Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Lotus Therme Hotel & Spa 5-sterren

8380 Hévíz, Lotuszvirag u. Pf. 80, Hongarije

#2 van de 24 hotels in Hévíz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1403 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    8,8
    Prima hotel, goed bed, kwalitatief goed eten, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een prima hotel maar door vloeren, verlichting en kleur/materiaalgebruik een sobere uitstraling. De atmosfeer is daardoor oost Europees. Hou rekening met de perifere locatie.

    Prima hotel, goed bed, kwalitatief goed eten, goede wijnkaart, heerlijke bedden bij zwembad, schoon en mooi zwembad, prachtige parkeer faciliteit.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk relaxt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben persoonlijk niet zo'n fan van het entertainment programma van hotel. Niet mijn smaak. Andere gasten heb ik er wel van zien genieten. Ligt aan je muzieksmaak denk ik.

    Het heerlijke eten, de faciliteiten van het hotel en de prachtige groene omgeving waren geweldig. Alles klopt in dit hotel, gewoon heel erg goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Heerlijk no stress hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kunnen niets bedenken.

    De rust. Zowel rond het buitenzwembad, de zeer grote tuin als binnen in de sauna, stoombad of andere baden. Het eten is er ook uitgebreid en lekker

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Heerlijke relaxplek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Prachtig thermenhotel, heerlijke baden, vriendelijke medewerkers, alles heel relaxed. Mooie kamers en voor elk wat wils bij gevarieerd buffet. 4 nachten gebleven, had langer willen blijven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,2
    Niks meer te wensen! Alles aanwezig voor een heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op balkon stond maar 1 stoel. Wel plek voor 2 stoelen. Verder geen minpunten.

    Prachtig luxe hotel! Alles aanwezig voor een ontspannen verblijf. Goede bedden en mooi ingerichte kamers met balkon. Sauna en zwembad zijn goed en schoon. Buffet subliem! Heerlijk gegeten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    9,6
    De halfpension regeling, maakt dit verblijf zijn geld meer dan waard. Voortreffelijk kuur hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In het algemeen mag het personeel gewoon wat socialer zijn, wat meer lachen, wat meer zelf aan bieden. Ze verkopen zich zelf verkeerd. Maar ze zijn wel bijzonder correct. Een infofolder over het hotel, en over het water zou heel fijn zijn, en dat miste ik dan wel weer, wat cultuur feitjes zijn gewoon leuk te weten. De keuken viel me wel iets tegen, omdat vlees en vis vrij droog werden bereid, maar ik heb er dan weer geen moment honger gehad ook. :-)

    Het ontvangst in het hotel, je koffers worden door een kruier naar je kamer gebracht, er ligt een kussen menu naast je bed, dus je kan bij de receptie om andere kussens vragen, alles was ontzettend schoon en prachtig onderhouden, het ontbijt, moet beantwoorden aan vele culturen, dus er is veel te vinden, en je vind altijd wel het een en ander, er is zelfs gedacht aan zaden en kiemen ! voor de gezonde reizigers. het avondeten in buffetvorm, is uitgebreid, en dagelijks nieuwe gerechten, ook daar vind je altijd wel iets van je gading, een 5 sterrenkeuken is het zeker niet en als je zin hebt in een speciaal gerecht al a carte zou ik een ander restaurant verkiezen. Maar als het gewoon gaat om gezellig en lekker tafelen om s avonds je buik te vullen zit je zeker goed. De bediening in het restaurant was super. Een Hongaar is zelden verwelkomend maar altijd correct, in dit restaurant waren ze echter wel sociaal. Het personeel achter het buffet, was minder sociaal, een lach is er duur maar dat telt voor heel Hongarije. Ze zijn echter allemaal correct, en netjes. De bedden waren aan de harde kant, maar lekker groot, en fantastisch bedlinnen, zalig zacht en soepel. Zowel in de badkamer als op het balkon, kon je je natte kleding ophangen om te drogen. Het kuur gedeelte vond ik uitmuntend, overal bij elke pool stonden in meerdere talen de werking er van. Het wijst zich van zelf, de gehele tijd is er wel personeel aanwezig, om alles netjes en ordelijk te houden. De saunas werkten allemaal, en het turksstoombad werkt er super . Men neemt de hotelbadjas van de kamer mee en van de badmeester krijg je weer een droge handdoek mee. Perfect.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,3
    heerlijk relaxed verblijf in uitstekende accomodatie, cursus klantvriendelijkheid niet overbodig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel (met name bij receptie) ronduit onvriendelijk, een enkele uitzondering daargelaten. Medewerkers van spa spreken een enkel woord duits, maar nauwelijks engels. Bedienend personeel spreekt wel redelijk duits.

    Heerlijke ontbijt en dinerbuffetten. Uitstekende faciliteiten. Prachtige ligging.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Hoe het moet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk, mooi, pure luxe. Personeel zeer hulpvaardig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Aangenaam kort verblijf hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,5
    Om te relaxen is het een prettig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving was niet zoveel te doen

    Eten was heerlijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    10
    VAKANTIE
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten

    NIKS

    Het eten;de omgeving en de thermen envooral het personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,2
    Baden, ligging zeer zeer lekker eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Receptie. Alhoewel we er voor de 4e keer zijn in 2 jare zijn deze afstandelijk

    Baden, ligging zeer zeer lekker eten

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    9,2
    Spa, accomodatie, lekker eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Spa, accomodatie, lekker eten

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    9,6
    De baden.
    • Stel

    De baden. De ligging in de natuur. Prachtige herfstbrelden Keuken buitengewoon

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    7,9
    Uitgebreid ontbijtbuffet en diner
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitgebreid ontbijtbuffet en diner

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    10
    uitstekend relaxhotel;
    • Stel

    nihil

    uitstekend relaxhotel; uitstekende badcultuur; geneeskrachtig bad. keuken buitengewoon . aanbod fantastisch en gevarieerd.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,2
    De vriendelijkheid van de mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks is ons tegengegaan dus houden Zo he.

    De vriendelijkheid van de mensen.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: