Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Kula 4-sterren

Obala Mira Barešića, 21218 Seget Vranjica, Kroatië

#5 van de 62 hotels in Seget Vranjica

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 105 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,4

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,8
    Hotel ligt direct aan de zee.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het slot van de deur was erg onhandig. Geen WiFi voor Mac apparaten op de kamer.

    Hotel ligt direct aan de zee. Het personeel is erg vriendelijk. En behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    Perfect appartement situated at the most beautiful place!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets aan te merken, alles was super!

    De locatie, de lieve eigenaars, het lekker en uitgebreid ontbijt, het gezellig restaurantje beneden waar je heerlijk kan eten, het gemoedelijk strandje op wandelafstand, het proper appartement, ... Kortom het geheel!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,6
    uitstekend restaurant en hotel met zeer tegemoetkomend personeel op een prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Het enige wat ons tegenviel, was dat bij de afrekening bleek, dat we het hotel cash moesten betalen; terwijl het restaurant met creditcard kon; aangezien we geen cash geld voor 4 nachten bijhadden, moest ik dus nog speciaal aan bankautomaat opzoeken, terwijl we eigenlijk wilden vertrekken; dus dit was een onaangename verrassing. Indien ze het ons op voorhand gezegd hadden, was het ook geen probleem geweest.

    zeer vriendelijk personeel; uitstekend en verzorgd eten; goed gelegen locatie om uitstapjes te doen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,6
    Het hotel wordt gerund door een moeder met dochter en zoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel wordt gerund door een moeder met dochter en zoon. Dochter en zoon spreken goed Engels en staan zeer open om met je over allerlei zaken te praten. Dat maakt het verblijf erg prettig zeker als je daarbij in aanmerking neemt dat je altijd opgewekt geholpen werd. Niet alleen bij het ontbijt maar ook met raadgevingen over wat te bezichtigen is in de nabije omgeving. Als je eenmaal een voorkeur hebt aangegeven voor het ontbijt dan wordt daarmee de volgende keer rekening gehouden. Het ontbijt was elke morgen anders maar ook zeer smaakvol en tijdens het ontbijten kijk je over de voor het hotel gelegen baai.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,3
    Mooie, ruime kamer met balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    Mooie, ruime kamer met balkon. Royaal en divers ontbijt wordt aan tafel geserveerd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wi-Fi niet optimaal. Je kan het verbijf alleen cash betalen.

    Ruime kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    Na revieuws gelezen te hebben besloten deze accommodatie te bezoeken. Niets teveel gezegd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was fantastisch! Locatie, ontbijt, kamer, kortom geweldig. Kom heel graag terug!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Super!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou echt niet weten wat!

    De vriendelijkheid van het personeel, hygiene van de kamer, lekkere eten en de prijs kwaliteit.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    9,6
    Vriendelijke personeel en prachtige kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke personeel en prachtige kamers

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    10
    Aan een haventje van een klein dorpje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Aan een haventje van een klein dorpje. Een hotel gerund door moeder, zoon en dochter. Ze doen er alles aan om het je naar je zin te maken. Elke dag een ander goed ontbijt. Dineren kan ook, want bij het hotel zit een restaurant. Kamers zijn goed verzorgd en heel schoon. Strand is op loopafstand. Auto parkeer je voor de deur. Of je gaat met een veerbootje naar Trogier en Split. Maar met de auto ben je er ook zo.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: