Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bali Dynasty Resort 5-sterren

Jalan Kartika, Bali, 80361 Kuta, Indonesië

#27 van de 244 hotels in Kuta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 718 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,9
    Goed bevallen en zeker aan te bevelen voor een jong gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tuinzicht
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad voor de kleine kinderen is aan een opfris beurt toe. Verschillende losse tegels in het bad waardoor er risico is voor een sneetje als je met je voeten over de bodum van het bad glijdt.

    Ontbijt was goed en divers. Veel te doen voor onze kinderen en dicht bij het centrum waardoor voor lunch en dinner er genoeg keuze is. Helaas niet aan een mooi zandstrand maar een klein stukje lopen ben je er ook.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,1
    Wij hadden deze locatie geboekt voor de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tuinzicht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Druk en erg veel toeristen die 's morgens vroeg al aan het bier of cocktails zaten......

    Wij hadden deze locatie geboekt voor de kinderen. Er is een leuk zwembad met glijbanen. Echter is dit niet ons soort hotel. Wat wel leuk was, de vijver met eendjes die je ook kon voeren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,8
    Ideaal resort voor gezinnen, relaxte start van vakantie op Bali
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio
    • Verbleef 6 nachten

    midden in het drukke uitgaansgebied dus geen rustig "eiland-gevoel" af en toe vieze luchtjes op het hotel (riolering ofzo)

    Goed ontbijt goed zwembad midden in het drukke uitgaansgebied dus veel restaurants etc in de buurt vriendelijk personeel kwartier rijden vanaf vliegveld ideaal voor gezinnen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht van uit de kamer. Zaten tegen een muur aan te kijken. Het voordeel hier van was dat er geen geluidsoverlast was.

    Ontbijt was goed. Animatie team geweldig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,8
    Leuk familiehotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je naar het strand wilde, dan moest je van het hotelterrein af en door een klein straatje naar het strand. Dan werd je (zoals overal in Bali) direct lastig gevallen door allerlei straatverkopers. Er staan ook niet heel veel ligbedden op het strand en deze zien er niet zo aantrekkelijk uit.

    De kamers zijn groot genoeg voor 4 personen, bedden zijn prima en op het balkon heb je twee stoelen. Ondanks dat er elke dag gedweild werd, heeft er tijdens ons verblijf wel constant wat rommel onder de wastafelkast gelegen (is door personeel niet opgemerkt). Het hotel wordt verder wel heel goed schoongemaakt, zelfs de straat bij de hoofdingang werd gezogen en gedweild. De lamp van het balkon was kapot toen we aankwamen, maar na een melding hiervan was deze binnen een half uur gemaakt. Zwembad is prima en er wordt goed opgelet dat mensen geen ligbedden reserveren met hun handdoek. Het waterspeelparkje en de glijbaan zijn leuk voor de kinderen. Ontbijt was in de vorm van een buffet. Wij hebben via het hotel kaartjes voor het waterbompark gekocht (op 10 minuten loopafstand) en kregen korting op de entree en 4 gratis kaartjes voor de bungee trampolines en het waterballonnen spel in het park.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,7
    'Center Parcs-sfeertje'
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Communicerende Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg veel luidruchtige Australiërs. 'Center Parcs-sfeertje', daar moet je wel van houden.... Wij hadden dit gekozen voor de kinderen, omdat er veel te doen was. Volgende keer kiezen we een rustigere, mooiere accomodatie zodat je zelf kan kiezen voor de drukte van Kuta, maar je je dus ook even kan terugtrekken. Nu was ik blij dat we na 2 nachten weer vertrokken.

    Uitgebreid ontbijtbuffet, prima spa en de kinderen hebben zich goed vermaakt met oa de waterglijbaan, speeltuin en kindermassages van een half uur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,8
    De ruim aanwezige faciliteiten, zwembaden, strand nabij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruim aanwezige faciliteiten, zwembaden, strand nabij ontbijt en buffetdiner.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    Personeel, ligging, mogelijkheden,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tuinzicht
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Troebel zwemwater

    Personeel, ligging, mogelijkheden,

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,1
    Lekker zwembad voor de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer strandstoelen.

    Ontbijtbuffet heeft veel keuze, zwembad is prima. Strand klein en weinig stoelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tuinzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer, te druk

    De ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    5,0
    De behulpzaamheid van de kok inzake voedselintoleranties
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De luidruchtigheid, speakers, continu gestoord worden of je mee wil doen, alcohol drinkende mensen in het zwembad (niet alleen aan de bar), asociaal gedrag, geen rustig plekje te vinden (want als je kinderen hebt mag je daar niet eens komen) Een grote kermis.

    De behulpzaamheid van de kok inzake voedselintoleranties

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Bali Dynasty Resort

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: