Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartman Bella Hotel 3-sterren

8600 Siófok, Batthyany Lajos u. 14, Hongarije

#3 van de 34 hotels in Siófok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 573 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    9,2
    Heel goed schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had beter gekund twee broodjes met een koffie en wat beleg is weinig als men er een gekookt eitje en wat Orange er bij had gedaan kan het nog voor 4 euro

    Heel goed schoon

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    7,1
    uitgestorven stadje in oktober!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Groot Superior Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt kon beter. niet veel keus. 1 koffie inclusief.meer koffie ook meer betalen. 2 broodjes, dit was het ontbijt

    rustig gelegen maar het was oktober!heel veel was dicht!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    10
    Geweldige hotel en lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Groot Superior Appartement
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb geen minpunten

    Dicht bij het centrum en de gastvrijheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Nvt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    9,6
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De vriendelijkheid van de beheerster, die er alles aan deed om het je naar de zin te maken.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    9,6
    Vriendelijk personeel zeer schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Vriendelijk personeel zeer schoon Gastvrij behulpzaam

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    10
    Gewoon alles hoe we werden ontvangen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niks.

    Gewoon alles hoe we werden ontvangen. We hadden 1 nacht geboekt. Maar beviel ons zo goed dat we nog 2 nachten erbij geboekt hadden.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    7,5
    prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wasservice bleek alleen beschikbaar bij lang verblijf. Hierdoor hebben we onze was in een wasbak moeten doen.

    prijs

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: