Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Opera Residence

1066 Boedapest, Ó utca 24-26, Hongarije

#942 van de 2.025 vakantiewoningen in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 691 beoordelingen over dit appartement

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze lampen in de slaapkamer werkte niet.

    De ligging was super. We konden overal te voet gaan. Heerlijk om na een lange vermoeiende dag aan te komen in zo een gezellig appartementje.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Goede locatie en gewoon prima als je niet veel geld wilt uitgeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks op aan te merken. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

    Ruim appartement,niet luxe uitgevoerd, maar alles erop en eraan. Dichtbij metro, terrasjes om de hoek. Eigen balkon. 's Nachts verrassend rustig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,1
    Prima accommodatie, jammer voor de slordigheden, = MATIG.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het is wel schoon, maar versleten en gammel, gordijnen zijn niet verschuifbaar . Van de 12 plafond, muur en schemerlampen waren 5 kapot. Na 2x gevraagd te hebben was het probleem nog niet opgelost. Betalen kan je alleen met contant geld. Voor gebruik van de airconditioning moet je 15 euro extra betalen per nacht (dit wordt niet vermeld in de folder)

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,1
    Prima appartement voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed was erg hard en het beddengoed een beetje oud (nogal verwassen en daardoor stug). De koelkast maakte veel lawaai, erg hinderlijk snachts.

    Fijne locatie en relatief groot appartement met voldoende voorzieningen (waaronder een bad). De prijs was ook prima.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,2
    De ligging en de faciliteiten in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging en de faciliteiten in de kamer. Ik had hier makkelijk langere tijd door kunnen brengen. Van alle gemakken voorzien inclusief vaatwasser en wasmachine.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    3,3
    Prijs kwaliteit slecht. Alleen geschikt voor jongeren, die niet zo nauw kijken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niets

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    de 24 uurs bereikbaarheid en service (printen retourtickets)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    routebeschrijving naar hotel

    de 24 uurs bereikbaarheid en service (printen retourtickets)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische locatie, luxueus en rustig appartement. Heerlijk om even bij te komen na een volle dag in de stad.

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    5,8
    De locatie van het appartement was goed, ligt dichtbij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ze zeggen dat ze geluids isolerend zijn maar dat is niet waar. Als je niet zo van het uitgaan bent dan wordt je gek van de boem boem boem muziek die de hele nacht door gaat. Geen oordopje is daar tegen bestemd. Daarnaast lijkt het wel schoon maar als je goed kijkt wordt er niet zo goed stof gezogen. Overal liggen nog haren en stofjes van vorige bezoekers. Wij zaten in appartement 11 en die ligt aan de straatkant, de straatkant is zeer af te raden. We hadden geen balkon, wat wel beschreven stond.

    De locatie van het appartement was goed, ligt dichtbij meerdere metro stations en vanaf het appartement is het goed te lopen naar eettentjes. Appartement is groot.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer, bed en alleen hongaarse tv zenders.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    8,0
    Midden in centrum, vlakbij opera
    • Vakantiereis
    • Stel

    Midden in centrum, vlakbij opera

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    9,2
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen schoonmaak en maar een handdoek voor vijf dagen. Toen we vroegen kregen we er nog een.

    De ligging

  • Beoordeeld op: 24 januari 2015

    7,9
    Size, location, balcony
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Towel with very old odour

    Size, location, balcony

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Opera Residence

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: