Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over easyHotel Budapest Oktogon

1067 Boedapest, Eotvos utca 25/a, Hongarije

#247 van de 344 hotels in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1557 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,3
    Locatie was prima, kamer kon beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben al vaker Easy Hotels geboekt omdat het meestal goed ingerichte kamers zijn en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Echter was bij dit Easyhotel de douche/badkamer niet goed ingericht. Erg klein en al het water ging onder het douchegordijn door. Als je had gedouched, ook al was het korter dan 5 min, was de hele badkamer nat en kon je er eigenlijk niet meer lopen. Dit was erg vervelend, vooral als je meerdere dagen blijft en je maar 1 set handdoeken krijgt.

    De grootte van de kamer, kastruimte en het bed waren prima, airco werkte goed. Airco heb je ook wel echt nodig als t warm is dus belangrijk. We konden gebruik maken van een Early Check in voor 10 euro, dat was fijn.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    6,7
    Prima als je gewoon basic wilt slapen
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor alles moet extra worden betaalt, dat is wellicht logisch voor de prijs, maar bijvoorbeeld een bekertje was er niet in de kamer om uit te drinken, een fohn moet je huren, wifi is alleen tegen betaling beschikbaar, koffer tijdelijk plaatsten kost geld etc. Ook de douche deed het niet zo goed. Ik moet op het bed gaan staan om gordijnen en ramen open en dicht te doen.

    Het kost niet veel, hotel is dan ook heel basic. De locatie is prima en de medewerkers zijn vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,1
    Prima hotel, mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was echt enorm klein en de douche had geen aparte bak, dus de hele badkamer was meteen nat. De airco werkte zeer matig. Daarnaast vond ik het belachelijk dat we twee keer 5€ moesten betalen om onze bagage even achter te laten. In mijn optiek zou dit een service van het hotel moeten zijn.

    Prettige locatie! Aardige medewerkers die erg behulpzaam waren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,8
    Klein koekblik
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is te klein, bed ook erg klein. De badkamer was maarliefst 2 vierkante meter en de afvoer liep slecht door Verder voor alle extra's betalen (half uur eerder inchecken = €5, bagageopslag = €5, extra (schone) handdoeken = betalen enz.)

    De kamer was dichtbij metrostation Oktogon, binnen 5 minuten in het centrum. De kamers waren goed geluidsdicht. Verder is het personeel vriendelijk. Ben je op zoek naar een goede ruime, romantische kamer dan adviseer ik om verder te zoeken. Ben je op zoek naar een kamer puur om te slapen en te douchen en spendeer je de rest van de dag in de stad en hou je van een voordelige prijs-kwaliteit verhouding dan is dit hotel prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,7
    Prima hotel als je alleen een slaapplek zoekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Als je meerdere nachten verblijft, dan horen schone handdoeken standaard te zijn en niet tegen betaling.

    Locatie van het hotel is goed, vlakbij tram en metro. Prima hotel voor een paar dagen en alleen maar overnachten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    9,2
    Fantastisch stad, zeker de moeite om te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien de ruimte maar ik klaag zeker niet. Je moet de prijs ook bekijken.

    De kamers waren zeer proper en het personeel behulpzaam en vriendelijk. Prijs\kwaliteit dik in orde.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    5,8
    Wat je ervan kon verwachten voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het bed was heel hard en er staat "kingsize" bed, maar dat is "kingsize" voor 1 persoon.. Het bed is een twijfelaar, dus je ligt behoorlijk krap. De douche is ook heel krap, waardoor de kraan in je rug drukt en je hem vaak uitdrukt tijdens het douchen. Het personeel vroeg voor alles wat je wilde 5 of 10 euro. Bij aankomst moesten we bijvoorbeeld 10 euro betalen als we de kamer in wilde om 13.00 uur in plaats van 15.00 uur... Er kwam iemand een pakketje brengen (vrienden van ons waren de week ervoor hun laptop vergeten in Boedapest) en daar moesten we 5 euro voor betalen als hij dat aan moest nemen en als je de stad in wilde op de dag van vertrek en je koffers achter wilde laten, vroeg hij weer 5 euro. Toen we een bon vroegen was het ineens gratis.. hierdoor voelde we ons bedrogen. WIFI was gratis, maar werkte nauwelijks. Als je wel goed werkende WIFI wilde moest je betalen. Er kan dus beter op de site staan dat WIFI tegen betaling is (in plaats van dat het gratis aanwezig is).

    Voor het geld dat je ervoor betaald kan je niet meer verwachten. Locatie was prima, we konden vaak lopend naar de bezienswaardigheden of de hop on hop off bus. De kamer heeft airco wat heel fijn was. We konden ten alle tijden het hotel in met de sleutel in de vorm van een pasje. Het hotel zit net iets verder van de donau/ het centrum, waardoor het minder toeristisch is en het eten in de restaurants goedkoop is.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,9
    Goed verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine ruimte, maar niet storend aangezien we er enkel waren om te slapen.

    Vriendelijkheid van personeel. Veel info verkregen Indien iets niet in orde is wordt er direct naar gekeken (Vb. Doucheputje was verstopt)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    9,2
    You get what they promise, perfect!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima basic hotel op perfecte locatie. Goed bed, heerlijke douche en prima airco. Buitengewoon vriendelijk personeel. Zeker voor individuele reizigers enorm aan te raden!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,1
    Prijs-kwaliteitverhouding is oké. Locatie en personeel is top. Badkamer is veel te klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer is zeer klein, lijkt op een cabine. Als je aan het douchen bent en het douchegordijn is dicht dan kun je je bijna niet bewegen.

    Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Locatie van het hotel is prima. Twee minuten lopen en je bent bij de 'green spot', hier liggen allerlei pubs, restaurantjes e.d. Ook is er een metrostation in de buurt en met de metro ben je binnen 5 minuten in het centrum van Boedapest.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,6
    Vlakbij mooie buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai ‘s nachts op straat

    Vlakbij mooie buurt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,1
    dr locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kwaliteit van het hotel

    dr locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    8,3
    Nette kamers, dichtbij de stad en openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette kamers, dichtbij de stad en openbaar vervoer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    9,6
    Perfect hotel voor een korte vakantie. Rustige straat. Loopafstand van trein, metro, tram en bus
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge bedden

    De badkamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    6,3
    Locatie was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was small, in letterlijke en figuurlijke zin. Douche was krap en zeer vochtig

    Locatie was zeer goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,8
    Geen schone handdoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schone handdoeken. Kamer wordt niet verschoond tijdens verblijf daardoor O.a een vieze wc en geen wc borstel aanwezig om zelf schoon te maken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed wat aan de kleine kant voor 2 personen. Voor lange mensen (>1.95m) niet geschikt

    Locatie, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    8,3
    Prima om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snachts nog veel geluiden van sirenes.

    Dicht bij het metrostation. Simpel ingericht maar niet meer nodig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    6,7
    lekkende douche,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    lekkende douche,

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    9,0
    Hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Hygiene

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    7,5
    Basic verblijf met perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Erg kleine kamer. Handdoeken met gaten.

    De perfecte ligging.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    7,9
    Prijs kwaliteit verhouding is prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heb toch tafel en stoel op kamer gemist!!!!

    Uitstekende ligging voor stedentrip

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    9,2
    Voor ons doel perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn wel klein

    Voor ons doel perfect. Samen met mijn schoonzus haar dochter bezocht. Het ging om slapen en douchen dit was perfect.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    9,2
    perfect gelegen voor citytrip in Budapest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niks

    bereidheid personeel om te helpen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    9,2
    Alles wat we verwachtten en meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer, maar het gaat wel.

    Het personeel is enorm vriendelijk!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,1
    Prima locatie en kamer voor een korte stedentrip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Lange haren van een vorige gast in de badkamer.

    De locatie en de strakke, functionele kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet als je nog niet/niet meer op je kamer kunt.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was niet helemaal schoon, er lagen nog haren op de grond etc.

    De locatie van het hotel is perfect.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    4,6
    Zeer armoedig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco kapot!

    Eigenlijk niks?!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,3
    Mijn vriendin was heel erg ziek.
    • Vakantiereis
    • Groep

    douche was aan de kleine kant.

    Mijn vriendin was heel erg ziek. We mochten de hele dag in de kamer blijven tot we met de taxi eerder opgehaald. Ondanks een stroomstoring hebben de werknemers hun uiterste best gedaan om ons te helpen. Dik compliment!

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,1
    Het hotel bevindt zich op een goede locatie in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed is klein en in de hoek geschoven. De dekens zijn niet zo lang als wij gewend zijn maar dat is schijnbaar gebruikelijk daar. we hadden wat problemen met de luchtverfrissing op de kamer.

    Het hotel bevindt zich op een goede locatie in de stad. Geen last van overlast door stappende mensen, maar wel binnen 5 minuten bij restaurants en kroegen. personeel is wel erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    4,6
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiëne was erg mager. Stroom viel uit en daarmee ook alle faciliteiten. Hotel heeft hier niets aan gedaan qua compensatie of hulp.

    De locatie

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: