Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Senator Apartments Budapest

1061 Boedapest, Király street 8., 1st floor, Hongarije

#1910 van de 2.697 vakantiewoningen in Boedapest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3143 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    6,7
    Basic met goede uitgaansmogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne was niet goed. Ik moest zelf op zoek naar toiletpapier en er waren geen handdoeken in het appartement. Ook was het bestek in de lades smerig.

    De ligging was perfect en veilig te bereiken. Midden in de winkelstraat met cafés op loopafstand.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    9,6
    Een zeer positieve eerste reis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige minpuntje dat ik gevonden had was dat er een vies hoekje was in de badkamer. Maar dat is dan ook het enige minpuntje

    Ten eerste was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Ten tweede is het een zeer veilige en gezellige ligging. Je ligt in het centrum van het uitgaansleven maar zonder lawaai. Tenslotte is het een zeer ruim appartement in een prachtige stad.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    2,9
    - Kamer was veel te laat klaar voor ons om in te checken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Kamer was veel te laat klaar voor ons om in te checken We konden normaal om 15:00 inchecken 15:00: kamer niet gereed 16:00: kamer niet gereed 17:30: kamer niet gereed 18:00: kamer is gereed - Kamer zag er totaal anders uit dan op foto’s en bevond zich in een appartmentsgebouw vol met Hongaren (die er wonen) en dat je echt kan beschrijven als een “krot”. Mijn vriendin en ik zijn dan gaan klagen dat we het niet vonden kunnen dat het zolang geduurd heeft voor onze kamer gereed te krijgen en dan krijgen we nog eens iets totaal anders dan we voor betaald hebben. Ik upload foto’s erbij zodat jullie deze foto’s kunnen vergelijken met de realiteit. Na lang aandringen en ons niet in het zak te laten zetten hebben we uiteindelijk een ander appartement gekregen dat ons beter is bevallen. Maar puntje bij paaltje zaten we pas om 20:00 op ons appartement, we zijn dus een hele dag kwijt door de miserie die we hier meegemaakt hebben.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    5,4
    De accommodatie beviel zeer matig.Boedapest is een bezoek meer dan waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verschillende lampen in het appartement deden het niet, de lakens op de bedden waren zo goed als versleten. De balkondeur was moeilijk open te krijgen, het rolgordijn in de keuken kon niet omhoog(open) om dat een optrekkoord ontbrak.

    De ligging van het complex. Mooi centraal, dichtbij elke vorm van openbaar vervoer en voorzieningen. Het ontbijt is geregeld met een bakkerij, onder het complex in de vorm van 4 menu's waaruit gekozen kan worden. Het eerste ontbijt voldeed in geen enkel opzicht aan wat conform het menu wordt toegezegd! Bovendien was het humeur van het personeel bovenmatig chagrijnig! Nadat we daarover ons beklag hebben gedaan verbeterde dat,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    6,3
    Heel korte omgeving van alle plaatsen om te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning geen tv en het is niet zelfde op het gegevens van appartement die op de website staat en geen plaats voorzien wagens

    Heel korte omgeving van alle plaatsen om te bezoeken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    4,6
    Het geld niet waard
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebouw - zootje, onaf, vies, slot bij voordeur deed het niet - binnen: slecht/ niet schoongemaakt, gammel, onlogische indeling en gordijnen die te kort zijn. Personeel onvriendelijk.

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    9,2
    Ruim appartement midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed in tweede slaapkamer was een uitgeklapte slaapbank ipv een tweepersoonsbed met normaal matras

    Fantastische locatie, direct in het centrum. Ruim en gezellig ingericht appartement

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    6,7
    Matig. Voldeed niet aan mijn verwachtingen.
    • Individuele reiziger
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Er waren helaas gebreken in het appartement en voldeed absoluut niet aan mijn verwachtingen toen ik boekte. De foto's waren anders en dus misleidend geweest. Ik heb uitgebreid moeten uitleggen waarom dit niet de juiste appartement was en uiteindelijk toch een ruimere appartement toegewezen gekregen met extra kosten. Er waren ook gebreken zoals licht die het niet deed, vuile gordijnen en geen douche gordijn. Vieze vloeren, Slaapkamer deur die niet dicht ging. En nog veel meer.

    The staff was very helpfull

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,5
    aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    voegen mogen vervangen worden. alles was schoon maar bruine voegen maakt toch dat het er minder uitziet

    super lokatie en toch rustig. absolute aanrader als je budgetvriendelijk naar Budapest wil!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf in mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nadeel was het lawaai van de de uitgelaten feestgangers van de onder het gebouw gelegen nachtclub; het was heerlijk weer tijdens ons verblijf en de nachtclub bezoekers vertoefden regelmatig op een soort terras op de binnenplaats van het appartementengebouw..... Veel gelach en gepraat...tot 5 uur' s morgens ...

    Heerlijk appartementje heel centraal gelegen; midden in de uitgaanswijk/ joodse buurt. Ruim , van alle gemakken voorzien, fijne badkamer , balkonnetje enz. Aantal winkels in de buurt om ontbijtboodschappen te doen. Veel restaurantjes, vlak bij de kettingbrug en de grote synagoge, en de szimpla...

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    2,5
    Vreselijk onder de maat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Ik mag u vragen de huursom aan mij te retourneren wegens niet levering beloofde accomodatie Zodra u nadere inlichtingen vraagt zal ik u die veschaffen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,3
    prima locatie, maar aandacht voor appartement nodig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    - schoonmaak van appartement (kakkerlakken in badkamer) - bed; dit was een boxspring zonder matras - defect licht bij deur

    De locatie van het complex in het centrum met parkeerplaats direct eronder.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    4,2
    prachtige locatie, zeer slechte kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    - Kwaliteit van het appartement was ronduit bedroevend. Er misten stukken uit de vloer. Een aantal laminaatstukken waren zelfs met spijkers vastgemaakt waar je jezelf lelijk aan kunt bezeren. Zie de foto's voor het bewijs. Daarnaast bestond het appartement uit oude spullen. Losse stoelpoten, scheve gordijnrails, etc. Ook de inventaris was niet naar behoren. Maar 1 schaaltje, drie normale glazen, 4 verschillende borden. Ook waren er alleen handdoeken in de badkamer, maar geen theedoeken etc. Het afwasmiddel was bijgevuld met water en er ontbrak een stop voor in de wasbak. - Airco. Tegen bijbetaling is airco mogelijk. Het duurde bij ons echter twee volle dagen om dit voor elkaar te krijgen. Er zijn namelijk niet genoeg afstandsbedieningen (!!!) bij de receptie om de airco aan/uit te zetten. Bij ons appartement deed alleen de unit in de woonkamer het (na reparatie door een monteur), de unit in de slaapkamer hebben ze nooit aan de praat gekregen - Het appartement was alles behalve schoon. Op heel veel kastjes lag een hoop stof. - Verzorging. De appartementen worden alleen op aanvraag schoongemaakt. Toiletpapier werd nooit bijgevuld. In plaats van dit langs te brengen kregen we ze in onze handen gedrukt bij de receptie. Daarnaast was het nog maar de vraag of de schoonmaakafspraak werd nageleefd.

    - Ruime appartementen - Uitstekende WiFi - Uitstekende locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    10
    Service en locatie:TOP!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    ik had dit geboekt voor mijn moeder en een vriendin. Ik was reeds eerder klant bij Senator. Zij belden mij dat het appartement niet was zoals verwacht. Ik nam onmiddellijk contact op met de front office en zij hebben alles geregeld zodat mijn moeder een schitterend verblijf had in Budapest. Een dikke merci!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    7,1
    Twee heel verschillende kanten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras was vies met grote bloedvlek. Iedere ochtend rond 8.00 uur veel lawaai van werkzaamheden in andere appartementen: getimmer en geboor. Houd je van uitslapen dan moet je hier niet zijn. Ben je een vroege vogel dan is dit een prima plek.

    De ligging is super. Het appartement is zeer ruim. Aparte douche en toilet en keuken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    7,9
    Super accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je slaapt boven een straat met allerlei kroegjes, waardoor je in het weekend tot 4 uur 's nachts harde muziek hoort en op doordeweekse dagen tot ongeveer 2 uur 's nachts. Het is maar een kleinigheidje vergeleken met de kwaliteit van het verblijf, maar kan begrijpen als mensen dit als vervelend ervaren, het is dus zeker iets om rekening mee te houden.

    De kamers waren erg ruim, netjes en je had meer dan alles wat je nodig had. Het personeel was ook heel vriendelijk en gaf veel tips.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    8,3
    Toplocatie, superprijs, maar wel onpersoonlijke appartementenfabriek.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keukenutrusting appartement qua servies, bestek en pannen zeer summier. Koekenpan waarvan de tefalbodem zo goed al verdwenen was.

    Toplocatie tov centrum, ruïnekroegen, Joodse wijk, Donau

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    6,7
    leuk, behalve het gebrek aan goede slaap!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Heel veel lawaai s ávonds'. Niet goed voor mensen die van rust houden s 'nachts. geklacht, maar de volgende dag verder niet mee gedaan. teleurstellend dat ze mij zouden bellen, en ze hebben het niet gedaan.

    Mooie ruime appartement, maar niet degene die op het plaatje stond en ook niet op de verdieping die bij mijn bevestiging van Booking.com was.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    5,8
    Niet bijzonder hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne S nachts veel geluid

    Ligging. Midden in het centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    En apartement midden in het centrum van Budapest
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een beetje lastig te vinden.

    En apartement midden in het centrum van Budapest

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    De locatie was geweldig! Heel centraal. Dichtbij OV en restaurants.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Executive Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer. De douchekop kon je niet ophangen en het douchegordijn was veel te kort.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,2
    Perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige kamer op een perfecte locatie. Midden in het bruisende Boedapest en dichtbij eetgelegenheden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    Rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rust. Locatie. Ruimte.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    10
    alles was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    helemaal niks

    alles was prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,3
    geen ontbijt, degelijke kamers zonder al te veel fraais,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    geen ontbijt, degelijke kamers zonder al te veel fraais, maar dik ok prijs-kwaliteit

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    10
    Het is echt een goede plek.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    zeer vriendelijk personeel, schoon appartement

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    We mochten vroeg inchecken, om 11u al!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Appartement met 3 slaapkamers (8 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    We mochten vroeg inchecken, om 11u al!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Appartement was netjes en groot. Ligging was prima. Midden in centrum. Alles was goed bereikbaar.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    5,4
    Niet slecht maar kan beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Had allemaal wat schoner gemogen

    Redelijk appartement

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,3
    Zeker aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimtelijk. Uitstekende locatie. Het appartement was van alle gemakken voorzien

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,3
    Voor stedentrip uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Appartement met 3 slaapkamers (8 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco standaard. Moesten omgerekend nog ongeveer 12 euro bijbetalen om airco te krijgen.

    Locatie was perfect

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    8,3
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    niets, misschien iets meer servies en andere keukenspullen.

    Wij hadden een appartement met uitstekende kamers en slaapkamers en een heerlijk balkon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    10
    Stedentripje met vriendinnen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Appartement met 3 slaapkamers (8 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    op de gang was het heel warm

    Appartement echt goed, fijn 2 badkamers, locatie perfect met terrasjes en eettentjes vlakbij

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed kon beter.

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    8,8
    Goede locatie en goede service van 24/7 receptie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karig voorzien van servies (bv mokken). Verder prima!

    Goede locatie en goede service van 24/7 receptie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    6,7
    Schoon en centraal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Last van geluiden van onderliggende club

    Schoon en centraal

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    5,8
    Goede ligging maar ouderwets appartement.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt, vochtplekken op de muren van de slaapkamer, zeer dun donsdeken en kussens.

    Toplocatie! Goeie douche.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    10
    Goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Goede locatie!! Net en ruim appartement Receptie is top

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,3
    Perfekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    5,8
    Perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen normale douchekop waar je onder kunt staan. Slecht bed. Lawaai/geluiden vanaf de straat.

    Perfecte ligging. Genoeg leuke, hippe eetgelegenheden in de buurt!

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    6,3
    Ruimte in het appartement en ligging in het centrum vlak bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    verwarming was centraal al uitgezet; dus het was niet echt warm; toegang tot het appartementen complex was nogal rommelig en wat vervallen

    Ruimte in het appartement en ligging in het centrum vlak bij alle metro lijnen

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    5,8
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor drie dagen verblijf te veel mankementen in het appartement. Kwaliteit van het appartement in drie jaar tijd (eerder bezoek in 2013) snel achteruit gegaan.

    Locatie.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    8,8
    Centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Medewerkers niet echt spontaan en vriendelijk. Appartement straalde geen luxe uit zoals de plaatjes laten zien maar het was dan ook een studio apartment.

    Centraal gelegen. Schoon appartement. Goed bed en vrij complete uitrusting.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    9,6
    Keurig studio appartement in het hartje van Pest.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig uitzicht vanaf balkon. Je keek uit op een glazen dak van een binnenplaats en de flats er omheen.

    Keurig studio appartement in het hartje van Pest. Voorzien van alle gemakken inclusief vaatwasser

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    7,9
    ruim appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en dat op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ruim appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en dat op een prima locatie. s.morgens heerlijk broodjes halen net beneden het appartement en volop restaurantjes is de buurt met prima eten. Ik kan dit appartement zeker aanbevelen.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    7,5
    schitterende locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inchecken was onaangenaam doordat er te weinig personeel was voor de vele gasten. Het appartement is zeer gegeerd bij jeugdige toeristen, die het nodige lawaai met zich meebrengen...

    schitterende locatie! Het appartement was basis, maar voldoende, uitgerust.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    6,7
    Nvt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kon in slaapkamer niet achter bed langs lopen was te smal.en matrassen veel te zacht Douche gordijn te smal en te lang ook niet hygiënisch Douche kop kon niet opgehangen worden

    Nvt

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    9,6
    Op zaterdagavond was er enorm veel geluidsoverlast door...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Op zaterdagavond was er enorm veel geluidsoverlast door feestgangers, waardoor wij geen oog hebben toegedaan... Maar de andere avonden was er geen enkel probleem, verder vonden wij dit appartement SUPER! :) Super vriendelijk personeel, groot appartement en top locatie. Wij hadden misschien gewoon één avond echt pech.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    6,3
    Het personeel was aardig en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed sliep vreselijk. Je voelde de veren er door heen waardoor we de hele week op de slaapbank hebben gelegen op 2 dekens zodat het een beetje comfortabel was. De kamer zag er niet uit zoals op de foto. We moesten zelf het schoonmaken van de kamer aanvragen. Dit is uiteindelijk niet gebeurd. Na aandringen kregen we wel een paar schone handdoeken. Op vrijdagavond konden we niet slapen door keiharde muziek onder ons (club op begane grond en wij sliepen op de 7e)

    Het personeel was aardig en vriendelijk. De kamer was schoon en de keuken goed ingericht. Wifi werkte perfect. Ligging van het appartement was perfect.

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    9,6
    De service is prima, wat ons het meest beviel is het feit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets, maar het bed zou iets hoger kunnen. Senior-hoogte is praktischer voor oudere personen.

    De service is prima, wat ons het meest beviel is het feit dat we op nog geen 200 meter van het Deák tér zaten. Vlakbij de metro/ tram of bus.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    8,3
    De locatie is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het appartement was prima en schoon en voldoende uitgerust, alleen de foto's komen echt niet zo overeen met de werkelijkheid.

    De locatie is uitstekend. In het hart van Pest, midden tussen alle uitgaansgelegenheden, fantastisch!

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,9
    locatie in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen linnen en handdoeken wisseling terwijl wij vijf dagen verbleef. putje was verstopt.

    locatie in het centrum. dichtbij openbaar vervoer. heel veel eetgelegenheden.

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    9,2
    Perfecte lokatie dichtbij winkels, eetgelegenheden,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Men is niet gewend om gedag te zeggen in liften, hallen.

    Perfecte lokatie dichtbij winkels, eetgelegenheden, bezienswaardigheden en openbaar vervoer. Prijs/ kwaliteit verhouding prima met 24 uur receptie.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    10
    Vriendelijk personeel, appartement ziet er heel netjes uit.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Appartement werd niet dagelijks verschoond, maar dit kwam omdat we niet van te voren wisten dat je dit vooraf aan moest geven. Er waren namelijk dagelijks poetsdames die hun rondes maken.

    Vriendelijk personeel, appartement ziet er heel netjes uit. Prima gratis wifi. Centraal gelegen, bijna alles op loopafstand. Volgende bezoek aan Boedapest zeker weer dit appartement boeken.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    10
    Een mooi appartement volledig ingericht van a tot z met Ikea...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets.

    Een mooi appartement volledig ingericht van a tot z met Ikea spullen. Wij waren dik tevreden met met dit appartement. Gelegen midden in het centrum, maar met de rust van een buitenwijk.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,1
    Dicht in de buurt van het centrum en het park waar het in de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vandalisme in en rondom de lift. Lift van B was defect waardoor we die van A moesten gebruiken. Na het stappen werd ons vlak voor het appartement iedere avond door een stel dames drugs aangeboden, niet bedreigend, maar toch..gaf een vreemde indruk.

    Dicht in de buurt van het centrum en het park waar het in de zomer het meeste te doen is. Mooi schoon appartement.

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,5
    Goed locatie, lekker ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    geen schone handdoeken meer gekregen tijdens 4 nachten verblijf. Geen basis producten zoals peper/zout in keuken. Geen afwas machine zoals vermeld. 1 theedoek en verder geen doeken in keuken.

    Goed locatie, lekker ruim appartement

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    8,8
    De hulp van het receptie personeel bij het in en uitchecken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er waren een paar lampjes die het niet deden, dit heb ik door gegeven, plus aan beide kanten van het bed een leeslamp(je) plus een tafeltje o.i.d. zou een verbetering kunnen zijn. Ik heb allebei deze opmerkingen door geven schriftelijk bij de receptie.

    De hulp van het receptie personeel bij het in en uitchecken. Wat het meeste opviel is dat men zowel Engels als Duits spreekt en verstaat.(We kwamen net uit Polen en daar is dit niet het geval.)

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    de lokatie van het appartement was perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Inhoud van de keuken. Slechts 1 wijnglas. Te weinig glazen en bestek. Geen goede communicatie omtrent wisselen van beddengoed en handdoeken

    de lokatie van het appartement was perfect. Heel ruim opgezet. Bakker en supermarkt heel dichtbij.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    5,8
    Dicht bij openbaar vervoer waardoor je bijzonder makkelijk...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er werd niet schoongemaakt.

    Dicht bij openbaar vervoer waardoor je bijzonder makkelijk de stad kan doorkruisen. Ook de buurt biedt ruime mogelijkheden om te eten en gezellig een drankje te drinken.

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    7,5
    De ruimte in het appartement, prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    In 5 dagen geen schoonmaak, geen schone handdoeken etc.

    De ruimte in het appartement, prima. De afstand tot centrum en bezienswaardigheden, heel veel lopend te doen.

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    10
    geweldige locatie, centraal in Budapest een goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai door medebewoners in de nachtelijke uren.

    geweldige locatie, centraal in Budapest een goede uivalsbasis opm de stad te bezoeken. Ruim en schoon appartement met goede voorzieningen en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    9,6
    Het was een prachtige locatie , in het hart van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was een prachtige locatie , in het hart van het centrum. S'morgens aan de overkant een heel goede bakker en een nachtwinkel waar je alles kon krijgen . Moetje echt doen!

  • Beoordeeld op: 10 april 2015

    9,6
    Heel ruim, heel proper, fantastisch gelegen appartement...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Heel ruim, heel proper, fantastisch gelegen appartement recht tegenover supermarket die altijd open is. Heel wat eetgelegenheid is zelfde straat. gemakkelijke shuttledienst.

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    9,2
    Locatie + bedden + groot dakterras.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De buren (vaste bewoners) waren minder aardig. We waren ons appartement nog niet in of ons werd al gecommandeerd dat het na 10 uur stil moest zijn..

    Locatie + bedden + groot dakterras. We zaten dichtbij een groot metrostation.

  • Beoordeeld op: 1 april 2015

    7,5
    Groot appartement van alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De onderlinge communicatie tussen het personeel waardoor er veel verwarring was over prijsafspraken , borg etc. Zorg dus dat je zwart op wit hebt wat je precies hebt afgesproken met het personeel

    Groot appartement van alle gemakken voorzien. Wifi is goed. Schoon appartement en uitstekende locatie

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    7,1
    de afstand tussen appartement en het openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - veel nachtlawaai omwille van dancing. - Ikea bedden waren zeer laag. - batterijen in afstandsbediening TV waren leeg. - oncomfortabele zetel in living

    de afstand tussen appartement en het openbaar vervoer.

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    7,9
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst moet je een contract tekenen, voor veel dingen moet je bijbetalen dus het is heel belangrijk om dit goed door te nemen. Op het einde van de reis was het niet duidelijk of er nog iets in rekening zou gebracht worden.

    De ligging

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    7,1
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bij aankomst was flat niet klaar , uur moeten wachten. en kregen hier geen extra voor. zeer vervelend. veel zaken stuk. ( stop in bad dus bad nemen ging niet , wel douchen) geen afwastabletten aanwezig wel gekregen nadat we het gingen vragen want was ook niet mogelijk om afwas te doen met de hand daar er geen plug was. zeeeeer slechte bedden vooral het zetelbed, is niet op te slapen, je staat op met heel erge rugpijn . zeer veeel lawaai van de verluchting in badkamer en toilet.

    locatie personeel doet poging om alles op te lossen.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,1
    Prijs kwaliteit & locatie ( midden in het centrum )...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Erg veel geluidsoverlast. Slecht geslapen gehorige locatie. Erg zachte bedden.

    Prijs kwaliteit & locatie ( midden in het centrum ) prima!!

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    9,2
    Mooi en ruim appartemetnt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De witte gordijnen op slaapkamer dan word je bij dag licht al snel wakker.

    Mooi en ruim appartemetnt.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    Prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Liften verouderd Lawaai van andere gasten, meestal s'nachts

    Prima locatie! Zeer centraal gelegen! Appartement prima in orde!

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    bedcomfort

    lokatie

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    8,3
    Goede ligging en propere kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    Te veel licht door de gordijnen

    Goede ligging en propere kamers

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    8,8
    Het appartement ligt ideaal en is lekker ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer harde bedden

    Het appartement ligt ideaal en is lekker ruim.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: