Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Hotel Matyas 3-sterren

1056 Boedapest, Március 15. tér 8., Hongarije

#256 van de 344 hotels in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1829 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,1
    Kamers en ontbijt zijn redelijk, de locatie in t centrum is top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De aankleding van t trappenhuis en de gangen. T leek soms wel n hotel uit de Adams-familie: versleten vloerbedekking in de gangen en op de trappen, n spelonk-achtige ingang, n zigeunerorkest in de kelder tijdens t diner.

    De locatie in t centrum is top. We vreesden t ergste toen we over de gang liepen maar de kamer was redelijk én schoon. T ontbijt was goed en werd steeds aangevuld. De obers hebben ten alle tijden een stoïcijnse uitstraling maar staan wel direct voor je klaar indien nodig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    5,0
    Met de goede ligging is dan ook alles gezegd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was een drama, alles kraakte, de matras deed pijn. Veel lawaai. Licht kwam binnen op de kamer omdat de gordijnen niet op maat waren. Poetsvrouw maakt in de ochtend een hels lawaai.

    De ligging was heel goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    5,0
    Echte tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ingang was moeilijk te vinden, vele trappen zonder lift, ontvang zeer gedateerd en niet vlot, Kamer gedateerd. gehorig, en een niet werkende koelkast. Ontbijt viel tegen ranja ipv jus d orange, personeel niet aardig, we mochten niet bij elkaar aanschuiven ..... waren met 8 vrienden daar.

    De locatie is geweldig, dat is ook alles !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    6,3
    Volgens mijn meereizende kleinzoon (16) leek het op een hostal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bij aankomst was er niemand bij de receptie, alleen een bordje: even afwezig'. Dat duurde wel even. Verdere dagen vriendelijk.

    Hotel ziet er op de site veel mooier uit dan de werkelijkheid. Heel aftands, vooral de entree en de lift. Ontbijtzaal en ontbijt goed. Ligging goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    6,3
    Budapest is een schitterende stad, maar ga ook even buiten de stad, want dat is ook Hongarije.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Het eten is niet verfijnd, het ontbijt niks bijzonders. In de buurt zijn genoeg alternatieven. De muzikanten en de dansers komen je na 3 keer je neus uit

    De locatie is prima. , maar wij waren niet gelukkig met het eten. De kamers bij Booking geven een andere indruk, dan de kamers, maar door upgraden a € 10.00 per nacht, kregen we de kamer die we wilden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,9
    We hebben fijne dagen gehad en de locatie was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    I.p.v. worstjes bij het ontbijt liever spek.

    Het ontbijt was goed. De kamers waren netjes. De gordijnen hingen los. We hadden gevraagd naar kamers waar men mag roken. Die hebben we gekregen!! Dat beviel ons wel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    4,6
    Volgende keer ander hotel, want Budapest is de moeite waard.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    personeel, ontbijt.

    Zeer koele ontvangst, vier nachten onmiddellijk te betalen bij aankomst. 'Lobby' of receptie zeer gedateerd en ongezellig, personeel stroef en zeer afstandelijk. "Dank u, goedemorgen of goede reis" zeggen? Dat kennen ze niet. Ontbijt zeer matig. Prijs ontbijt is niet inbegerepen, dus nà één keer hebben we ontbijt in één van de talrijke coffee-huizen in de buurt genomen. Kamers zijn proper, sanitair ook, maar dringend nood aan opfrisbeurt (loshangende gordijnen, vlekken in tapijt, ...) Geen goede prijs-kwaliteit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,7
    goed hotel voor citytrip BOEDAPEST ! (prijs-kwaliteit ok ! )
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Opkuis van de gangen .... De lift is echt heel klein !

    Het ontbijt viel goed mee , in een prachtig decor ! De kamers zijn basic maar ok . Goede bedden ! De gangen zijn dringend aan renovatie toe . Het gebouw heeft klasse .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Prima hotel voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    In onze kamer, nr 510, kan je naar binnen kijken ondanks dat je gordijn dicht is. Hij hangt te ver van het raam af om af te sluiten. Wij sliepen aan de achterkant van het hotel en hadden geen last van het verkeer. Wellicht dat het voor anders is.

    Apart hotel. Als je aankomt zie je een net hotel aan de buitenkant en als je binnenkomt denk je jeetje waar ben ik beland. Interieur is verouderd maar de omgeving wel schoon. Je merkt echt dat je in een oud gebouw loopt. tegenover het hotel is een grote parkeerplaats. Daar kun je je auto makkelijk kwijt. Liggen wel altijd dak en thuislozen te slapen maar daar heb je geen last van. Ze worden elke ochtend bezocht door straatwerkers die een gesprekje met ze aangaan. Ze spreken in het hotel goed Engels, is in de rest van het land iets minder. Kamer is netjes. Wij hadden twee losse bedden, schoon en ruim. Kast in de kamer maar niet gebruikt. Ze maken wat later op de dag schoon ondanks dat ze aangeven als je niet voor 11uur je kamer uit bent het niet schoongemaakt wordt. Ontbijt is zeker eentonig maar wel gewoon oke. Brood, Jam, ei, worstjes, yoghurt, muesli, komkommer/tomaat, minder aantrekkelijke jus d'oragne of appelsap. Er is een 'massage' salon gevestigd in het hotel maar daar heb je qua klanten geen last van. Locatie is zeker een topper! Wij hebben zelf geen ov-kaart gehaald en alles lopend gedaan. Was goed te doen. Eten is prima in de omgeving. Je steekt de staat over en loopt zo de winkelstraat in. En gaandeweg kom je op een plein en daar heb je eettentjes. Je kan er alle kanten op uit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    6,5
    Redelijk hotel door prijs/kwaliteit op een goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het personeel achter de receptie waren nors. Een haardroger moest ik iedere keer komen halen en binnen een half uur terug brengen omdat er maar 2 waren! Ik heb dus zelf maar een haardroger gekocht. Veel trappen dus duidelijker maken dat dit hotel voor mensen met een handicap niet geschikt is. Krappe lift, met 4 personen sta je tegen elkaar aan en lift was niet schoon.

    Het ontbijt was redelijk goed, maar kan zeker beter. De matrassen van de bedden waren goed. Buitenkant hotel zag er goed uit.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    5,4
    Prachtig uitzicht op de Donau !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Groot Bed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Donau
    • Verbleef 7 nachten

    Het is een oud verwaarloosd en vuil hotel, we komen hier al jaren voor de excellente locatie. De vloeren zijn de laatste 10 jaar waarschijnlijk nooit gepoetst. De lift is ronduit smerig. Het kameronderhoud was beneden alle peil, alleen propere handdoeken, glazen werden niet gespoeld, kamervloer vuil. Airco werkte niet, een venster durfden we niet openen we hadden schrik dat het raam er dan zou uitvallen. Het ontbijt is reeds meer dan 10 jaar exact hetzelfde zonder enige variatie. De broodjes lijken van rubber. Het fruitsap is een waterachtige substantie. De koffie doet me aan mijn legerdienst denken.

    Prachtig uitzicht op de Donau ! Goed bed ! Goede koelkast. Soms was de wifi goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    7,5
    Goed hotel voor mooie prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Goede prijs-kwaliteits verhouding. Lekker in het centrum. Kamer was eenvoudig maar netjes en alles aanwezig zoals TV en koelkastje. Elke dag schone handdoeken. Kortom, prima hotel, niets mis mee.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    8,8
    zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien zou het fijn zijn om de verwarming zelf te kunnen regelen in de kamer.

    Prachtige ontbijtzaal, en lekker! Zeer vriendelijke bediening van de nieuwe bellhop.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    6,7
    Het ontbijt was prima,de ontbijtkelder sfeervol.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg heet op de kamers,geen gelegenheid om thee of koffie op je kamer te zetten

    Het ontbijt was prima,de ontbijtkelder sfeervol.het hotel ligt centraal,goede tram en metro verbinding in omgeving

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,5
    Prima hotel, op een super locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De ontvangsthal was wat minimaal en sfeerloos.

    Prima hotel voor de prijs, vriendelijk en behulpzaam personeel. Locatie is uitstekend, heel veel bezienswaardigheden op loopafstand. Ontbijt was niet enorm uitgebreid, maar genoeg keuze.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    9,2
    Centraal gelegen hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras en het hoofdkussen waren hard.

    Hotel ligt zeer centraal en is in vergelijking met de ligging goedkoop. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamers zijn schoon en netjes ingericht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs (korting) die we hebben betaald was het een prima verhouding, maar het zijn hele basic kamers dus meer dan 50 pp zou ik hier niet voor betalen

    De kamer was lekker ruim! En een goed bed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    5,0
    Vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs-kwaliteitverhouding. Kamer dicht bij de hoofdingang. Hoofdingang had een zeer vervelende krakende voordeur. Hoorbaar in de kamer. Bij boeking dieet aangegeven. Hierop was niet geanticipeerd. Vrij gedetaileerd hotel wat niet fris rook. Zoals ook de hotelkamer had een rioollucht.

    Het ontbijt was normaal, niet speciaal. Elke dag hetzelfde. Ligging in de stad beviel het meest.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    5,4
    we hadden geen ontbijt dachten dat we dit wel geboekt hadden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    klantvriendelijker zeker gezien de kamer in ander gedeelte lag dan anders en het engels niet zo geweldig was

    we hadden geen ontbijt dachten dat we dit wel geboekt hadden. de kamer was goed in vergelijking met de vorige keer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    7,5
    Ontbijt zeer redelijk met uitzondering van de scrambled eggs...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Geen lift in het gebouw, dus moeilijk bewegen voor mij die wat slecht ter been is. voor rolstoelgebruikers m.i. totaal ongeschikt.

    Ontbijt zeer redelijk met uitzondering van de scrambled eggs die veel te vochtig waren. De kamer was heel goed met uitstekende bedden,

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,1
    Goede locatie, goed prijs-kwaliteitsverhouding indien je niet te veel voor betaald
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Er is wel lift maar voordat je bij de lift bent moet je enkele traptreden op, personeel behoedt je niet van ''veel gemaakte fouten door toeristen'', een goede deal via booking kunnen krijgen maar als ik de ''orginele'' prijzen zou betalen zou ik echt niet gelukkig zijn.

    Goed ontbijt, goed locatie, geen airco dus wel warm maar konden een ventilator krijgen, goed geluid isolatie zowel van buiten als van buren.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    3,8
    Ideale ligging,ongelooflijk flauw ontbijt,dringend aan renovatie toe,geen vriendelijk poetspersoneel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het ontbijt en 2 keer kamer niet gepoetst.

    De ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    5,8
    Matig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is vergane glorie. Gang en lift naar de kamer op de 5e verdieping smerig, badkamer niet schoon en de kamer was donker

    Uitstekende locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    6,7
    Prima plek om de stad te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchecabine heel erg klein. De verwarming stond in het hele gebouw veel te hoog.

    De lokatie was uitstekend. De kamer ruim. Prijs/kwaliteit prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    8,8
    Locatie, personeel, prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud

    Locatie, personeel, prijs/kwaliteit

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    8,3
    Echt op de perfecte locatie met behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Echt op de perfecte locatie met behulpzaam personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,9
    eenvoudig, goed, prima locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Rommelig pand, veel gangetjes en trapjes. Het lijkt vergane glorie.

    De locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    5,8
    ontbijt matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    stoffige kamers wel groot en praktisch

    ontbijt matig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Personeel was vriendelijk en behulpzaam in een statig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche had groter gemogen en uitzicht op binnenplaatsje ook niet geweldig

    Ontbijt goed, kamer goed maar gedateerd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    3,3
    Niemand aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hellas alles. !!! Smerige kamer kapotte matras ,schimmel in de badkamer, dus cabine uit elkaar vallen, smerig gordijnen. Gewoon vies..

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    8,3
    Het was heel prettig, maar wel erg warm op de kamer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel prettig, maar wel erg warm op de kamer!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,5
    voor hongaarse begrippen goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    kamer was dit keer beter dan vorig jaar

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,5
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt viel tegen. Niet veel keuze.

    Kamers waren ruim en heel proper

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    De ingang naar de receptie.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,5
    Locatie geweldig, vlak bij Donau en oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Lounge wat ongezellig

    Locatie geweldig, vlak bij Donau en oude centrum. Fraaie ontbijtruimte.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    6,3
    Goed voor een bezoek aan Budapest.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers kunnen een renovatie buurt gebruiken.

    De ligging was heel goed.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,8
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Groot Bed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Donau
    • Verbleef 3 nachten

    Heel centraal gelegen. Ruime kamer aan de voorkant met mooi uitzicht. Prachtige ontbijtzaal. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    6,7
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Groot Bed of 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Donau
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt.

    Locatie.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    7,9
    Ligging van het hotel in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging van het hotel in het centrum

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    6,7
    kamer basic
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt is sinds 10 jaar onveranderd. regelmatig geen bruin brood sinaasappelsap is een waterige smaakloze substantie de inkom, gangen en trappen zijn smerig.

    kamer basic uitzicht op Donau, mooi wifi is sterk verbeterd

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    5,8
    Locatie is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het gebouw om de kamer heen, de entree en de gangen en lift zijn oud en niet schoon. Het ontbijt is matig van kwaliteit. Daarnaast verwacht je van een dergelijk hotel dat je de mogelijkheid hebt om koffie op de kamer te maken.

    Locatie is perfect

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    6,3
    Net aanslag in Brussel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Net aanslag in Brussel. Konden niet terug keren, genoodzaakt om andere vliegtickets te zoeken naar andere luchthaven. Geen hulp gekregen van personeel, onvriendelijk en onbeleefd. Tot de voorlaatste ochtend die éne vriendelijke man (die Frans sprak zelfs) onze Ryanair boardingpasses toch wilde uitprinten. Zonder deze kun je niet mee!!!

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,5
    De locatie was top en het personeel erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De grote ramen in de kamer hadden enkel glas. In de winter was het dus, ondanks dat de verwarming op z'n hoogst stond, niet warm te krijgen.

    De locatie was top en het personeel erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    9,6
    Toplocatie tussen de Donau en de Vaci Utca winkelstraat, met...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Toplocatie tussen de Donau en de Vaci Utca winkelstraat, met in mijn kamer uitzicht op het kastelendistrict van Buda. In de straat aan de achterkant van het hotel zit nog een handig nachtwinkeltje :-)

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,1
    Prima basic hotel met goede bedden en kussens en basic...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel verkeerslawaai, geen airco.

    Prima basic hotel met goede bedden en kussens en basic obtbijt. Behulpzaam personeel. Goede locatie, centraal gelegen.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,5
    Mooie oude stijl, niet een strak zaken hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Toegang tot de entree is een beetje rommelig en schamel.

    Mooie oude stijl, niet een strak zaken hotel. Leuke ontbijtzaal met typisch Hongaars interieur.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    5,0
    De locatie van het hotel is perfect voor een stedentrip;
    • Vakantiereis
    • Groep

    Entree en trappenhuis zijn angstaanjagend: uitgesleten en afbrokkelende trappen, een knarsend hek, een lift die het elk moment kan begeven en pas op de 2e verdieping licht. De receptionist kan niet van zijn plaats om te helpen met de koffers; behalve hem geen personeel gezien.

    De locatie van het hotel is perfect voor een stedentrip; alle sights zijn makkelijk te bereiken. Het belendende restaurant is uitstekend en biedt tijdens het diner een show met muziek en dans.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,1
    Locatie ligt niet zo ver van metro en goed verbinding vanaf...
    • Stel

    Hotel buitenkant zie redelijk goed uit, maar binnenkant is het wel tijd om te opknappen. Ik weet het zeker als binnenkant heel goed opgeknapt is dan zie hij best heel mooi.:)

    Locatie ligt niet zo ver van metro en goed verbinding vanaf Vliegveld met de bus naar metro station en dan rechtdoor met metro lijn 3 naar Centrum en naar Hotel.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    7,9
    De ligging is werkelijk schitterend, zeker als je dit hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een zeer brede vensterbank, raam met tralies voor. We keken uit op een gesloten binnenplaats. Wij hadden geen daglicht. Je wist niet eens of de zon scheen of dat het regende. Niet fijn als je niet naar buiten kan kijken bij het wakker worden en opstaan.

    De ligging is werkelijk schitterend, zeker als je dit hotel boekt voor een stedentrip.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    5,4
    Boedapest is prachtige stad met leuke badhuizen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kom hier reeds 7 jaar op rij (denk dat dit de laatste keer is geweest) Superiorkamer geboekt met Donauzicht, geen bruikbaar wifi signaal, na reclamatie andere standaardkamer gekregen wifi werkt SOMS. Het wordt meer en meer een verwaarloosde boel, defekten worden niet hersteld. -wifi 2de verd reeds meer dan half jaar buiten dienst, verlichting in eetzaal de ganse week lamp niet vervangen, enz.. enz..

    Boedapest is prachtige stad met leuke badhuizen. En zeer goed openbaar vervoer. Het hotel heeft een uitstekende locatie ! (jammer genoeg het enige positieve punt)

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    5,0
    Locatie was goed centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was zo immens hard dat het net leek alsof we op de grond sliepen. Kamer had geen airco en alleen een raam wat op een binnenplaats uitkwam. Op deze binnenplaats stond het personeel en omwonenden gewoon te roken, zodat het minimale beetje ventilatie ook nog het grootste gedeelte van de tijd vervuild was met rook. Voor het raam zat een soort rek wat door de buurman (een vaste bewoner) werd gebruikt als wasrek voor z'n uitgerookte jas..... heel fris dus als dit voor je enige raam hangt. Het ontbijt was zeer zeer matig. Er was ontzettend weinig keuze en elke dag is hetzelfde. Ook de wifi was een drama. Steeds na een minuut of 2 er uit gegooid.

    Locatie was goed centraal. Prijs was niet hoog, al moet ik direct toegeven dat goedkoop in dit geval duurkoop is. Personeel was wisselend vriendelijk, zeer afhankelijk van wie je voor je had.

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    5,8
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zijn zeer ouderwets en ongezellig. De badkamer was veel te klein en bood totaal geen comfort. Het ontbijt was eentonig . Er was maar een beperkte keuze. De receptie en ontvangsthal viel erg tegen. Ik vond dat we teveel betaald hebben voor hetgeen wat we aangeboden kregen

    De ligging Het uitzicht vanop onze kamer Vriendelijk personeel Kamers werden grondig gepoetst

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    8,3
    De eetzaal was in de kelder wij wisten niet wat we moesten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen bar aanwezig ontvangsthal is sober.In de beschrijving staat fohn aanwezig. Is er niet. En geen toilet artikelen zoals zeep shampo

    De eetzaal was in de kelder wij wisten niet wat we moesten verwachten.als je van middeleeuws houd ben je hier op je plek. Mooooiiii.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2015

    7,9
    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, goede ligging, zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze niet-rokerskamer stonk helaas hard naar sigaretten.. De gordijnen waren ook wat te klein waardoor er 's morgens veel licht binnenkwam.

    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, goede ligging, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik zou er zeker terug gaan!

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    7,5
    Locatie was top, in miinuten in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontvangs bij de receptie Was niet heel prettig maar later zijn We wel super geholpen door de manager en andere recrptionisten. De kamer Was niet heel schoon en enigszins aan vernieuwing toe.

    Locatie was top, in miinuten in het centrum.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    6,7
    matig onderhoud
    • Vakantiereis
    • Stel

    matig onderhoud outdated

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    7,9
    De locatie, de kamers en het ontbijt waren allemaal erg goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie, de kamers en het ontbijt waren allemaal erg goed in verhouding met de prijs die wij hebben betaald voor het verblijf.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    9,2
    ligging en personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik vind het ontbijtbuffet niet zo geweldig, maar ik ga toch elk jaar voor een kleine week daar logeren.

    ligging en personeel

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    8,8
    De locatie in het centrum, de patio.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het is heel mooi jugendstil-achtig, maar helaas nog niet geheel gerenoveerd

    De locatie in het centrum, de patio. de eetzaal ook erg mooi.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    8,8
    Locatie is uitstekend voor allerlei trips
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een kleine donkere kamer.

    Locatie is uitstekend voor allerlei trips

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    8,3
    Het personeel is uiterst behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    n.v.t.

    Het personeel is uiterst behulpzaam. De ligging van het hotel is heel goed. tram lijn2 vlak voor de deur en dicht bij het cultureel centrum.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,1
    Prima locatie t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel als geheel is matig onderhouden; wel schoon maar haveloos

    Prima locatie t.o.v. het stadscentrum en de toeristische trekpleisters

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,3
    Uitstekende locatie, zeer centraal gelegen t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Uitstekende locatie, zeer centraal gelegen t.o.v. bezienswaardigheden, heerlijke bedden

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    8,8
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gordijnen niet schoon en slorgig Vloerbedekking met vlekken

    De ligging

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    8,3
    Centrale ligging, koele rustige kamer met airconditioning...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Centrale ligging, koele rustige kamer met airconditioning (hittegolf), vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,3
    Goede ontvangst!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Even wennen aan de entree, pand stond in de steigers

    Goede ontvangst! Goede service van de receptie!!!!!!!

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,5
    ligginf
    • Vakantiereis
    • Stel

    de entree mag echt wel iets aan gedaan worden.

    ligginf

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,5
    no airco
    • Vakantiereis
    • Groep

    no airco

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    5,8
    locatie we waren hier voor de 3e keer
    • Vakantiereis
    • Stel

    dekamer viel dit keer erg tegen. kleine badkamer niet echt schoon

    locatie we waren hier voor de 3e keer

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    4,2
    cfr beoordeling
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    cfr beoordeling

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,5
    de ligging was direct aan de winkelstraat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    hotel kreeg opknapbeurt.

    de ligging was direct aan de winkelstraat.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,5
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen lift is geen probleem. Alleen maar trappen om met je fiets boven te komen is minder.

    Centrale ligging

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,9
    Overal dichtbij
    • Vakantiereis
    • Groep

    Overal dichtbij

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,9
    De ligging perfect in het centrum, goed bereikbaar met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging perfect in het centrum, goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van City Hotel Matyas

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: