Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Mediterran 4-sterren

1118 Boedapest, Budaörsi út 20 / a, Hongarije

#193 van de 344 hotels in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 696 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,2
    Goed hotel, aangenaam verblijf. Ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer - Romantisch Arrangement
    • Verbleef 1 nacht

    Op mijn reservering via booking.com staat dat ik heb gekregen een "Romantische Avond" bij deze hotel, met een speciale glas schuimwijn E.Z.V.... maar verassing... Geen word bij hotel receptie... ????

    Hotel ok, zeer goed voor iemand op reis, dicht bij centrum maar ook bij m1, de autosnelweg naar Wien. Nabij van een groot shoppingcenter. Parking hoogte 2:10, maar kan parkeren veilig rond de hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,1
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer - Romantisch Arrangement
    • Verbleef 6 nachten

    Helaas deed de airco het niet goed op de vierde verdieping. Regelmatig zo'n 27 á 28 graden op de kamer. De receptie was ook niet erg gevoelig voor onze klachten. We hebben maar een ventilator gekocht. Helaas was onze afspraak voor privégebruik van de jacuzzi geen succes. Bij aankomst was deze gebruikt, natte handdoeken en natte badjassen lagen her en der. De champagne was op.

    Goed ontbijt. Goede verbinding naar centrum Boedapest. Garage onder het hotel prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    6,7
    Prima verblijf voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd hotel, dit kan je bv. goed zien aan de badkamers. Badkamer was voorzien van een douchegordijn waar wij niet bepaald fan van zijn. Daarnaast ook meerdere vlekken in het tapijt. Koffie bij het ontbijt was niet heel lekker.

    Kamers waren ruim en het personeel was heel aardig bij ontvangst. We mochten de auto nog in de parkeergarage laten staan na onze uitcheck om even de stad in te gaan.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Een goed niet duur hotel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer en dan met name ligbad.

    Ontvangst prima. Behulpzaam personeel. Badkamer gedateerd. Moesten eerst de kraan lang laten doorlopen ivm. bruin water. Ontbijt prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,5
    Locatie en parkeergelegenheid.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer

    Locatie en parkeergelegenheid. Kamers waren ruim en balkon groot. Verder is de lokatie prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,3
    Uitstekende ligging hotel, binnen 15 met openbaar vervoer in centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ietwat gedateerde inrichting kamer.

    Zeer behulpzaam personeel aan de receptie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Mogelijkheid van garage, airco, locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer - Romantisch Arrangement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mogelijkheid van garage, airco, locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,5
    Het is een prima middenklasse hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt aan een drukke weg. De nachtrust wordt enigszins belemmerd door het drukke verkeer. De raam moet dus dicht!

    Het is een prima middenklasse hotel. De ligging is buiten het centrum maar heel goed met openbaar vervoer te bereiken. 6 minuten met openbaar vervoer van het centrum.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    5,8
    we hadden een rustige kamer in een toch wel zeer drukke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    we hadden een arrangement met privé jacuzzi en ontbijt in de kamer geboekt. Er werd ons gezegd dat we een uur op voorhand moesten verwittigen wanneer we gebruik wilden maken van de jacuzzi, dat hebben we dan ook gedaan en het bleek niet meer mogelijk te zijn s' avonds om 19u.Het ontbijt op de kamer was ook aan de magere kant slechts 1 halve kop koffie per persoon. Als ze zelf zo'n arrangement voorstellen dan denken we ook dat alles in orde zou moeten zijn!

    we hadden een rustige kamer in een toch wel zeer drukke straat

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    9,2
    Locatie bij tram.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Locatie bij tram. Afgesloten garage. Behulpzaamheid personeel.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,8
    Het klantvriendelijke personeel en de goede bedden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    eigenlijk niets

    Het klantvriendelijke personeel en de goede bedden

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: