Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Firstapartments Inn City Center

1071 Boedapest, Erzsébet Körút 4, Hongarije

#1298 van de 2.706 vakantiewoningen in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 146 beoordelingen over dit appartement

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    10
    Heerlijk appartement in Boedapest
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldig appartement,heel ruim,brandschoon ,vlakbij de metro.Suzanne gaf uitgebreide informatie waar ik heel veel aan gehad heb.Ik vond het heel jammer om weg te gaan,want je had echt je eigen huisje in Boedapest .Dank je wel Suzanne, ook voor de heerlijke wijn in de ijskast

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    4,6
    Niet mijn keuze de volgende keer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er was geen internet zoals beloofd op de pc. De keuken was niet echt schoon. De trappen om naar boven te komen waren heel lang. Het hele appartement ligt aan een zeer luidruchtige straat. En er was totaal geen 24/7 reception. Het geld werd opgehaald en nadien hebben wij niemand meer gezien. Ook is er voor ons geen minibus besteld. Wat wel beloofd was. moesten wij een dure taxi nemen naar het vliegveld. Nooit meer.

    Er was tv . En de douche was lekker.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    6,7
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    kwaliteit bed kan beter.

    ruime kamer

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    9,2
    Perfecte ligging, dichtbij een metrostation, midden in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed lag niet erg lekker, vooral niet als je wat langer bent. Ik vrees echter dat dit ook aan mijn bovengemiddelde lengte kan liggen.

    Perfecte ligging, dichtbij een metrostation, midden in het centrum. Alle hoogtepunten zijn in no time te bereiken. Ook het interieur was prima, alles zag er netjes en verzorgd uit. Vooral de computer was handig, omdat je er heel gemakkelijk kon uitzoeken hoe je overal moest komen.

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    10
    De prijs-kwaliteitverhouding is top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs-kwaliteitverhouding is top. Voor weinig geld heb je hier echt hele goede service. Daarnaast ligt het appartement ook nog op een goede locatie, heel centraal.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    10
    De locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tip, neem een handdoek mee. Je krijgt bij aankomst 1 handdoek per persoon.

    De locatie was top! Alles aanwezig wat eventueel nodig is om te koken!

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,2
    Alles, een heerlijke plek om te verblijven en een geweldige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles, een heerlijke plek om te verblijven en een geweldige gastvrouw die probeert je zoveel mogelijk te informeren.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    10
    Super netjes, schoon en groot!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Super netjes, schoon en groot! Gedateerd maar dat stoort niet

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: