Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hungaria Guesthouse

1141 Boedapest, Hungária krt. 71., Hongarije

#164 van de 196 B&B's en herbergen in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1236 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,0
    Onveilig en vies
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was gewoon smerig. Vieze badkamer, vloer die plakte. Insectenlokdozen op de vloer tegen kakkerlakken. Stopcontacten zaten levensgevaarlijk los in de muur. Verder was de administratie niet op orde. Onze reservering stond niet in de agenda. Betaling kon alleen contant dus niet met bankpas of creditkaart.

    De bereikbaarheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    3,8
    Heel naar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er liepen beesten door het bed ik heb gezocht op internet het waren bedwansen ook wel wandluis genoemd we hebben de nacht in de keuken doorgebracht en alle spullen goed nagekeken. Thuis alles 2 keer gewassen .graag mijn geld terug!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,4
    - vriendelijk ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - bedluis/ongedierte gesignaleerd in het hout en op het bed - parkeren op de hoek van de drukke straat voor een restaurant - niet op het terrein zelf - de buurt was een beetje 'pauper' - gemeenschappelijke wc goed onderhouden, badkamer stonk helaas

    - vriendelijk ontvangst

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Nachtje Boedapest
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de slaapkamer was het erg warm. Met het raam open zijn sowieso de naar binnen en buiten lopende gasten te horen, maar ook met enige regelmaat is het openbaar vervoer luid hoorbaar.

    Vanaf de straat schrokken we van onze bestemming: we zagen een oud pand wat er onbewoonbaar uitzag. Eenmaal door de poort kwamen we in een mooie tuin met erachter een mooi pand, waar we vriendelijk werden ontvangen. Het voelde zeer huiselijk. Verder als voordeel: vlakbij tram en metro! (bij het stadion)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,1
    Spotgoedkoop en niet eens zo slecht!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Korte Oostbloklakentje...Geen matrasbeschermer. Grummelig dekbed. De verwarming gaat op een laag pitje 's nachts en de ramen kieren nogal. Maar ja, die prijs! Neem zelf een onderlaken mee!

    Heerlijke douche. Bed niet slecht. Locatie tov OV perfect, vlakbij tramhalte, een halte verder Puskas Frenc Metrostation. Voor 65+ OV in Boedapest helemaal gratis...

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deze driepersoonskamer heeft een gedeelde badkamer.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpel maar goed

    Behulpzaam personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    6,3
    Voor 13.000 HUF voor 3 nachten een prima adres om een mooie stad 4 dagen te kunnen bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ivm slecht ter been zijn mistte ik het kunnen gebruik van een lift.

    Loopafstand tot openbaar vervoer (50m)

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    6,3
    - Gunstige prijs (last-minute geboekt waardoor de prijs nog...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    - Als je kamer zich op de zolder bevindt, zal je drie trappen op moeten. Met name de laatste trap is stijl en erg nauw. Voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn, lijkt me dit ondoenlijk; - Zowel de slaapkamer als de gedeelde badkamer zijn klein en de plafonds zijn laag. Met mijn 1.85m was 't nog net te doen, maar als je langer bent dan 1.90m dan lijkt me dit geen geschikte plek; - Locatie is matig, al is de metro nabij; - Erg gehorige slaapkamer, zowel wat geluid uit andere kamers betreft als het geluid van treinen die ook 's nachts het gasthuis op pakweg 200 meter passeren.

    - Gunstige prijs (last-minute geboekt waardoor de prijs nog lager dan regulier was); - Wifi was perfect.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    4,6
    - Voor een groep reizigers kan dit een geschikte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    - de accommodatie lag verder van het centrum dan in de beschrijving - we kwamen terecht op een 5 persoonskamer in plaats van 2 persoons - ondanks dat we makkelijke slapers zijn konden zelfs wij niet in slaap vallen op de keiharde matrassen - personeel praat bijna geen Engels

    - Voor een groep reizigers kan dit een geschikte accommodatie zijn, voor een city trip met z'n tweeën vonden wij het minder geschikt.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,5
    personeel vriendelijk, huiselijk sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    heel veel trappen

    personeel vriendelijk, huiselijk sfeer

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,1
    Prijs kwaliteit, leuk tuintje, dichtbij OV.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorig, bedden zijn nogal basic en kort.

    Prijs kwaliteit, leuk tuintje, dichtbij OV. Geen hotel, maar prima in orde als guesthouse

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,5
    Erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Beetje een harde matras en een erg minimale douche straal.

    Erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,5
    fijne kamer met uitzicht op groene binnenplaats
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    veel herrie van andere gasten

    fijne kamer met uitzicht op groene binnenplaats

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    schoon, wifi, lekker geslapen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    schoon, wifi, lekker geslapen. Wat wil je nog meer voor zo'n prijs

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hungaria Guesthouse

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: