Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Zaton Holiday Resort 4-sterren

Draznikova 76 T, 23232 Zaton, Kroatië

#15 van de 38 hotels in Zaton

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1582 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 65

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Prijzen in de bars en restaurants op het resort zijn iets te duur

    super voor gezinnen met kinderen, mooie kamers, ruime stranden met zand, animatie voor de kids, toffe locatie dichtbij Zadar en eiland Vir met prachtige stranden in privlaka

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Super fantastische vakantie voor jong en oud!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het parasailen niet kon door gaan en dat de mensen van de wateract niet zo vriendelijk waren. Veel te malse matrassen Geen schuim gezien op party voor 1u00

    Mooie huisjes Veel super leuke activiteiten Lekkere restaurants Mooi uitzicht Veel comfort Toffe discotheek

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,9
    Heel veel te doen op de enorm grote camping
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Drukte in zwembad, haringen in tonnetje Betalen voor stoelen en parasols bij zwembad en strand

    Heel veel te doen op de enorm grote camping Mooie appartementen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    Verblijf zaton
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het minste beviel dat wij 12,50 euro elke dag voor 2 bedjes en parasols moesten betalen aan het zwembad. Belachelijk als je in het hoogseizoen al ruim 170 euro per nacht voor een niet luxe appartement betaald. Verder is het 1 groot dorp... het krioelt van mensen. Vooral bij het zwembad. Hierdoor onoverzichtelijk met kleine kinderen.

    Niet luxe variant appartement 1 slaapkamer zag er beter uit dan wij dachten. Er zit een goede airco in wat echt een verademing was. Heerlijk overdag en snachts op 23 graden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,8
    Het was een supervakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    De airco werkte niet helemaal goed, dit gemeld bij receptie en daar hebben ze niets mee gedaan. En de bedjes bij het zwembad en strand moesten nog eens apart betaald worden, terwijl appartement al duur genoeg is.

    Het appartement was super en geweldig zwembad met uitzicht op zee. Er is genoeg te beleven op het resort maar heb je hier geen behoefte aan kun je je ook goed terugtrekken bij appartement.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,6
    Top vakantie gehad!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Het eten bij de all you can eat is niet aan te raden.

    - Zeer veel te doen. - Net opgeruimd park - Veel keuze qua eten - Restaurants zijn goed te betalen - Lekker op het strand gelegen - Lekker rustig rond de appartementen - Mooie omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,1
    Aangenaam verblijf met vele mogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het erg jammer dat er voor de stoelen en parasols aan het zwembad nog eens moest betaald worden. Tenslotte boek je een verblijf in een resort met zwembad. Er was weinig schaduw, dus een parasol huren was echt noodzakelijk.

    Aangenaam verblijf in een groot resort met veel mogelijkheden voor kinderen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    Enorm veel te doen en zien, toplocatie aan het strand!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel heeeel groot, ik was een boek vergeten, nergens in de buurt een boekverkoper met Engels talige boeken helaas. Komen steeds meer NL, miss een optie volgend jaar een NL sprekende animator te hebben voor de jongste kids?

    Enorm veel te doen en zien, toplocatie aan het strand! Mooi, schoon resort met genoeg plek voor jong en ouder. Leuke kids club vriendelijke mensen ( behalve restaurant) goed appartement goed bed!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    Top locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top.

    Hygiëne, zorg voor natuur, schone accommodatie, strand en zee. Hoewel we geen gebruik hebben gemaakt vinden we dat animatieteam best doet zowel op strand als bij zwembad. Personeel is heel vriendelijk. We waren in hoog seizoen en toch valt het mee, strand is vol maar er is zat ruimte in prachtige bos met uitzicht op zee/strand. We verbleven in superieur appartement voor 4 personen. Het is schoon en ruim, dichtbij receptie, supermarkt...mooie pad naar strand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,6
    Super lokatie, mooi groot resort met zwembaden en pal aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je aan het zwembad moet betalen voor de bedjes en parasol.

    Eenvoudige maar zeer schone studio. Dichtbij het zwembad en strand. Goed werkende airco Super lokatie met genoeg zwembaden en ligstoelen. Genoeg goede restaurantjes in de buurt van het resort.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,9
    De huisjes liggen op een mooi domein aan de zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het huisje rook vochtig door een slecht werkende airco. Betalen voor de stoelen en de parasols. De zwembaden waren proper. Maar de vloer rondom vuil.

    De huisjes liggen op een mooi domein aan de zee. Uitgestrekt, aangenaam, wandelpaden en speeltuintjes er tussen. Je hebt er alles. Winkels, restauranten, bakker, bars, ... internet werkte goed. Mooie zwembaden, een echt kidsparadijs. Nin bezoeken is zeker een aanrader. Een halfuur wandelen vanaf het domein. Er worden heel wat activiteiten georganiseerd. Ook vertrekt er een boot om plaatsen te gaan bezoeken. Heel wat campingplaatsen, huisjes en appartementen, maar toch is het rustig op het domein.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    4,6
    don't go there for 175 eur a night.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    alles, behalve de pool.

    Prima "zwempardarijs"; that's it. Veeeel te duur! Ons extreem slecht uitgeruste huisje was meer een schuurtje, voor 175 eur per nacht (zonder ontbijt, en extra betalen voor een stoel bij de pool). Het gat in de voordeur ging nog wel maar de badkamer .... echt slecht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,6
    Het altijd mooie en gezellige Zaton.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het altijd mooie en gezellige Zaton. Zeer mooi zijn de nieuwe zwembaden geworden en er is zeeeer veel te doen voor kinderen van alle leeftijden. Ook de appartementen zijn heel mooi gerenoveerd. Een echte aanrader voor een super vakantie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,3
    Kinderzwembad/speelgedeelte met glijbanen was gesloten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kinderzwembad/speelgedeelte met glijbanen was gesloten en dit stond nergens vermeld tijdens het boeken. Erg jammer anders hadden we namelijk zeer zeker een andere accommodatie gekozen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,9
    Erg eenvoudig appartement, maar de enorme keuze aan ‘activiteiten’ maakt alles goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tweepersoonsbed bleek een bankbediende in de woonkamer te zijn. Sliep waardeloos. Als je een appartement voor 6 personen huurt heb je wel ‘ echte’ bedden voor 4 personen. Erzitten veel mieren, maar dat is volgens mij in heel Kroatië een probleem.

    Er is heel veel te doen, ideaal voor kinderen. Vanuit hier kun je mooie plekken bezichtigen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,9
    Prima familie locatie maar massaal (600 apartementen en 600 stacaravans)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoewel inrichting luxe uitstraling heeft, is de kwaliteit niet top. Diverse kleine mankementen, welke deels opgelost werden. Warmwatervoorziening ontoereikend. In 5 dagen 1x warm kunnen douchen. In de zomer geen probleen maar in nazomer zou wel fijn zijn. In najaar komen blijkbaar grote groepen Kroaten het seizoen uitluiden met enorme muziekoverlast wat management gewoon gedoogd.

    Veel recratieve faciliteiten met mooi zwembad ook voor kleine kinderen. De grotere en luxere apartementen (zeer ruim over 2 etages met 2 badkamers) iggen zeer gunstig t.o.v. strand en zwembad. Loopafstand naar bakker, receptie en supermarkt goed te doen. Op Zaton een paar acceptabele maar relatief dure restairants. Beter even met de auto paar km naar Nin met goede eetgelegenheden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    Groot een commercieel. Kindvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Geen/slechte WiFi ondanks vermelding website. Voor een stel zonder kinderen is dit resort GEEN optie (een spetterende hoeveelheid aan gillende kinderen). Heb je wel kinderen, is dit voor zowel ouder als kind een Walhalla. Een commercieel resort zonder persoonlijke vriendelijkheid en warmte.

    Veel faciliteiten zoals 24/7 winkel en restaurants op resort. Voldoende zwembaden en strandruimte met optie tot ligbedden en parasol (tegen betaling).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    5,4
    Zeer druk park
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer groot en extreem druk park, hutje mutje. Op het strand ligt binnen een halve meter het volgende gezin. Echt verschrikkelijk!

    Zwembaden. Huisjes leuk aangelegd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,3
    Ideaal voor gezinnen met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Lang in de rij bij in- en uitchecken. Ze willen je paspoort bewaren bij de balie. Sjouwen met bagage van de parkeerplaats naar het huisje.

    Mooi zwembad en strand. Winkels en restaurants op het terrein. Geen auto's toegelaten op het terrein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,3
    Luxe appartement op megagroot vakantiepark
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Het terras van het appartement lag vol in de zon. Dat was jammer. Het was gemiddeld 37 graden tijdens ons verblijf dus ondoenlijk om dan 's ochtends in de volle zon te ontbijten op het terras bv.

    Wij hadden een luxe 6 persoonsappartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Zowel in de woonkamer als in de slaapkamers was uitstekende airco aanwezig. Het appartement lag op 3 minuten loopafstand van het strand en de winkeltjes, perfect! De prullenbakken werden iedere dag geleegd en we kregen iedere dag schone handdoeken. Wij verbleven er 8 dagen en in die tijd is het beddengoed niet verschoond. Het appartement wordt ook niet schoongemaakt gedurende het verblijf. Zaton is een megagroot vakantiepark. Hier moet je van houden. Het was in het hoogseizoen heel erg druk op het strand. Het strand is zeer geschikt voor kleine kinderen. Er was een supermarkt, bakkerij, en ontzettend veel bars, restaurants en winkeltjes op het park. De prijzen waren prima!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    Super vakantie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    Wat meer keuze aan winkeltjes. Leuke schoenenzaak of kledingzaak zouden ze mogen hebben. En ook een idee is dat men op het strand met een elektrisch karretje met ijs, koud frisdrank en bier, chips, fruit enz.

    Eten was lekker, super weer, schone zee

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,3
    Mooi en gezellig park jammer dat ' s nachts de airco niet werkt en gastvrijheid mag wel iets beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Viel me heel erg tegen dat wanneer je een appartement boekt met airco , deze airco 's nachts wordt uitgezet door het park zelf zodat het 's nachts heel erg onaangenaam warm wordt in het appartement . Daarnaast vonden we schimmelplekken en afbladderende verfplekken en dat er zo hier en daar wel eens geschilderd mocht worden. Personeel op het park mag nog wel iets aan de gastvrijheid werken

    Mooi en gezellig park ,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    9,2
    Heel mooi compleet resort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kon schoner onder keukenblok en bestek enzo

    Lekker bed, vriendelijk personeel. Een super mooi resort, van alle gemakken voorzien. Ook heel hondvriendelijk. Het resort heeft zelfs een hondenstrand. Echt een fijne vakantie gehad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Erg weinig info geleverd en weinig moeite genomen voor sport annimatie door het personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    10
    De locatie het huisje zelf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks was zeer goed

    De locatie het huisje zelf

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    Primao plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best wel prijzig

    Voorzieningen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,8
    Super vakantie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 18 nachten

    Het was allemaal erg goed

    ligging accomodatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    10
    Nieuw en modern
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieuw en modern

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,1
    Fijne accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was te hard.

    Zwembad en bereikbaarheid. Schone appartementen wat verouderd maar schoon. Mooi lange strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren in het voorseizoen en daarmee lekker rustig. In het hoog seizoen is het hier mega druk.

    De locatie is voor gezinnen met kinderen uitstekend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Mooie vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden.

    We zaten dichtbij zwembad en strand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,3
    Heerlijk resort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima appartement, goede service van handdoeken en beddengoed, en opruimen van afval. Aankomt en vertrek zeer flexibel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,9
    Camping was mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de bedden konden beter

    Goed eten en drinken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,3
    Super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen airco en dat stond wel op de site. Er was alleen een ventilator maar dat was echt niet genoeg.

    Het is fantastisch voor de kinderen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tekort stopcontacten

    Ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,1
    Hele mooie camping waar veel geinvesteerd wordt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Bed was erg slecht

    Faciliteiten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Ondanks de drukte kon het park de bezoekers goed aan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Te weinig bedjes en parasols bij zwembad en de kosten daarvan

    Ondanks de drukte kon het park de bezoekers goed aan

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,3
    omgeving was ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne in appartement kan beter alsook de uitrusting van de keuken.

    omgeving was ok

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    De gerenoveerde appartementen zijn heel ruim en mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 13 nachten

    Parkeren was een beetje onduidelijk

    De gerenoveerde appartementen zijn heel ruim en mooi. Het vernieuwde zwembad was ook heel goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,8
    zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 13 nachten

    zeer goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    Locatie en de faciliteiten, super verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De huisjes waren niet heel proper. Veel spinnen. Kleine badkamer

    Locatie en de faciliteiten, super verblijf

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    8,3
    Mooie plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk iets te groot

    Mooie camping met alles wat nodig is voor vakantie vooral met kinderen

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    8,3
    Mooi ruim park, van alle comfort voorzien.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalen met de pas ging niet goed. Jammer. Wellicht betere apparatuur. Ook paspoort hele vakantie innemen is niet van deze tijd.

    Mooi ruim park, van alle comfort voorzien.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,5
    Het nieuwe huisje was super fijn en het bed was lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De muren waren best dun en je hoorde elk geluid van je buren. Jammer dat het animatie niet goed het programma uitvoerd.

    Het nieuwe huisje was super fijn en het bed was lekker. De ober van het restaurant met de poppen herkende ik van 10 jaar geleden dat was geweldig

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    7,1
    Na aanhoudende klacht zijn we correct verder geholpen en...
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hadden een *** sterren appartement geboekt. Dit was een behoorlijke tegenvaller. Douche liep niet door en ook na 3 maintenance bezoeken niet te verhelpen. Een bezoek aan een andere *** app. maakte duidelijk dat het een structureel probleem is. Verder waren andere klachten snel verholpen. Daarnaast was er WIFI aanwezig van up 1 Mb en downl 0.5Mb te traag om ook maar iets op internet te doen...

    Na aanhoudende klacht zijn we correct verder geholpen en zijn we over geboekt naar een **** app. een aanrader kan ik zeggen als je vergelijkt met een *** App is het geld meer dan dubbel en dwars waard!!!

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,5
    proper, gigantisch veel ruimte over het hele resort
    • Vakantiereis
    • Groep

    's avonds valt er weinig te beleven, dure winkel in het resort zelf, voor bijna alles moet je extra betalen

    proper, gigantisch veel ruimte over het hele resort

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,9
    Leuke locatie om met kinderen op reis te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een upgrade van het appartement genomen en kregen daarvoor een slaapbank die in een put lag. Dus niet zo comfortabel voor de rug Toch wel ver rijden om activiteiten te doen

    Leuke locatie om met kinderen op reis te gaan.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,2
    mooie locatie met tal van faciliteiten, heel geschikt voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bij de restaurants enorm veel lawaai van muziek en events ' t zou leuk zijn om ergens een plekje te hebben waar de muziek en de events niet te horen zijn.

    mooie locatie met tal van faciliteiten, heel geschikt voor kinderen en ook voor gehandicapten.

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    8,8
    En heel mooi park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat je overal voor moest betalen, zelfs voor de tafeltennis!

    En heel mooi park. Wij zaten in een appartement, perfect gelegen bij het strand, zwembad, winkels etc.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    5,8
    Denk dat het voor een gezin met kinderen best leuk kan zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg druk en personeel bij het restaurant aan het strand nogal chagrijnig. Bed was een slaapbank die nodig aan vervanging toe is. Voor 111 per nacht mag je iets meer verwachten.

    Denk dat het voor een gezin met kinderen best leuk kan zijn. Geen Kids, dan zou ik hier niet heen gaan.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,3
    Zeer mooi resort waar altijd iets te beleven is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zelfs voor op een glijbaan te mogen moet er betaald worden. Er is genoeg voor de kinderen maar voor alles moet je betalen. Mis eigenlijk een glijbaan bij het zwembad.

    Zeer mooi resort waar altijd iets te beleven is.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,5
    mooie schone camping.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    je kan niet met je auto bij je appartement komen moet al je bagage lopend naar je appartement brengen.

    mooie schone camping. leuke eetgelegenheden en terrasjes.

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    6,3
    Veel te doen op het park, leuk voor mensen met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - te massaal. Ons is verteld dat er 10.000 man op het pakr kan - we sliepen op een slaapbank. Is niet aan te bevelen als je 10 nachten slaapt - geen airco op de kamer - we hadden nog een oud niet gerenoveerd huisje - voor alles moest je los betalen op het park.

    Veel te doen op het park, leuk voor mensen met kinderen.v

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    7,1
    Terrasje bij het appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel te weinig keukengerei. We hadden geen keukenhanddoeken en afwasmiddel. Toen we vroegen waar het was, zeiden ze dat we het moesten kopen in supermarkt. Dit moet aanwezig bij een appartement en zeker voor hetgeen dat je per nacht betaalt.

    Terrasje bij het appartement. Het personeel was heel vriendelijk. 20 minuten rijden van Zadar.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,9
    Ligging huisjes was goed, mooie opzet van park
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kookgelegeheid

    Ligging huisjes was goed, mooie opzet van park

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    8,3
    Alle faciliteiten onder een dak
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slapen op de bedbank

    Alle faciliteiten onder een dak

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,7
    Veel animatie en vermaak voor jong en oud.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco in alle appartementen

    Veel animatie en vermaak voor jong en oud.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    9,6
    zeer luxe inrichting huisje ( vier sterren)
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    zeer luxe inrichting huisje ( vier sterren)

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    9,2
    alles leuk daar
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    alles leuk daar

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,9
    De mogelijkheden van het park mbt eten, activiteiten,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De mogelijkheden van het park mbt eten, activiteiten, entertainment

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    Rustig ook al is het een groot domein.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi was echt slecht. Mag niet als je die prijs betaalt.

    Rustig ook al is het een groot domein. Ligging. Service.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    6,7
    Goede airco mooi appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    erg massaal en geen geweldige artiesten die optreden in verhouding is het appartement veel te duur

    Goede airco mooi appartement

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    8,8
    Prachtige locatie, betaalbaar uiteten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prachtige locatie, betaalbaar uiteten. Glutenvrij eten, geen probleem.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    9,6
    - zeer vriendelijk, proper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Terras van het appartement niet overdekt.

    - zeer vriendelijk, proper. - hele goede sfeer (top)

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    Eigenlijk beviel alles ons top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eigenlijk beviel alles ons top! We hebben vooral erg genoten van het peuterzwembad en de gezellige terrasjes!

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 65

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: