Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Radisson Blu Béke Hotel, Budapest 4-sterren

1067 Boedapest, Teréz körút 43., Hongarije

#240 van de 344 hotels in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1453 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    9,6
    Heerlijk hotel met super service, super locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had niets om over te klagen. Toen ik net was ingecheckt en op de wc zat werd er bij mij aangeklopt. Toen ik ging kijken was er niemand, en het personeel wat ik toevallig zag wist van niets. Dat was wel vreemd.

    Ik kwam al om 8:00 aan in het hotel. Hartelijk ontvangen aan de deur door de piccolo die me naar binnen hielp. Heel goed en vriendelijk geholpen aan de receptie. Ik kon mijn bagage achterlaten omdat ik nog niet kon inchecken. Wel kon ik op mijn verzoek extra gebruik maken van het ontbijtbuffet. Na een treinreis van 9 uur was dat een welkom iets. En ik kon gebruik maken van de was service. Om 15:00 kon ik inchecken, en daarbij kreeg ik een cadeautje: Ik had een upgrade gekregen naar een Executive kamer, terwijl ik een standaard kamer had geboekt! Heel erg leuk. In het algemeen een hele fijne ervaring!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,1
    prima voor city trip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ik vond het personeel soms wat ongeïnteresseerd over komen. Als je iets vroeg kreeg je antwoord maar ik had niet het gevoel dat ze echt een stapje extra voor je wilden zetten zodat je je echt gast voelde.

    Een prima stadshotel, vooral voor de zakelijke markt geschikt. Entree en restaurant waar heel mooi gestyled maar de kamers bleven achter en waren wel toe aan een update. Waren verder prima maar gewoon niet meer van nu.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,9
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbouwing receptie. Dit zijn zaken die Booking.com nooit bij de boeking vermeld!

    Mooie kamers die net verbouwd waren en een zeer behulpzaam team van medewerkers. Verder goed en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    6,3
    Perfecte centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamer, leek totaal niet op de foto’s. Bed was op zich wel goed maar aan de kleine kant (ik ben 1.92m) Douche in bad, er zat een glazen scherm in die het water tegen moet houden maar die klapte de hele tijd tegen je aan als je aan het douchen was Vrij warme kamer, airco deed t niet goed, kan wel een raam open zetten maar het hotel ligt aan een drukke weg, met het raam open erg rumoerig, met het raam dicht erg warm

    Perfecte centrale ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,3
    Het hotel is ok maar het zou volledig opgeknapt moeten worden !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel is gedateerd, overal beschadigingen aan de muren en de kasten, de kraan van het bad was kapot, het douchescherm volledig aangekalkt. De badkamer was niet kraaknet, haren achter de deur bij aankomst. Het ontbijt is gevarieerd maar erg rommelig gepresenteerd. Het zwembad en de fitnessruimte zijn erg klein en heel ongezellig. Het hotel biedt niet wat je ervan verwacht.

    Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Mooie lobby, goeie bedden Dichtbij het openbaar vervoer, metro en bus.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Het hotel geeft je een gevoel van luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren erg hard.

    Personeel was aardig en behulpzaam. Prachtige uitstraling lobby en eetzaal. Kamer was lekker ruim met veel opbergruimte. Ook was er een strijkplank plus strijkbout aanwezig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    7,9
    Gewoon goed hotel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airconditioning is en bljft lastige als je elke keer je roomkey in een slot moet houden. Bovendien maakte de airco best wat lawaai voor weinig koelte.. raam open ging prima, maar dan merk je dat je midden in de stad zit. Iets betere airconditioning was beter geweest

    De nieuwe TV service met airplay is echt top.. werkt super. Gewoon vanaf je Windows10 laptop verbinden met een deaadloos scherm en je kan je netfix op een groot scherm kijken ivp je laptop... klein detail, maar wel erg aangenaam!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    9,6
    Korte stedentrip, 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Drankjes en restaurant wat prijzig, maar wel goed verzorgd. Er zijn genoeg goedkopere eetgelegenheden op loopafstand

    Prima en uitgebreid ontbijt buffet, al open vanaf 6:30

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,2
    Zeer goed hotel voor een goede prijs/kwaliteit, met ruimte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Geluidsisolatie (buiten) kon beter. Het ontbijt was excellent, maar duur. Dus namen we die niet alle dagen in het hotel.

    Vriendelijke bediening. Ruime kamers. Goede bar met mogelijkheden voor versnapering. Zeer goede bedden. Gezellige drukte.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    6,7
    staf was erg aardig, mooi klassiek gebouw.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    airconditioning maakte veel herrie, maar gaf weinig/geen koele lucht. Het was veel te heet in de kamer (ramen konden ook niet open). Douchen in bad niet eg comfortabel.

    staf was erg aardig, mooi klassiek gebouw.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    8,3
    Goed hotel voor een redelijke prijs op een centrale locatie met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer een beetje gedateerd. We hadden twee losse bedden gevraagd en kregen een tweepersoonsbed. Het duurde wat lang voordat we een andere kamer kregen.

    Personeel was erg gastvrij. Zwembad was schoon. Mooie lobby.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,5
    Stedentrip met vrienden in een prachtige stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was aan een upgrade toe, douchen in bad is niet fijn, zeker niet als het spatscherm niet werkt en de hele badkamer daardoor nat wordt. Toiletartikelen en thee/koffie werden niet aangevuld

    De ligging is prima, het personeel vriendelijk De kamer is licht en het raam (ook op de 8e verdieping) kan open Prima bed Fijn koffie/thee teckunnen zetten op de kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    Zeer modern gerenoveerd.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer modern gerenoveerd. Zeer goede keuken met veel keuze. Erg goed vers gebak. Prima parkeergelegenheid in het centrum van de stad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,8
    Fijn ontbijt.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Fijn ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    3,8
    Grote tegenvaller.. vies, oud en lawaaierig iv.m. verbouwing. Zeker geen aanrader.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vies, oud, lawaaierig i.v.m. verbouwing. Tegenvaller...

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    3,8
    Waren intensief aan het verbouwen, en de hele tijd hard...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Waren intensief aan het verbouwen, en de hele tijd hard geluid in de kamer. Hier was overigens niets van bekend gemaakt van te voren.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    4,6
    Renovatie werken aan de gang zeer beperkte faciliteiten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Renovatie werken aan de gang zeer beperkte faciliteiten. Restaurant, Balie en bar in één zaaltje op eerste verdiep. Rommelig geheel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,1
    ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    4,6
    ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de inrichting, ouderwets

    ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,5
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamers zijn beetje aan vernieuwing toe

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    5,0
    Ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel

    Ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    9,6
    Fantastisch personeel in zeer comfortabel hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drukte Vd straat met raam open slapen

    Comfort Vd kamer, fijne bedden, schoon sanitair

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    8,3
    hotel was redelijk kamers klein personeel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de kamergrote en veel buitenlawaai en heel warm in de kamer

    veel keuze bij ontbijt maar het warme gedeelte was koud

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    7,1
    De ligging is heel evident als uitvalsbasis naar bedrijven...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het "zaal" personeel is de Engelse taal niet machtig en dat is geen plus punt. De taal is eigenlijk in het algemeen niet denderend bij de hele staff.

    De ligging is heel evident als uitvalsbasis naar bedrijven in combinatie met bereikbaarheid van de praccht van Budapest.

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    6,7
    Snelle check-in.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik had een kamer op de achtste verdieping waar de ganse vloer in de gang trilde (door de zware airco-apparatuur?). Vloerbedekking gaf versleten indruk op sommige plaatsen. Kwaliteit en aanbod ontbijtbuffet ontgoochelend.

    Snelle check-in. Ligging.

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    8,3
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    8,8
    Verdieping 7 geen aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Verdieping 7 geen aanrader

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: