Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Westin Zagreb 5-sterren

Kršnjavoga 1, Donji Grad, 10000 Zagreb, Kroatië

#76 van de 92 hotels in Zagreb

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 699 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,1
    Een cgoed uitgangspunt voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het buffetdiner is zeer prijzig naargelang wat ze je aanbieden , zeker geen aanrader. Het ontbijtbuffet heeft voldoende maar wel niet gevarieerd. Ik zou het zelf niet adviseren als een welness hotel daarvoor hebben ze te weinig aanbod, je kan ook zeer moeilijk een afspraak maken voor een behandeling. Leg op voorhand uitstappen vast, via het hotel vlot het niet en als je beperkt bent in tijd, kom je dus niet zover. steeds veel wandelen om ergens te geraken .

    Onze kamer was op een vernieuwde afdeling, zeer verzorgd, en super comfort, heerlijk geslapen, zoals altijd miste ik wel een bad, maar de regendouche was zeker heel fijn. De kapster aanwezig is zeer goed en zeker een aanrader als u daar bent. De tram is dichtbij en brengt je overal , ook taxis zijn niet zo duur.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bad op kamer, parkeergelegenheid relatief duur, niet goed geregeld, zelfde tav ontbijt (niet doorgegeven). Tafeltje met sinaasappelschillen tijdens schoonmaken niet opgeruimd. De overall experience is niet het niveau wat je mag verwachten voor aantal sterren en prijs

    Bedden zijn erg goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,3
    Matig
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Westin Guest Office
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben extra moeten betalen voor een bed voor onze dochter (8) alhoewel we een suite geboekt hadden voor 3 personen. Wellness en zwembad waren zeer versleten

    Ontbijt was top

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,6
    Super hotel in centrum Zagreb
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Lekker ontbijtbuffet, veel keuze. Heerlijk bed in gerenoveerde kamer op 10e verdieping.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    5,4
    Te duur hotel, zeker niet de kamerprijzen waard, oude glorie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur hotel, zeker niet de kamerprijzen waard, oude glorie. Renovatie zou het hotel goed dien

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    9,2
    Heel vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ietwat buiten het centrum

    Heel vriendelijk personeel Grote kamer Heel proper

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Het hotel kan wel een upgrade gebruiken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel kan wel een upgrade gebruiken. Ik vraag mij af of dit hotel wel 5 sterren waard is. 4 wel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Comfortabele bedden, maar 2 x een 1 persoons matras is wenselijk.

    Vriendelijk personeel, heerlijk gegeten, fijne douche, centrale ligging.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,1
    Zagreb is voor een paar dagen zeker de moeite waard.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel geluidsoverlast want er was een bruiloft op de verdieping boven ons.

    Zagreb is voor een paar dagen zeker de moeite waard. Het hotel ligt op loopafstand van het oude centrum.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,3
    Goede kamers met goed bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt te duur voor hetgeen er geboden werd.

    Goede kamers met goed bed

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    10
    Zeer vriendelijk personeel + sauna en zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk personeel + sauna en zwembad

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: