Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Adi Dharma Cottages 3-sterren

Jl. Legian 155, 80361 Legian, Indonesië

#27 van de 145 hotels in Legian

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 153 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    10
    Een oase in de drukte van Legian Kuta
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - 2 Superior Tweepersoonskamers met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten

    De afvoer van de badkamer kan wel wat onderhoud gebruiken.

    De kamers waren zeer ruim en straalden rust uit. Je kon in de late avond rustig slapen en dat terwijl wij in de drukste en waarschijnlijk de meest gezellige gedeelte van Kuta zaten. Je kunt elk moment de drukte of rust opzoeken. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam zowel die van facilitaire zaken als die van de receptie en restaurant. We hebben gretig gebruik gemaakt van de zwemfaciliteiten. Het restaurant heeft een breed assortiment aan heerlijk eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 april 2017

    9,2
    Super en relaxed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 18 nachten

    De temperatuur van het zwembad mocht wat lager zijn!

    Het ontbijt was eenvoudig, maar goed! De kamer was zeer ruim en pas gerenoveerd! Verder is het lekker rustig op het complex en de drukte kun je direct opzoeken als je de straat oploopt!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    7,5
    complex in oude bali stijl
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    de omgeving is erg druk, was wel een beetje bekend, maar was ondanks dat het laagseizoen was toch wel heavy

    Leuk zwembad en je kon ook gebruik maken van de hotel faciliteiten 2 straten verder

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    5,4
    Het Resort bij elkaar is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst, bleken we bij het andere gedeelte te zijn (Adi Dharma Hotel) de receptie was druk bezig (hebben daar 20 minuten stilzwijgend gewacht) uiteindelijk maar gevraagd of alles in orde was en kregen we dus te horen dat we bij de "Cottages" hadden moeten zijn (ongeveer 500 m verder) maar dat we wel in het hotel een kamer konden krijgen. Dit wilde we niet, we wilde de kamer die we geboekt hadden. Deze bleek niet beschikbaar aldus de receptie maar na 2 dagen weer wel, dan konden we van kamer wisselen. Na wat boze woorden uiteindelijk ons zin gekregen en was het toch weer wel mogelijk. We kregen wel netjes een shuttle vervoer naar het andere gedeelte. Eenmaal daar werden we in kamer 416 gezet, een achterliggend kamertje in het hoekje van het Resort op de bovenste etage (geen lift) en pal aan de drukke straat waar tot laat in de nacht muziek van de bars en cafés te horen was. Opnieuw naar de receptie en gevraagd om een nieuwe kamer. We verbleven hier overigens 5 nachten .... Gezien het tijdstip (ongeveer 20.00) was het niet nu mogelijk een andere kamer, maar vanaf de dag erna wel, of we dan nog wel even een toeslag konden betalen van 100.000 per nacht i.v.m. de zogeheten "upgrade". Geen excuses verder .... Na de kamer de volgende dag gezien te hebben, hebben we dit maar toch gedaan omdat we onze laatste dagen tegemoet gingen en dit gewoon goed moest worden. De andere dagen in de nieuwe kamer (kamer 435) waren prima. Ten slotte: personeel bij receptie , zo niet behulpzaam, je vraagt om een taxi naar het vliegveld (20 min rijden) blijkt te veel moeite .... na 20 minuten te wachten zelf maar naar de straat gelopen en binnen 2 minuten zaten we in een taxi.... jammer! Heel erg jammer.

    Het Resort bij elkaar is prachtig. Wanneer je vanaf de drukke straat kijkt, zou je dit niet verwachten. Het is heel erg mooi opgezet.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    8,8
    In de drukste straat van Legian zou je niet denken dat de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij voorkeur na lange vliegreis volgende keer geen party plaats maar een mindere bekende plaats is toch wel een aanrader vinden wij!

    In de drukste straat van Legian zou je niet denken dat de appartementen toch stil&rustig zijn. En het zwembad was fijn en voor ons een pluspunt!

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    9,2
    Mooie kamer, met prettige airco
    • Vakantiereis
    • Stel

    Soms geluidoverlast van Disco overkant straat

    Mooie kamer, met prettige airco

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    8,3
    de accomodatie en vriendelijk van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de drukte aan de hoofd straat inde avond alleen file

    de accomodatie en vriendelijk van het personeel

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    8,3
    Personeel behulpzaam ,vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Personeel behulpzaam ,vriendelijk

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Adi Dharma Cottages

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: