Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Zlatni Lav 4-sterren

Martinscica 18d, 51556 Martinšćica, Kroatië

#6 van de 14 hotels in Martinšćica

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 294 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,5
    Ruime kamer en badkamer met in ons geval terras met uitzicht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon of Terras - Zeezijde
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muggen, de 2de dag werd in een stopcontact een verjager geplaatst, waarom niet voor aankomst? Wij hadden dit hotel geboekt vanwege het zwembad, helaas de pomp was stuk en kon vanwege de 2 nationale feestdagen, net in ons 4 daags verblijf niet gemaakt worden. Jammer. Het restaurant is appart van het hotel en sluit om 22.00 uur. Dan moet je toch naar de haven als je nog wat wil drinken en een spelletje kaart wilt spelen. Of tegen de huisregels in: op je terrasje, met een drankje en blokje schapenkaas van langs de weg.

    Ruime kamer en badkamer met in ons geval terras met uitzicht op zee. De dag dat we aankwamen was er harde wind, ook mooi, die schuimkoppen op een blauwe zee. De volgende ochtend al vroeg werd het terras geveegd, later een kleedje op tafel, de planten water gegeven. Schoon, een beetje ouderwets, daardoor authentiek. De lieve Argentijnse receptioniste, die ook nog nieuw was maar zo behulpzaam :-) sorry, I don't remember your name. En natuurlijk de andere receptionist legt wel precies uit waar we moeten zijn.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,6
    Prachtig en goed hotel! Tip: duidelijk aangeven als je een kamer met zeezicht wilt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We dachten een kamer geboekt te hebben met zeezicht, dat viel tegen! Volgens de receptionist hadden we dat niet gedaan en had hij ons deze kamer gegeven! (wij twijfelen hierover, maar geven hem het voordeel van de twijfel) Als we op zij keken zagen we een klein stukje zee en als we gewoon op het balkon gingen zitten keken we op een een plaats waar allemaal rommel lag! We zijn niet op het balkon gaan zitten, omdat we hier toch maar één nacht waren. Misschien een tip om dit duidelijker aan te geven?!

    De kamer en badkamer waren perfect! Personeel erg aardig en behulpzaam! Ontbijt was top!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,3
    Ontbijt was heerlijk en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkte alleen in de lobby

    Ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Restaurant was ook erg goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Ligging, mooi uitzicht vanaf het restaurant op zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, mooi uitzicht vanaf het restaurant op zee

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,8
    Het is aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijtbuffet.

    De rust. En de ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,0
    1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco op de kamer was stuk, 28°C is warm om te slapen.

    Proper en verzorgd

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,9
    Goed hotelletje op loopafstand van het dorpje en de zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed hotelletje op loopafstand van het dorpje en de zee. Het personeel is aardig en bereidt alles over de bezienswaardigheden van het eiland te vertellen.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: