Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Thermal Hotel Mosonmagyaróvár 3-sterren

9200 Mosonmagyaróvár, Kolbai K. u. 10, Hongarije

#7 van de 11 hotels in Mosonmagyaróvár

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 467 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,0
    Het ontbijt was uitgebreid en goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Te weinig / dunne dekens, waardoor het 's nachts koud was. De WiFi werkt alleen in de daluren goed; 's Middags en 's avonds is de verbinding enorm traag. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het zijn echter geen professionals, dat is voornamelijk in het restaurant heel duidelijk te merken. Ze doen hun best, maar het is wel een beetje behelpen.

    Het ontbijt was uitgebreid en goed. De kamer was riant en comfortabel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    3,3
    booking.com niet betrouwbaar in prijs en kwaliteit !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    zeer slecht ontbijt, zeer duur, leek op een fermette op een kamping aanvaardbare prijs : 45€ ipv 104€ (excl.ontbijt) was het slechtste en duurste verblijf in Gyor de 4 andere hotels waar we de vorige nachten verbleven waren veel luxueuzer voor een mindere prijs en lagen dan nog in Gyor zelf !

    dat we zo snel mogelijk hier weer weg konden !!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    7,1
    De wellnes sauna
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat als het druk is personeel geen tijd voor je heeft en doen alsof ze je niet verstaan volgende ochtend tijdens het ontbijt kwam de zelfde vrouw naar me toe en bleek me prima te verstaan en kreeg ik als nog een latte machiatto.

    De wellnes sauna

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    5,8
    voor een voormalig oosteuropees hotel redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    je kunt er s'avonds niet eten en drinken en het bij het hotel horende thermobad is alleen tegen betaling via een publiekelijke ingang bereikbaar

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Zeer goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer goed ontbijt! Airco in de kamer werkte niet maar we kregen direct een andere kamer. Mooie sauna en spa.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    5,0
    Vergane glorie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Staat, hygiene, spa.

    Vergane glorie. Niet schoon. Heet Thermal, maar heeft alleen een kleine sauna en een bubbelbad. Sauna moet 1,5 uur van tevoren aangezet worden.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: