Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Central Passage Budapest Apartments

1061 Boedapest, Király utca 8., Hongarije

#393 van de 2.025 vakantiewoningen in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1362 beoordelingen over dit appartement

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    10
    Perfect, ideaal gelegen in de stad, kan je eigenlijk geen betere lokatie denken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niks

    Sleutels ophalen was perfect, 100 meter van het bus/metrostation. Dan nog 150 meter naar appt, perfect. Bij terugkeer hadden wij onze vlucht in de avond, zo onze bagage gedropt in reiskantoor, uur afgesproken (was zaterdagnamiddag, kantoor in regel niet meer open) Bagage afgehaald, zelfs met de glimlach, waarvoor dank, DUS PERFECT..

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    10
    Absolute aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Geen opmerkingen.

    Het appartement overtrof onze verwachtingen. Beschrijvingen zijn soms niet altijd waarheidsgetrouw, maar in dit geval volledig correct. Mooi en modern, voorzien van de nodige comfort. Super goede ligging, dichtbij alle faciliteiten en vlakbij luchthaventransfer (metro, airport shuttle).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    10
    Super appartement op een superlocatie met een uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Je moet cash betalen maar dat heeft eerder met misgelopen airmiles te maken voor ons. :-) Maar dat is dus eigenlijk geen echt minpunt.

    Alles was uitstekend! De locatie is ronduit perfect. Pal in het centrum met alles op wandelafstand, omringd door eetgelegenheden, supermarktjes, ... Perfecte service van de verhuurder met gratis airport pick-up als je 5 nachten of meer hebt. Zeer handig bij late aankomst. De verhuurder staat je dan zelfs op te wachten om je te begeleiden naar het appartement en geeft een grondige uitleg. Het appartement zelf is helemaal uitgerust, toch zelfs een Nespresso machine als je dat wenst. 100% meegevallen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    10
    Prima accommodatie met goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Niets eigenlijk, als ik dan iets moet noemen, het feit dat er niet zo veel daglicht binnen het appartement was. De verlichting moest wel altijd aan.

    Superfijne ligging en de ruimte in het appartement. Mooi ruim balkon. Voorzien van alle gemakken; oven magnetron koffieapp. waterkoker, zelfs een wasmachine. Rolluiken ook erg fijn.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,2
    Zeer aangenaam verblijf in Central Passage
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer - Káldy Gyula-straat 3-5
    • Verbleef 3 nachten

    -De douchestang (waaraan het douchegordijn hing) was wat onstabiel en viel naar beneden, maar dit was echt de enige opmerking en absoluut geen groot probleem - 1 middag werkte de lift niet (vanop 6de verdieping wel lastig) maar 's avonds was het al in orde gemaakt dus ook geen probleem.

    -Vriendelijke bediening bij het afhalen van de sleutels. Ze begeleidde ons naar het appartementsgebouw en gaf wat tips over de buurt. -Heel ruime en nette kamers, exact zoals op de foto's -Alle voorzieningen aanwezig zoals op foto's -Verzoek voor een bad te hebben in de badkamer werd ook zonder probleem ingewilligd

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    We kregen zomaar een upgrade.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het weekend meer straatgeluiden. Maar we hebben prima geslapen.

    We kregen zomaar een upgrade. Goede ligging! Budapest te voet verkend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    10
    Fijn om zo dicht in het centrum te zitten op een fijne plek
    • Groep
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer heel fijn en comfortabel, midden in het centrum. Top!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    7,9
    Zeer de moeite waard, en voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kantoor van de host, erg klein. We moesten buiten in de kou wachten. Dat is wel een punt van aandacht. En voor verbetering vatbaar.

    De locatie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer - Káldy Gyula-straat 3-5
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie en het comfort

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    9,6
    Heerlijk appartement op top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellige accommodatie. Midden in het centrum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    10
    Komen steeds weer naar hier als we naar Boedapest gaan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op de Tuin - Káldy Gyula-straat 3.-5.
    • Verbleef 3 nachten

    Komen steeds weer naar hier als we naar Boedapest gaan. Alles is prima geregeld. zeer centraal en alles piekfijn in orde.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,3
    Super gelegen.
    • Gezin met oudere kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super gelegen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    9,6
    Geweldig appartement voor een uitstekende prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Propere kamers Zeer modern Airco

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2016

    9,2
    Prima keuze voor een paar dagen Boedapest!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was erg warm in de kamer

    Prima keuze voor een paar dagen Boedapest! Het appartement ligt zeer centraal. Slechts enkele minuten lopen vanaf het metro-station en ook lopend zijn al vele bezienswaardigheden te bezichtigen. Het appartement bevindt zich in een vrij nieuw appartementencomplex. De sleutel moet worden opgehaald in een straat verderop. Een en ander is goed geregeld, evenals het vervoer naar het airport. Tegenover het appartementencomplex zit een bakkertje en ook een 24/7 supermarkt. Supermarkt iets verderop in de straat heeft echter veel ruimer aanbod. Appartement is voor twee personen ruim en alle faciliteiten zijn aanwezig.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    9,2
    Super locatie, prima uitgerust apt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat ik het apt. cash in euro's moest betalen, die informatie had ik gemist. En dat je uit de ATM's in Budapest geen euro's kunt pinnen maar alleen maar HUF.

    Super locatie, prima uitgerust apt., werd zelfs een keer schoongemaakt (schoon beddengoed, schone handdoeken), midden in centrum Budapest, echt vlak bij supermarkt, eettentjes en pubs.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,8
    Heel goed ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    gebouw veel lawaai op sommige momenten. slecht bed. geen handdoekenwissel gedurende de 3 nachten , dat viel wel tegen.

    Heel goed ligging. Ruime studio.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    8,8
    Uitstekende locatie, midden in het centrum, op wandelafstand...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De douchekop in de badkamer. Je kan niet staan onder de douchekop, want deze is te laag gemonteerd.

    Uitstekende locatie, midden in het centrum, op wandelafstand van leuke cafeetjes, eetgelegenheden, metro, bus, ... Airco aanwezig, alsook gratis WiFi! Vele voorzieningen: eigen keukentje, frigo, diepvries, wasmachine, ..

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    9,2
    * onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    * balkonnetje was super klein , 2 stoelen maar je kon er eigenlijk niet op zitten ( geen beenruimte ) * 's avonds / ' s nachts lawaai op de binnenplaats van mensen die nog op hun terras zaten

    * onthaal * luchthavenvervoer prima geregeld ( 22 euro ) * ligging zeer centraal , restaurants , winkels , metro ,..... alles dicht in de buurt * onze vlucht was in de namiddag en we mochten langer dan het voorziene uur op de studio blijven

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    8,8
    - De ligging is excellent, beter kan bijna niet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - Geluidshinder is een risico in dit gebouw, zeker als je in de zomer de raam open wil laten. Veel jongeren die graag feesten en laat thuis komen. Ik heb er één nacht van mogen "genieten". De isolatie bleek niet zo kwalitatief - Slecht 1 zetel met 3 plaatsen terwijl er 4 personen kunnen logeren.

    - De ligging is excellent, beter kan bijna niet. Goed centraal in Pest aan het hoofdplein met alle metroverbindingen en wandelafstand. - Leuke ruimte, hygiëne top - Goed onthaal, heel vriendelijk - Zeker aan te raden is de taxi dienst vd luchthaven die men aanbiedt voor 21€ - Balkon met tafel voor 4 (zomer) - Leuke keuken voor een eigen hapje of ontbijt - 24/24 superette over de deur

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    9,6
    We hadden twee tweepersoonsbedden waarvan er toch één aan de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden twee tweepersoonsbedden waarvan er toch één aan de kleine kant was.

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    9,2
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen geluidsarme muren.

    De ligging.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,3
    Geen taxi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen taxi

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    9,2
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat er geen eenpersoons bedden waren

    Locatie. Grote van het appartement

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    9,6
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Altijd zo warm in hotels of appartementen

    Ligging

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    9,2
    Super locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden zijn erg hard. Je kunt de lattenbodem goed voelen.

    Super locatie. Prachtig appartement van alle gemakken voorzien, midden in het centrum.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: