Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Budapest Danube 4-sterren

1027 Boedapest, Bem rakpart 33-34., Hongarije

#111 van de 344 hotels in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 997 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    7,9
    Locatie, dicht bij centrum en openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt erg duur (17 euro pp), echter in de buurt zijn voldoende gelegenheden waar je prima kunt ontbijten voor een beduidend lager bedrag.

    Locatie, dicht bij centrum en openbaar vervoer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    8,8
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Te warm in het hotel / hotelkamers. Taxi transfer via het hotel 45 Euro (Airport-hotel) vs terugweg zelf betalen 28 Euro (Hotel - Airport).

    Ontbijt, service personeel, ligging.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Uitstekend ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Op de foto lijkt de kamer groter :) Lift zat vast

    Uitgebreid ontbijt! Prima kamer We kregen een breakfastbox omdat we een zeer vroege vlucht hadden in de ochtend

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    8,8
    Mooie ligging, centraal in budapest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ligging, centraal in budapest. Prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ideale locatie, op 4 minuten van een metrostation die je binnen 5 minuten in hartje Boedapest afzet.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    6,7
    Prima hotel met heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Room with no view. Kamer niet al te groot, de foto's waren mooier.

    Uitgebreid ontbijt. Prima ligging ten opzichte van de stad en ov.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,7
    geen bijzonder hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer aan binnenplaats waar laat in de avond en vroeg in de ochtend een hoop lawaai vandaan kwam Het ontbijt kost per persoon 17,50 !!. Is dit om de kamerprijs enigszins te drukken?

    geen bijzonder hotel

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,3
    Het hotel ligt op 200 meter van het metrostation.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt kon uitgebreider, maar ik denk dat wij hier al wat in verwend zijn. Bij ons was het in de prijs inbegrepen. indien niet, zou de kost 17 euro bedragen. Dit vinden we persoonlijk te veel.

    Het hotel ligt op 200 meter van het metrostation. Je bent onmiddellijk in het centrum. Wat een prachtig uitzicht op het parlement ook!

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    9,6
    Goede service.
    • Zakenreis
    • Stel

    Goede service...alles gewoon goed.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    9,6
    Alles prima in orde
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles prima in orde

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,9
    Het ontbijt, de vriendelijkheid van het personeel, de kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie van het hotel

    Het ontbijt, de vriendelijkheid van het personeel, de kamers

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    7,5
    Het ontbijt viel me wat tegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt viel me wat tegen

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,5
    De mogelijkheid om geld te kunnen wisselen in het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer die wij hadden gebooked was niet de kamer die wij daadwerkelijk kregen

    De mogelijkheid om geld te kunnen wisselen in het hotel

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: