uurtje kunnen wachten en de schoonmaakster een andere kamer kunnen laten doen...

    de tuin is schitterend, de locatie ook, op loopafstand van het oude centrum, wel veel trappen (geen probleem , maar met buggy wel :)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    Ideaal voor 2 nachtjes!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel trappen! Kleinere kamer, wij hadden stille buren maar de kamers zijn absoluut niet geluidsdicht! Zeer kleine badkamer, weinig water uit de douche!

    Erg mooie en rustiga locatie. Op 10' wandelen van de oude stap (wel veel trappen), uitgebreid ontbijt in een super gezellige tuin! Ideaal voor 2 nachtjes in Dubrovnik. Je krijgt een ticket voor de auto in een ondergrondse garage te parkeren! Heel vriendelijk en huiselijke sfeer!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    We hebben genoten van ons verblijf !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je slecht te been bent, moet je hier niet reserveren want je moet heel veel trappen doen en met een valies is dit echt niet evident !

    Locatie is top Ontbijt was lekker

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De suitekamer van onze vrienden vertoonde vele mankementen. - geen overgordijnen - lavabo had waterlekkage, vloer nat. Werd gemeld maar niet verholpen. - lamp badkamer verlichting stuk, werd gemeld maar niet vervangen. - Niet aan te raden B & B voor mensen die zich slecht kunnen verplaatsen, wegens de vele trappen(70 tal) - Hebben een uur buiten staan wachten bij aankomst op de eigenares van de B & B.

    Ontbijt was redelijk goed. Tuin was gezellig vertoeven.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,1
    Vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze badkamer was klein en vochtig. Je moet vanaf de straat 70 treden klimmen met je bagage.

    Vriendelijke ontvangst. Leuk oud huis, mooie tuin met veel zitjes. Gezellige ontbijtruimte. Op loopafstand van de oude stad maar wel via heel veel trappen!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    7,5
    Ideaal gelegen voor wie met de auto naar Dubrovnik komt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien kunnen ze 's morgens beter vragen wat voor ei je wil. Niet iedereen wil worsten of spinazie bij het ontbijt. Je moet nog wel wat trappen doen voor je aan het logement komt (maar daardoor is het wel rustig gelegen).

    Rustig gelegen ondanks je toch in de stad zit. Op wandelafstand van het oude centrum. Gratis parkeren in overdekte openbare parking aan de overkant van de straat. Gezellige tuin.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    5,8
    Leuk verblijf met goed ontbijt in een mooie tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    veel trappen lopen naar de accomodatie, vooral als je koffers bij je hebt.

    Ontbijt werd geserveerd in een mooie tuin. Gratis parkeren in de parkeergarage aan de overkant.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    7,1
    Sobere en nette kamer op toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze verwachtingen waren op basis van de foto's van booking.com een stuk hoger. We hadden gerekend op een volwaardig tweepersoonsbed en een ruimere kamer. Toegang tot de leuke tuin, waar deze b&b om draait, was niet vanzelfsprekend.

    De ligging van de accommodatie ten opzichte van het oude centrum van Dubrovnik is perfect. De accommodatie zelf is sober, maar bed en douche zijn zeer netjes en proper. Vriendelijke gastvrouw die ook elke dag persoonlijk een ontbijtje maakt voor haar gasten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,8
    Ontbijt in een heel mooie tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine badkamer. Ondanks er een waterkoker en theeglazen aanwezig waren was er slechts 1 theebuiltje en geen suiker...

    Ontbijt in een heel mooie tuin. Ondanks veel trappen is het centrum vlakbij. Gratis parking aan de overkant van de strat.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    6,7
    mooie kamer met mooie tuin, mindere badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was verouderd en stonk naar de WC. De douchekop moest je zelf vasthouden. Om de kamer te bereiken moest je vele trappen opwandelen wat niet evident was met de bagage.

    Het was een redelijk grote kamer. Het ontbijt was lekker en geserveerd in de mooie, gezellige tuin.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    8,3
    Rustig genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opgelet voor de vele trappen naar het verblijf toe, met zware koffers kan dit tegenvallen.

    Rustige ligging, gezellig om buiten te ontbijten en op wandelafstand van de prachtige oude stad.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    6,7
    Vriendelijke gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gezien de andere goede recensies hebben wij waarschijnlijk de slechtste kamer gehad. Deze was zeer vochtig en muf. Losse stopcontacten.

    Vriendelijke gastvrouw. Zeer mooie tuin en goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,6
    DE ZORG EN HYGIENE.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    DE ZORG EN HYGIENE. VERDER WAS HET ONTBIJT PRIMA

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    9,6
    Het was een fantastische ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee keer een koude douche

    Het ontbijt in de tuin

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    9,2
    Stedentrip Dubrovnic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kleine douche

    Groot balkon met zitje. Het ontbijt in de tuin.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    Gastvrij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    De gastvrijheid en de heerlijke ontbijtjes

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    10
    Rustig verblijf,dichtbij oud centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig verblijf,dichtbij oud centrum. Vriendelijke gastvrouw en een zeer lekker ontbijt. Parking was ook gereserveerd super!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    10
    Goed gelegen, met gezellige uitstraling
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was aan de kleine kant

    Gelegen dichtbij de oude stad.Heerlijke tuin met diverse sitjes. Gastvrouw en personeel erg aardig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,9
    Ideaal voor stadsbezoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers en badkamer zijn aan een opsmuk beurt toe.

    Aangename tuin om te ontbijten. Parking is inclusief in de prijs.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,5
    Lekker ontbijt in een fijne tuin, dicht bij het centrum en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt in een fijne tuin, dicht bij het centrum en een gratis ondergrondse parking.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    9,2
    Mooie tuin, heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie tuin, heerlijk ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    8,8
    Het ontbijt was geweldig, je kan buiten in de mooie tuin...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was geweldig, je kan buiten in de mooie tuin eten. Zeer vriendelijk onthaal.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    5,0
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging, om naar het oude centrum te gaan moet je telkens 267 trappen heen en ook terug doen. In de suite met zeezicht moet je zeer veel moeite doen om een stukje zee te zien. Zeer kleine badkamer waar de deur bijna afvalt. De douchekraan blijft niet hangen, maar valt naar beneden en er blijft water op de douchevloer staan. De wifi werkt niet. Je moet cash betalen en krijgt geen betalingsbewijs.

    ruime kamer

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,5
    Supervriendelijke gastvrouw en uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Supervriendelijke gastvrouw en uitstekend ontbijt. B&B is erg goed gelegen (centraal maar toch rustig) maar iets moeilijker te bereiken vanwege het hoogteverschil tussen oude stad en de B&B

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,5
    Prachtige schaduwrijke tuin met verschillende zitjes, en er...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine badkamer

    Prachtige schaduwrijke tuin met verschillende zitjes, en er staat s,middags een taart voor wie er zin in heeft

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    8,8
    Heel vriendelijke gastvrouw, staat bereid om te helpen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, wel veel trappen om naar en van het oud centrum te gaan

    Heel vriendelijke gastvrouw, staat bereid om te helpen

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    10
    Ligging en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enige wat we missen was mogelijkheid om gekoelde drankjes te kopen op de locatie( pok geen eigen koelkast aanwezig

    Ligging en ontbijt

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,3
    Mooie B&B met tuin
    • Vakantiereis
    • Stel

    De trappen voordat je bij de accommodatie bent, vooral als je de bagage naar boven moet brengen.

    Mooie B&B met tuin

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    9,2
    Wandelafstand van oude stad, heel rustig gelegen met mooie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was zo goed als onbestaande.

    Wandelafstand van oude stad, heel rustig gelegen met mooie tuin om te ontbijten. Kamers voorzien van alle comfort.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,5
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vele trappen om op locatie te komen.

    Ontbijt

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: