Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alfréd Panzió

1038 Boedapest, Vasút Sor 20, Hongarije

#61 van de 163 B&B's en herbergen in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 590 beoordelingen over deze B&B

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Prima Pension met vriendelijk personeel en nette accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het viel ons niet tegen, dat zou een foute omschrijving zijn, maar we vonden het iets minder aantrekkelijk dat we een gezamenlijk balkon hadden met de buren. Vanwege de hittegolf had ik graag 's nachts de balkondeur open laten staan, maar dat voelde niet veilig omdat de buurman dan zo binnen had kunnen stappen. Dus de deur ging dicht en de airco aan die in de kamer stond. We zaten met het balkon aan de spoorzijde, doch ondanks dat er elk kwartier een trein langs kwam hebben we er goed om geslapen.

    Eerst dachten we dat we in een achterwijk terecht kwamen, dat voelde niet goed, maar toen we eenmaal voor de deur stonden bleek het enorm mee te vallen, het personeel was zeer vriendelijk en sprak heel goed engels. De kamer was niet erg groot maar zeer keurig en schoon. het had aparte bedden die goed sliepen, een nette badkamer, televisie en kleine bar die goed gevuld was. Het ontbijt was zeer goed en heel erg veel keuze aan beleg en drinken. Er is een ruime parkeerplaats en een leuk terras. We hebben de auto bij het pension laten staan en zijn met de trein (6 minuten lopen) naar hartje Boedapest gegaan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,9
    Prima prijs-kwaliteitverhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bed wat aan de harde kant.

    Vriendelijk personeel, top prijs-kwaliteitverhouding. Kamer met klein balkon, maar met airco. Geen last gehad van de ligging aan het spoor, maar ik had een kamer aan de achterzijde.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,5
    Het ontbijt was heerlijk en compleet, Personeel was heel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heerlijk en compleet, Personeel was heel aardig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,1
    Goed om Budapest te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging.naast spoorweg.

    Ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,3
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging te ver van centrum voor citytrip, wel ideaal voor bezoek Sziget festival.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,9
    Lekker ontbijt,vriendelijk personeel,proper kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    moelijk te vinden met de auto

    Lekker ontbijt,vriendelijk personeel,proper kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    9,2
    Vlot en proper hotel net buiten het centrum van Boedapest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligt net iets buiten het centrum, taxi had wat moeite om het te vinden.

    Propere kamers en vlot onthaal

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,8
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi had op de kamers zeer zwak signaal

    De locatie was perfect. Slechts 8 min lopen van metro station lijn H5. Perfect voor Sziget, 4 stops met deze metro en je bent zo ook in het centrum Het personeel was zeer behulpzaam

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    6,7
    Goede prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Lawaaiige locatie (spoor) slecht bed

    Goede prijs

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: