Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Evergreen Budapest Guest House

1132 Boedapest, Visegradi 9, Hongarije

#38 van de 193 B&B's en herbergen in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 627 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    7,1
    ligging centraal; prijs verhoudt zich tot kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer voldeed niet geheel aan de verwachting. Geen schone handdoeken bij verblijf van 3 nachten.

    De ligging ten opzichten van de bezienswaardigheden. Keurige ontvangst en bereidheid vragen te beantwoorden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,9
    Zeer aangenaam en een uitstekende uitvalsbasis om Boedapest te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De vriendelijkheid, behulpzaamheid et professionalisme en beschikbaarheid van het personeel waren uitstekend. Onze kamer was gelegen aan de straatkant en toch hebben we geen overlast gehad van lawaai (ook al sliepen we met raam open). Ontbijt aan de overkant was gevarieerd en copieus.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,8
    Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hebben in de onmiddellijke omgeving geen gezellige restaurants gevonden.

    Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het guesthouse ligt op wandelafstand van het parlementsgebouw en van metrostations en tramhaltes. Hoewel het ontbijt niet in het guesthouse is, vonden wij dat niet problematisch.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    9,2
    Erg leuk en volledig apart toilet op de kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Erg leuk en volledig apart toilet op de kamer!Dit is niet gebruikelijk voor hotelkamers maar erg aangenaam Vlot bereikbaar met openbaar vervoer en goede uitleg van hotel voor vertrek via mail,ook een gestelde vraag via mail werd direct beantwoord.prima prijs/kwaliteitverhouding

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    9,2
    Heel gezellig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk! Alles was erg schoon.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    vriendelijk , behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    vriendelijk , behulpzaam

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,7
    leuke accomadatie.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de bedden zijn aan vervanging toe !! , geen ventilator de ramen open en dan veel geluidsoverlast

    Ontbijt was heerlijk aan de overkant.!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    8,8
    Goed gelegen en prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen fruit bij het ontbijt en de matras is aan vernieuwing toe

    Het Guest House is in het centrum gelegen.Heel vriendelijke behulpzame personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,3
    Heel leuke en gezellig adresje !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heel leuke en gezellig adresje !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    10
    Evergreen een absolute aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraal gelegen, schoon en netjes en we zijn vriendelijk geholpen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,8
    Prima kamers, schoon en alles goed geregeld
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen echte receptie

    Mooi e kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,2
    Grote kamers goeie service.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote kamers goeie service.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,8
    Netjes en vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote kamer met 2 grote bedden. Plus duidelijke service, sterke wifi en heerlijke douche.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,8
    De locatie is heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt had wat beter gekund. We kregen vaak niet alles waar we om gevraagd hadden, als was de man die ons steeds hielp wel erg vriendelijk. Bij het uitchecken wisten we niet waar we de sleutel moesten laten etc, omdat de eigenaresse op dat moment niet aanwezig was.

    De locatie is heel goed. Dicht bij de metro en tram en de meeste bezienswaardigheden zijn ook goed te voet te doen. De eigenaresse van de Evergreen Guest House heeft ons bij het inchecken heel fijn geholpen met de belangrijkste bezienswaardigheden te omcirkelen op een kaart die we hadden meegenomen. Hier hebben we heel veel aan gehad.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,1
    Mooie kamer, proper, goed ontbijt in nabij gelegen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel was bijna nooit aanwezig. Als we iets nodig hadden (vb: handdoeken) moesten we hen zelf opbellen.

    Mooie kamer, proper, goed ontbijt in nabij gelegen koffiehuis, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    5,4
    De locatie net buiten het centrum waardoor het niet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben dit B&B gekozen vanwege de goede recensies over het ontbijt. Helaas wordt het ontbijt niet meer in het B&B geserveerd maar moesten wij naar een koffiehuis elders in de straat. Daar kregen wij een klein ontbijtje voorgezet (roerei, twee boterhammetjes, een croissantje, een glaasje jus en een kopje koffie of thee). Er werd niet gevraagd of wij nog verdere wensen hadden. De tweede ochtend kregen we worstjes in plaats van ei. We hebben ze gegeten omdat er verder geen beleg bij het brood werd geserveerd. Maar echt lekker was het niet. Die dag hebben wij ook de eigenaar van het B&B hierover aangesproken. Hij vertelde dat er wel keus zou moeten zijn en dat hij er werk van zou maken. De volgende twee ochtend werd wel gevraagd wat wel wilden: “ei of worstjes. Maar een extra broodje kon er niet bij. Toen hebben we in de nabijgelegen winkel zelf maar wat fruit en yoghurt gekocht. Daarnaast is tijdens ons verblijf de kamer niet schoongemaakt en schone handdoeken moesten we zelf pakken als we dat nodig vonden. Maar dit is voor een B&B in Hongarije blijkbaar de norm. Dit hadden we ook uit de prijs op kunnen maken misschien. Wij waren een beetje op het verkeerde been gezet door onze zeer goede ervaring met een B&B in België.

    De locatie net buiten het centrum waardoor het niet toeristisch was.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    9,2
    Super gastvrij personeel - spreekt je aan bij naam en is...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Super gastvrij personeel - spreekt je aan bij naam en is geïnteresseerd in je reis.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    9,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alleen bad, geen douchemogelijkheid

    Locatie

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: