Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Liechtenstein Apartments

1072 Boedapest, Wesselenyi Utca 18., Hongarije

#1530 van de 2.025 vakantiewoningen in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 581 beoordelingen over dit appartement

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    6,3
    Prima appartement voor een paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Extra Groot Appartement - Kertész utca 4.
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warmte van het water van de douche was niet constant. Ook stond de verwarming erg hoog, waardoor het erg warm was in het appartement. Dit konden we zelf niet aanpassen.

    Het appartement is dicht bij het centrum en gemakkelijk te bereiken. Erg levendige buurt (restaurants, kroegen etc.). Daarnaast was het ontvangst erg vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    4,6
    Locatie was prima, faciliteiten en personeel vreselijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Extra Groot Apartment - Wesselényi utca 18.
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan niet parkeren bij de accomodatie. We hadden van te voren meerdere malen geprobeerd om contact te zoeken met de medewerkers, echter geen gehoor gekregen. Bij aankomst bleek dat we de volgende dag pas ergens (paar straten verderop) konden parkeren. Wij hebben toen voor een andere bewaakte parkeerplaats gekozen die vlakbij zit. Verwacht dus geen enkele gastvrijheid of behulpzaamheid! Wij hebben helemaal geen medewerkers gezien! Verder was de douche erg vies en stonk naar riool, ook de wc was erg vies.

    De locatie van het appartement was prima. Ook de bedden waren goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    4,6
    Budapest was mooi maar het appartement viel gigantisch tegen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Extra Groot Appartement - Kertész utca 4.
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer was verouderd, niet goed schoon gemaakt en had gebreken zoals knopje om wc door te spoelen was kapot, stang om de douchekop aan op te hangen was kapot. appartement was voor 5 personen, maar je kon maar met zn 2en aan tafel zitten.

    Het appartement lag in het centrum, geen geluidsoverlast in de nacht op een enkele sirene na.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    5,0
    Boek beter iets anders...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Appartement (2 Volwassenen) - Wesselényi utca 18.
    • Verbleef 4 nachten

    - Onvriendelijk personeel + spreken en verstaan amper Engels - kamers zijn veel kleiner dan op de foto - je moet 10euro betalen voor de eindschoonmaak, maar proper was het er echt niet! - Als je bij vertrek de afwas niet doen wordt er 5 euro aangerekend. Geen probleem, maar je hebt enkel een oude spons en handzeep ter beschikking... Lekker om achteraf te beseffen dat je eigenlijk uit 'vuile' borden hebt gegeten. - niet alle stopcontacten werken (van andere krijg je een lichte stroomshock) - na het douchen ligt er een grote plas water in heel de bandkamer. - de eigenaars zijn niet te bereiken ( meerdere malen gebeld en gestuurd, nooit antwoord gekregen) - geur en lawaai hinder GEEN AANRADER!!

    Locatie en ...Locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    6,3
    Ontvangst, 5 p kamer geboekt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Extra Groot Apartment - Wesselényi utca 18.
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst, 5 p kamer geboekt. Prijs bij boeken 2 of 3 p gelijk. Kon ik laten zien op scherm. Moest voor 3e p 45 euro betalen. Na 2 uur discussie mochten we alleen in de 4 p kamer. Zeer vervelende ontvangst. Ze liet me 2 uur staan op orthopedische schoenen. Zelfs na telefonische bevestiging booking.com ging ze nog 5 telefoontjes plegen in het Hongaars. Nooit meer daar heen , 3 handdoeken voor 4 dagen, plas water onder koelkast

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    5,4
    Alleen om te slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Extra Groot Appartement - Kertész utca 4.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel sprak slecht Duits. Appartement is klein. Foto op de site van het uitzicht klopt niet. Er zijn twee dakramen die uitkijken op andere huizen. Tv werkte niet. Bij navraag bleek dit probleem bekend maar de eigenaar had het nog niet gemaakt. We moesten maar met de Powerknop spelen. Soms deed hij het dan.... De douchekop hangverbinding was stuk. Spinnerag in het appartement. 39 euro schoonmaak kosten???

    De locatie is prima. Vlak bij de metro U 6. Bedden waren goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,6
    Heerlijke stad en een fijn appartement om naar terug te keren na een lange dag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Appartement (2 Volwassenen) - Wesselényi utca 18.
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was perfect, in een super leuk stukje boedapest met allemaal restaurantjes en barretjes op loop afstand

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    Prima plek met 5 bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Extra Groot Appartement - Kertész utca 4.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop kon niet bevestigd worden, handdoekhaakje was makkelijk geweest.

    Bedden goed. Heet water

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,5
    Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Extra Groot Appartement - Kertész utca 4.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco afstandsbediening was weg en het douchekop ophangsysteem was kapot.

    Goede bedden.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    7,9
    een net apartement, schoon goede bedden goede wifi en als je...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ik was met de auto dus iedere dag een parkeerbon, En ja de cafegangers staan voor de deur omdat op 2 meter een cafe is en dat gaat dan door tot 2 uur s nachts iedere dag, maar ik moest iedere dag werken, niet fijn dus

    een net apartement, schoon goede bedden goede wifi en als je wilt dicht bij t centrum

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    8,3
    goed gelegen, goed werkende airco, goede service met...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niet veel lichtinval in de kamer

    goed gelegen, goed werkende airco, goede service met huisbaas. Voor ons wat het ideaal voor de tijd die we er doorgebracht hebben.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    8,3
    vriendelijke ontvangst en de goede bereikbaarheid van de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de entree was nogal onwaarschijnlijk, geen receptie maar gewoon een pand met verder woningen en kantoren

    vriendelijke ontvangst en de goede bereikbaarheid van de staf tijdens ons verblijf

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    5,4
    vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    trap in de appartement. Wij wilden liever gelijkvloers hebben ivm onze leeftijd.

    vriendelijke personeel. Goed berijkbaarheid

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,8
    een mooi appartement.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    130 euro per week 5 dagen, beetje duur maar dan heb je ook wat

    een mooi appartement. luxe en compleet

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: