Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Mediterana 4-sterren

Obala Mira Barešića 13b, 21218 Seget Vranjica, Kroatië

#3 van de 62 hotels in Seget Vranjica

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 142 beoordelingen over dit hotel

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    10

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,4

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    10
    De betrokkenheid van het personeel en eigenaar, allen zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met Zeezicht
    • Verbleef 10 nachten

    Helemaal niets.

    De betrokkenheid van het personeel en eigenaar, allen zeer behulpzaam en heel vriendelijk. Rustig mooi plaatsje. Wij hebben het prima naar ons zin gehad. Mooie ruime kamer met groot balkon en prachtig uitzicht!! Goed ontbijt, en ook het diner waar we de gehele vakantie (10 dagen) gebruik van hebben gemaakt was uitstekend!! Wij zullen zeker als we weer op vakantie naar Kroatië gaan terugkomen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    6,7
    Het hotel is mooi gelegen, op 10 passen van de zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met Zeezicht
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was zeer beperkt en alle dagen volledig hetzelfde. Ook de koffie kon veel beter. Ik miste enige vrouwelijke inbreng want behalve het poetspersoneel allemaal mannen.

    Het hotel is mooi gelegen, op 10 passen van de zee. We hebben er 1x gedineerd en het eten was wel top! Ook een mooi terras om buiten te eten!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    10
    Perfect!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met Zeezicht
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden geluk met parkeren, maar het kan soms lastig zijn omdat ook veel dagjesmensen er parkeren. Maar officieel is er een parkeerplaats voor alleen gasten.

    Alles was hier prachtig. Het ontbijt was mega! De bediening perfect. Het restaurant is heerlijk, heeft een ruime kaart en het is ook nog goedkoop. Pluspunt is dat er genoeg ligbedjes en parasols waren op het privéstrand zijn voor de aantal gasten. De schoonmaak was ook super. Echt een aanrader voor iedereen. Een geweldige plaats.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    10
    Prima hotel vriendelijke ontvangst prima kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Strand voor de deur

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Mooie en propere kamer met balkon, vriendelijk personeel. Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig gelegen hotel met een uitstekend restaurant.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    10
    Rustige omgeving, schoon hotel met vriendelijk personeel dat betrokken was maar niet opdringerig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met Zeezicht
    • Verbleef 7 nachten

    NIETS

    Zeer prettig personeel. betrokken maar niet opdringerig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Penthouse Appartement met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Het bed was redelijk hard voor ons.

    De penthouse, het uitzicht, de rust, het personeel, het ontbijt, het restaurant,... het was allemaal super !

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    9,6
    De locatie, mooi, rustig en gunstig gelegen voor uitstapjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De locatie, mooi, rustig en gunstig gelegen voor uitstapjes. Goede keuken en vriendelijk, betrokken en hulpvaardig personeel/ eigenaar.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    9,6
    Hier ben je geen nummer, men is hier heel behulpzaam en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hier ben je geen nummer, men is hier heel behulpzaam en vriendelijk!

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    10
    Ons avondeten: hier hebben we ongelooflijk van genoten, net...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ons avondeten: hier hebben we ongelooflijk van genoten, net als de bediening was dit dik in orde!

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: