Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hullám Villa B&B

8647 Balatonmáriafürdő, Nyárfa utca 8, Hongarije

#1 van de 7 hotels in Balatonmáriafürdő

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 168 beoordelingen over deze B&B

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    Aanrader voor bezoek aan Balatonmeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige dat wat tegenviel waren de ontbijttafels, knieën zaten steeds tegen de tafel.

    Zeer vriendelijk onthaal, steeds bereikbaar voor vragen. Zeer nette kamer en badkamer. Artisanaal ontbijt met lekkere producten. Zeer vriendelijk personeel. Aangezien we reeds een week op roadtrip waren, hadden we reeds behoorlijk wat was, het was geen enkel probleem om deze hier te laten wassen. De kamers zijn zeer stil, pas als we 's morgens de deur open deden hoorden we het geluid van op de gang. Zwembad zeer goed onderhouden. Een aanrader voor de streek.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Niets. Alles was prima.

    Ontzettend vriendelijke, enthousiaste ontvangst met direct wat tips en aanbevelingen. Dit ook mede omdat het naseizoen was en veel restaurants/"attracties" al dicht waren. Heerlijke ruime kamer, van alle gemakken voorzien. Fijne badkamer met heerlijke douche. Het ontbijt was lekker, gezond en veel biologisch. Eieren werden op verzoek gekookt, gebakken, geklutst, wat je maar wilde. Ook bij het vertrek kregen we nog wat tips voor leuke, interessante dorpjes die we nog tegen zouden komen. Kortom, een aanrader!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,6
    Fantastische accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Het dorpje was erg stil. Zaten net voor het toeristenseizoen. Je moet dan een stuk reizen om wat leuke toeristische plekjes te vinden.

    Locatie ziet er zeer netjes uit. Schoon, goed onderhouden, fris. Personeel is ontzettend vriendelijk. Willen je graag helpen met leuke plekken te bezoeken aan het meer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    10
    Rustig goed mooi netjes en ideaal zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    Het vinden van de villa. Zeker 1 uur moeten zoeken. Vaak gevraagd aan de plaatselijke mensen maar moeilijke communicatie.

    het ontbijt was met verse produkten. Gezonde voedingsmiddelen. Lekkere licht verteerbare en goed smakende koffie. Voor mij als lactose intollerante klant was er lactose vrije smeerkaas en bio rijstmelk. Heb alles kunnen eten zonder ziek te worden.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    10
    voor herhaling vatbaar
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt heerlijk; aangename inrichting; mooie zeer propere kamers, heel vriendelijke gastheer voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt viel tegen. Sober en weinig of niet aangevuld.

    Goede ligging. Vriendelijk ontvangst.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    10
    Ontzettend vriendelijke eigenaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eigenlijk niets

    Ontzettend vriendelijke eigenaar! Super gastvrij! Jammer dat we er maar voor een nacht waren... Komen graag nog eens terug voor langer tijdsbestek! ❤️

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    10
    heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets.

    heerlijk ontbijt. prive parkeren. goede wifi. een klein maar lekker rustig zwembad.(2 dagen voor onszelf gehad) zeer vriendelijke eigenaars. (zelfs een wasje voor ons gedraaid in hun eigen huis) goede locatie pal aan het balatonmeer met meerdere restaurants e.d. in de nabije omgeving.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    10
    WONDERBAAR OP ALLE GEBIED.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    WONDERBAAR OP ALLE GEBIED. DE KAMER ,HET ONTBIJT EN NATUURLIJK DE CHARMANTE GASTVROUW.LANGS DEZE WEG ....MEVROUW....PROFICIAT. BIJ U KOM IK TERUG.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: