Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Rustica Dalmatia 3-sterren

B. Busica 21, 21218 Seget Vranjica, Kroatië

#1 van de 62 hotels in Seget Vranjica

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 193 beoordelingen over dit appartement

9,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,8

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,6

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    Een heerlijk verblijf op een mooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Bijgebouw
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was fantastisch! Heel gastvrij ontvangen met wijn en lekkere cake! Elke morgen een heerlijk ontbijt met veel keuzes, allerlei soorten broodjes, met veel soorten beleg, yoghurt met vers fruit en elke dag kregen we van Mira iets lekkers mee voor op het strand. Onze kamer werd elke dag schoongemaakt! Supernetjes. Het personeel was erg vriendelijk. Op de laatste avond kregen we ook nog een heerlijk diner gratis aangeboden!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Fantastische plek en gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    Fantastische plek en gastvrouw. Heerlijk ontbijt en zelfs een afscheidsdiner. Kamer erg luxe, airco aanwezig. Twee zwembaden :-). Kortom, helemaal top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,6
    Fantastische vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers - Bijgebouw
    • Verbleef 7 nachten

    Balkon was wat klein.

    Het ontbijt was erg lekker. Ook het fruit was er super lekker. Alle dagen werden we verwend met iets lekkers mee voor bij het strand. Ana heeft ons flink verwend met een avond maal en ook nog een keer wat lekkers. Wat een vriendelijke mensen en heerlijk weer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    10
    Heerlijk rustige accommodatie, perfect voor families en volwassenen. Top service!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Helaas was de wifi in ons appartement niet bijster goed. Vooral 's avonds was de verbinding slecht. In de woonkamer hadden we sowieso geen verbinding maar dat lag waarschijnlijk aan de locatie van ons appartement (nummer 3).

    Geweldige accommodatie! Wij hadden een appartement met 1 slaapkamer en dit was uitstekend. Het appartement wordt elke dag schoongemaakt en je krijgt om de dag een schone handdoek. Het ontbijt is ook uitstekend. Elke ochtend kan je naast het buffet een eitje krijgen op welke manier je maar wilt (scrambled, spiegel, omelet, gekookt, altijd lekker warm en vers!) Na afloop krijg je standaard een bord met fruit mee voor op de kamer. De laatste avond krijg je een gratis diner van de accommodatie, dit bestaat uit een mandje boord, een karafje witte wijn, een hoofdgerecht en fruit als dessert. Een taxi van en naar het vliegveld werd voor ons geregeld (wel erom vragen van tevoren!) Het zwembad was lekker rustig en dat was mooi want het was niet al te groot. We hadden het vaak voor onszelf en dat middenin het hoogseizoen! Strandhanddoeken hebben we van de accommodatie gekregen, dus die hoeft niet mee in de koffer. De badkamer is mooi ruim. Alle ramen hebben tevens luiken zodat je de koelte in je kamer kunt bewaren. De airco werkt ook goed. Echt een toplocatie!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    super vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers - Bijgebouw
    • Verbleef 14 nachten

    niks

    De goede service en de vriendelijkheid van de mensen het was gewoon ipv een appartement een hele luxe hotelkamer door de verzorging die was gewoon super, Na het ontbijt kreeg je altijd een lokale lekkernij mee voor later.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles, zeer vriendelijk personeel, zeer net appartement, we kregen een upgrade naar een groter appartement. Zeer uitgebreid ontbijt met zoet en hartig.we kregen zelfs een gratis diner aangeboden.De laatste dag kregen we nog een presentje in de vorm van een fles olijfolie en een lunchpakket. Deze mensen weten wat gastvrijheid echt betekent! Thank You!!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Bijgebouw
    • Verbleef 5 nachten

    Niets!

    - Het ontbijt was geweldig - Heel vriendelijk personeel - Leuk zwembad - Heel netjes - Rustig, vlak bij strand - Aan het strand kan je een bootje nemen naar Trogir - Goede restaurants in de buurt - Uitstappen mogelijk Conclusie: Top prijs-kwaliteit verhouding. Zalige bestemming! Wij hebben er erg van genoten!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    10
    Bij aankomst werd er eten gebracht en op de laatste dag word...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Bijgebouw
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi was niet optimaal.

    Bij aankomst werd er eten gebracht en op de laatste dag word en een diner gemaakt. Iedere dag een ruim ontbijt met taartjes en allemaal lekkers. Kamers heb een eigen keukentje en zag er erg schoon uit. Bed is prima. Personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,2
    Super ontbijt en overboeking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden pech met een overboeking. De fout was gebeurd bij Villa Rustica en niet bij booking zelf. We kregen een 'upgrade' naar een groot appartement. Het spijtige was dat we nu op de eerste verdieping zaten met een terras dat uitkeek op een witte muur in plaats van een studio op de gelijkvloers aan het zwembad. Voor mij persoonlijk was dit dus geen upgrade aangezien we de extra kamer in het appartement toch niet nodig hadden. Nadien waren er ook problemen met onze ijskast. De gastvrouw heeft dit meteen opgelost en de volgende dag stond er al een nieuwe ijskast.

    Een mooi, rustig en gezellig zwembad. Het ontbijt was heel goed en heel uitgebreid, dit hadden we niet verwacht in zo een kleine B&B. De villa ligt dicht bij het strand.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Heerlijke week gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Goed ombijt , zeer schone kamers. Werden elke dag schoongemaakt . Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    10
    Mooie, schone kamer, goed ontbijt en super goede en extra...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Bijgebouw
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Mooie, schone kamer, goed ontbijt en super goede en extra service!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    10
    Een heel gezellig verblijf zonder zorgen!!👍
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Bijgebouw
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heel goed ontbijt!! Zeer vriendelijk personeel!! Heel schoon!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    9,2
    doen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    ontbijt voortreffelijk. service geweldig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    8,8
    Super ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 10 nachten

    Heel klein terras zonder stoelen.

    Super ontbijt

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    9,6
    Gastvrij
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 6 nachten

    Prima ontbijt. Zeer vriendelijk personeel. Je proeft authentieke Kroatische gastvrijheid hier.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    9,2
    het ontbijt is in 1 woord geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt is in 1 woord geweldig! zo uitgebreid met fruit, pannenkoeken, omelet, yoghurt, taart ect. Mensen zijn zeer gastvrij, je voelt je echt welkom. Locatie is ook erg goed. Vlakbij Trogir. Alles schoon. Zeer goed verblijf

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    10
    Heerlijk, uitgebreid ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk, uitgebreid ontbijt! Dagelijks werd kamer gepoetst en schone handdoeken. Fijn zwembad. Heel aardig personeel en goede service. Als cadeau hebben we een avond gratis mogen dineren in het hotel. Toen we gingen hebben we een gratis lunchpakket meegekregen.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,2
    Ruim, proper appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de buurt zelf is niet zoveel te beleven, een auto is nodig

    Ruim, proper appartement. Lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    Supervriendelijk personeel, heel uitgebreid en lekker...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    Supervriendelijk personeel, heel uitgebreid en lekker ontbijt, kleine extraatjes bij aankomst en vertrek,

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,6
    Schitterend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Amper WiFi bereik in het bijgebouw en matig beddencomfort.

    Schitterend ontbijt. Heel netjes en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    10
    Het ontbijt, geserveerd op het terras, is goddelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt, geserveerd op het terras, is goddelijk. Het personeel is supervriendelijk.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    10
    Geweldig ontbijt, vriendelijk personeel, propere kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geweldig ontbijt, vriendelijk personeel, propere kamers

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: